Veneno de Serpiente


Every great story seems to begin with a snake.
- Nicolas Cage

Taidan olla Nicolasin kanssa hieman erilinjoilla, sillä poden parantumatonta ofidiofobiaa. Olen nähnyt pienestä asti painajaisia käärmeistä, jotka valtaavat huoneeni. Luonnossa moisen lieron kohdatessani, olen ottanut askeleita toiseen suuntaan, samalla koittamatta olla huutamatta silkasta kauhusta. Pienenä minua kiikutettiin käärmenäyttelyihin, jotta pääsisin fobiastani eroon, turhaan. Olen minä jopa pitänyt käärmettä kädessäni, muistan pidättäneeni hengitystä tuon muutaman sekunnin ajan. Käärme on edelleen eläin, joka herättää minussa suurta kauhua.

Olin kuitenkin enemmän kuin kiinnostunut, kun kohtasin tuotteen, jossa suurimman painajaiseni myrkkyä käytetään ihonhoidossa vaikuttavana aineena. Päätin voittaa kammoni, ainakin lukijani saisivat jännää luettavaa.

Veneno de Serpiente on luonnosta keksitty ihmeaine - temppelikäärmeen opastamana. Temppelikäärmeen myrkystä erotetut peptidit tasoittavat juonteita ja ryppyjä. Se vaikuttaa botuliinin tavoin lamaannuttamalla kasvojen ns. ryppylihaksi, mutta tätä ei tarvitse injektoida lihaksiin. Käärmeseerumin kaava on peräisin käärmeen myrkystä, valmistajan mukaan sitä voi käyttää turvallisesti kahdesti päivässä. Se toimii vain iholla. Nieltynä se tuohoutuu mahahappojen vaikutuksesta. Voide on ollut myynnissä Iso-Britanniassa jo vuodesta 2010. Kuuluisia faneja ovat mm. Cheryl Cole, Kate Moss ja Victoria Beckham. 

Vaikutus siis perustuu peptideihin, jotka rentouttavat erityisesti kasvojen pintalihaksia. Veneno de Serpienten Intense Face Lift Creamin luvataan olevan turvallinen, tehokas ja nopeasti vaikuttava. 


Voidetta sivellään haluttuun kohtaan. Se vaikuttaa heti, mutta kahden tunnin päästä silottavan vaikutuksen luvataan olevan merkittävämpi. Vaikutus jatkuu 8 tunnin ajan, siksi tuotetta suositellaan laitettavan kahdesti päivässä aamulla ja illalla. Tuotetta voi käyttää muun voiteen tai meikin alla. Tuotetta ei saa käyttää rikkoituneelle, ärtyneelle tai silmänympärysiholle. Voide voi aiheuttaa lievästi puutunutta tunnetta iholla, mutta se on täysin normaalia.

Tuote on pakattu ylelliseen mustan hopeiseen kätevään ilmatiiviiseen pumppupulloon. Voin tunnustaa, että pyörittelin pulloa viime vuoden puolella muutamia päiviä ennen kuin uskalsin testata. Piti vain ensin päästä yli käärme-ajatuksesta. Asiaa kyllä helpotti se, että tuotteen sisältämä vaikuttava myrkky on valmistettu täysin laboratorio-olosuhteissa, eikä tuotetta varten ole käytetty oikeiden käärmeiden myrkkyä.


Itse sivelin voidetta otsaan, jossa minulla on pari näkyvintä juonnetta. Melko ohut voide on tuoksuton ja levittyi iholle nätisti. Itse en havainnut mainittua puuduttavaa tunnetta iholla ollenkaan. Levityksen jälkeen otsan iho oli välittömästi kirkas ja sileämpi. Mitään suurta muutosta en kuitenkaan juonteissani huomannut. Ehkä pitäisi olla syvemmät juonteet, että ero olisi havaittavissa? Voiteen vaikutushan kestää kahdeksan tuntia, mutta kuukauden säännöllisellä käytöllä luvataan näkyvämpiä tuloksia.

Jälleenmyyjät löydät täältäNatura Media Skincare tuo maahan myös toista suureen suosioon noussutta tuotetta nimittäin Baba de Caracolin etanaseerumia sisältäviä tuotteita.

Suositushinta: 30 ml 49,90 €.

Muita käärmepelkoisia?

Tuote saatu blogin kautta testattavaksi.

INCI: ALOE BARBADENSIS LEAF, AQUA, GLYCERYL STEARATE, GLYCERIN, CETEARYL ALCOHOL, SODIUM BEHENOYL LACTYLATE, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, ROSA MOSCHATA OIL, CARBOMER, CARRAGEENAN, CETYL ALCOHOL, ARACHIDYL ALCOHOL, BEHENYL ALCOHOL, ARACHIDYL GLUCOSIDE, CETEARYL GLUCOSIDE, CETEARYL ALCOHOL, ISONONYL ISONONANOATE, TOCOPHERYL ACETATE, PROPYLENE GLYCOL, PHENOXYETHANOL, AMINOBUTYRIC ACID, GLYCINE SOJA GERM EXTRACT, HYDROLYZED SERUM PROTEIN (TRIPEPTIDE, TETRAPEPTIDE, PENTAPEPTIDE), CLAY MINERALS, ASCORBYL PALMITATE, ASCORBIC ACID, POTASSIUM SORBATE, SODIUM HYDROXIDE, DEHYDROACETIC ACID, BENZYL ALCOHOL, COUMARIN, HEXYL CINNAMAL, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL (LILIAL), D-LIMONENE, GERANIOL, HYDROXYCITRONELLAL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BENZYL SALICYLATE.













  1. Käärmekammoisena aloin nähdä heti tuossa mustassa putelissakin käärmeen näköä. Mietin myös, uskaltaisinko käyttää moista hirvitystä... Mutta jos se oikeasti toimii, niin miksi ei?

    Käytin muuten yhden ison purkin etanavoidetta, kun se tuli markkinoille. Iho tykkäsi. Mutta kun sitten seuraavan kerran SÖIN etanoita, sain ihottuman kaikkialle vartaloon. Niillä oli pakko olla joku yhteys, koska en yleensä saa allergisia reaktioita ruoasta. En siis ole uskaltanut uudestaan kokeilla niitä.

    Kerronpa vielä, että käärmepelkoni lievittyi vähän, kun NLP-kurssilla kuvittelin ulkoiluttavani käärmettä kaulapannassa. Se oli puettu keltaiseen sadetakkiin ja punaisiin kumisaappaisiin. Sen mielikuvaharjoituksen jälkeen olen pystynyt olemaan television ääressä, kun siellä on näkynyt käärme. Ennen säikähdin kauheasti ja ryntäsin pois.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saako sanoa wau, vaikka sinun kannaltasi tosi ikävää. On vaan niin jännän kuuloinen juttu. Kyllä minäkin jotain yhteyttä ajattelisin. Etanat on muuten ihan omaa herkkua noin sisäisestikin. :p Etanaseerumille tosiaan on suotuisat vaikutukset ihoon, kirkastaa.

      Käärme kumisaappaissa kuullostaa kieltämättä melko hauskalta. :D Jotenkin hirveää, kun fobia ei ole inhoa vaan silkkaa kauhua. Tuntuu ihan selkärangassa. Taas esim. liskot on mulle vaan söpöjä.

      Poista
  2. Mä oon tästä jostain lukenutkin, mielenkiintoinen tuote! Mielenkiintoista miten aletaan mennä kasvimaailmasta eläinkuntaan näissä vaikuttavissa aineissa kosmetiikassa ;) Mitähän seuraavaksi, aletaanko tutkimaan Lapin susia, jospa niistä saataisiin jotain, haha :D

    VastaaPoista
  3. Mua kyllä todella kiinnostaisi kokeilla käärmevoidetta tai -seerumia! Näitä etana- ja käärmejuttuja tunnutaan hehkuttavan joka paikassa. Itse asiassa kokeilin ensimmäistä kertaa erästä etanavoidetta, jonka äiti toi mulle syksyllä Espanjasta, muutama viikko sitten ja tykästyin todella paljon. Kosteutti ihoa todella hyvin, mutta koostumus oli sopivan kevyt, ja tasoitti ja kirkasti ihoa. Olin ihan yllättynyt!

    Muuten ei kyllä aina toimi noi fobioiden "siedätyshoidot".... Itellä taas aivan järkyttävä korkeanpaikan kammo, ja vaikka olen kiertänyt puoli maailmaa käyden kaiken maailman pilvenpiirtäjissä, torneissa, kirkoissa, isoimmilla silloilla yms. niin se fobia ei kyllä mihinkään poistu. Oikeastaan päinvastoin, pahenee vaan iän myötä. :D Ei tarvii olla korkeakaan rakennus, niin saan paniikkikohtauksen, hikoilen ku porsas ja puristan rystyset valkoisina, kyyneleet valuen lähintä mitä vaan. :/ Joten ymmärrän sun fiiliksen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Etanaseerumiahan sisälsi myös RVB:n herkälle iholle tarkoitettu voide, johon kovasti ihastuin. Joten monet ovat tämän ihmeen löytäneet. :) Olet oikeassa koostumus on kevyttä, mutta tosi kosteuttavaa ja mitä ilmeisemmin sopii loistavasti myös herkälle iholle. Käärmeseerumissa luonnonmukaisia aineita on yli 90 %.

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives