Broileria ja parsaa kermakastikkeella


Maailman helpoin ja herkullisin parsaherkku on tässä.

Broileria ja parsaa kermakastikkeella

(2 hengelle)

2 isoa broilerin rintafilettä
1 nippu parsaa
2 dl ruokakermaa
nokare voita
suolaa
mustapippuria
kuivattua basilikaa

Laita vettä kattilaan kiehumaan parsaa varteen. Lisää keitinveteen runsaasti suolaa. 

Kuumenna paistinpannu erittäin kuumaksi, lisää nokare voita ja paista broilerin rintafileitä molemmilta puolilta n. 4 min.

Tässä välissä laita parsat kiehumaan. Vihreitä parsoja ei tarvitse kuoria, voit leikata ihan parsan kannasta n. 2 cm:ä kovinta valkoista osaa pois. Keitä parsoja suolalla maustetussa vedessä n. 5-6 min. Itse kokeilen hammastikulla kypsyyden. Kun hammastikku lävistää parsan paksuimman kohdan pinnan varresta, mutta parsa tuntuu silti sisältä kovahkolta, parsa on kypsää.  

Laske pannun lämpöä ja lisää rintafileiden joukkoon kerma ja mausteet. Annan kiehua kerman hiljalleen kokoon n. 5 min, voit myös kääntää rintapalat kerran kiehumisen aikana kastikkeessa ympäri.


Lado puolet parsoista nätisti lautasen pohjalle. Lisää päälle rintafile ja lusikoi päälle kermakastiketta. Toista tämä toiselle lautaselle. Nauti heti.

  1. Olen tainnut aiemminkin ihailla tuota kaunista lautasta, todella kaunis se on edelleen!

    Herkullista ruokaa olet tehnyt, itsestä tuntuu että parsasta ei saa millään tarpeekseen vaikka sitä on syöty tosi ahkerasti jo useampi viikko :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on, vaikka itse sanonkin! Sarja on Villeroy & Bochin French Gardenia. Parsasta ei saa tarpeekseen, koska kausi on niin lyhyt! :/

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives