Awakening Lipbalm


Dior vetoaa meissä jokaisessa naisessa elävään pikkutyttöön söpön vaaleanpunaiseen pakatulla astetta ylellisemmällä huulirasvalla. Kyllähän tämän ulkomuoto monen arkisemman huulirasvan voittaa. Ainakin esteetikon silmä lepää kauniissa hylsyssä. 

Tuote on vilahdellut usean bloggaajan blogissa ja sieltä minäkin sen alunperin jo aikoja sitten bongasin. Eriasia tietenkin on, vastaako sisus hintaa, sillä onhan 23 euroa "huulirasvasta" aika paljon. Mutta onko se edes tarkoituskaan tämä tuotteen kohdalla...


Dior Addict Lip Glow on huulirasva, joka lupaa kaunistaa ja parantaa huulten omaa väriä. Sen luvataan reagoivan kemiallisesti yksilöllisesti jokaisen huulilla, parantaen huulien omaa sävyä. Huulien luvataan olevan täyteläiset, raikkaat ja säteilevät. Kosteutusta huulille tuo mm. mango. Sisältää suojakertoimen SPF 10.


Tuote tuoksuu hennosti syötävän marjaiselta. Koostumus on todella kiinteää, mutta voide levittyy puikosta silti hyvin huulille. Kovin suurta kosteuttavaa vaikutusta en itse huomannut, mutta voide toi huulille sellaista luonnollista hehkua. Kiva ylellinen tuote, mutta ei minusta ihan suurta fania tullut, vaikka ulkoasu onkin kaunis kuin karkki.

Tuotetta voi tilata täältä.

Onko kukaan lukijoistani koukuttunut Awakening Lipbalmiin?



  1. Hylsy on totisesti nätti - aivan ihanan söpö.:) Olen halunnut kokeilla tuota pitkän aikaa, mutta hinta on tuntunut hivenen liialta "sävyttävästä huulirasvasta". Olen myös pohtinut sen soveltuvuutta huulilleni: pidän omia huuliani jo kovin tummina ja pelkäisin että tuon kanssa huuleni tummuisivat entisestään. Joillekin kyllä sopii - toisilla sävyksi on muodostunut Juuri Se Ihana Pinkki, että se on niin sitten ihmisestä (tai huulista ;)) kiinni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, hinta hivenen kirpaisee. Sun pitäis melkein testata tuota jossain ennen ostopäätöstä. :)

      Poista
  2. Ostin tämän kesällä jonkun alesetelin avustuksella, ja olen kyllä tykännyt! Kosteuttaa ja tuo kivasti luonnollista sävyä huulille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alesetelit on loistavia tällaisiin, muuten en ehkä normihinnalla ostaisi tuotteisiin. ;)

      Poista
  3. Onhan tuo kaunis, en varmaan raaskisi edes käyttää. Taidan kuitenkin pysytellä omassa Rainbow huulirasvassani :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itselleni tuli vähän sama fiilis myös! Kosteustehoiltaa ja riittoisuudeltaa huulituotteena EA:n Eight Hour Cream on kyllä ehdoton ykkönen, mutta yleisillä paikoilla hajuhaittojen takia tämä on mieluisampi vaihtoehto. ;)

      Poista
  4. Mulla tämä on, ja myönnän avoimesti tykkääväni tästä ihan vaan kauniin hylsyn takia. ;) Erityisen kosteuttava tämä ei ole, rohtuneille huulille valitsen jotain mua. Töissä on hyvä suoja huulille ilmastointia vastaan, jos huulet ovat muuten hyvässä kunnossa. Vertailin muutama kuukausi sitten tätä ja Carmexin vastaavaa tuotetta blogissa, tämä on kyllä oma lemppari niistä kahdesta. Lähinnä siksi että tämä on kaunis ja Carmexin susilauma. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa, nää on tärkeitä juttuja! ;) Tää on kyllä jämäkkää, joten ei ihan heti lähde pois huulilta, inhoan sellaisia, joita on oltava lisäämässä koko ajan.

      Ps. Paketti tuli perille! Kiitos!

      Poista
  5. Mä ostin tän viime keväänä Pariisin kentältä, yhteispakkauksessa Lip Maximizerin kanssa. Oon tykännyt tästä kovastikin ja kesällä oli lähes päivittäin käytössä tuon spf:nsä ansiosta. Mä en käytä muutenkaan huulirasvaa päivittäin, joten mun käytössä tuo kestää pienen ikuisuuden ja varmaan ostan sen uudelleen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos tässä olisi enemmän kosteutustehoja, niin olisin saattanut ihastua tuotteeseen enemmän kuin ulkonäköön. Itsellä on niin rutikuivat huulet usein. :) Mitkä on sun kokemukset Lip Maximizerista? On pitänyt sitä itsekin testata. :)

      Poista
    2. Suoraan sanoen se on ihan kiva huulikiilto ja that's it. Ihan kevyen nipistelyn tunteen voi tuntea huulilla, mutta mitään pullistavaa vaikutusta en oo siitä löytänyt. :D Parasta siinä on sen marianne-karkkimainen tuoksu! :)

      Poista
    3. Okei, hyvä tietää. Duwopin vastaava kun nipisteli oikein kunnolla, mutta en siinäkään mitään suurta eroa huulissa huomannut. :p

      Poista
  6. Minäkin olen tykännyt tästä ihan hirveästi :) Olisikohan kolmas puikko käytössä jo! Minulla tämä tekee huulista hennon pinkin väriset ja täyteläisemmän näköiset :) Samaten Lip Maximizeria olen käyttänyt, mutta yhdyn Miss J:n kommenttiin, ettei ei se kyllä hirveästi "pullista", vaikka sitä lupaileekin...

    VastaaPoista
  7. Uh, toi kyllä ON nätti. Mutta omat huulirasvavarastot ja alkanut ostolakko ei vaan anna periksi.. ei vaikka miten kaunis se onkin. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hatunnosto ostolakolle, itse en varmaan pystyisi. ;p

      Poista
  8. Kyllä, fanitan tätä todella! Laiskan päivän huulimeikki syntyy aina tällä, sillä värjää huulet koko päiväksi kauniin pinkiksi. Ei ole erityisen kosteuttavaa, mutta piilottaa halkeilleet huulet näppärästi.

    Johanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tekee kyllä tosi kivan sävyn huulille, vaikka vaaleasta puikosta ei sitä uskoisi!

      Poista
  9. Addict-huulipunat ovat ihania laadultaan, pehmeitä ja mukavan läpikuultavia. Mulla on kolme tai neljä sävyä niistä ja kovassa käytössä. Huulirasva on ylellisyys, joka käy varmasti monelle huulipunaa vierastavalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itselläni on myös pari Addict-punaa, pidän kovasti. Eivät kuivata huulia. :)

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives