Juuri suudeltu!


Voiko yksi puikko muuttaa maailman? Kyllä voi, ainakin jos puhutaan omasta meikkimaailmastani. Olen värikosmetiikan suhteen ronkeli, en osta niitä ostamisen vuoksi vaan minun pitää todella olla ihastunut tuotteeseen tai sitten olen lukenut muualta kehuja/nähnyt kuvia, joidenka johdosta tuote päätyy ostoskoriin. Minulla on paljon suosikkituotteita, joita käytän uskollisesti vuodesta toiseen, vaikka kokeilenkin usein uusia tuotteita. Tuotteiden kokeilu on opettanut sen, että tiedän milloin on tosi kyseessä, milloin olen rakastunut. 

Kirjoittelin teille alkuvuodesta Diorin Awakening Lip Balmista, jonka ihanuus ei minulle aivan paljastunut, vaikka se monen lempituote onkin. Minulla jäi kuitenkin kytemään ajatus siitä, kuinka kivaa olisi, jos tämän kaltainen myös itselläni toimiva huulituote olisi olemassa. Se sopisi täydellisesti arkeen ja luonnollisiin meikkeihin. 

Rakkaus syttyi, kun näin Ilonan blogissa Jane Iredalen Just Kissed Lip and Cheek Stainin. Ilona oli ottanut tuotteesta tosi hyviä kuvia ja olin myyty.


Kuka meistä ei haluaisi huulia, jotka näyttävät siltä kuin olisimme juuri olleet pussailemassa pojan kanssa nurkan takana: punertavat, purtut ja hieman kuumottavat? Kun päälle luvataan samalla puikolla rakkauden hehku myös poskille, silloin jopa minä sanon tahdon.

Just Kissed Lip and Cheek Stain on huuli -ja poskipuna samassa tuotteessa. Sävy on ainakin itselläni pitkäkestoinen. Puna on pakattu kauniiseen hopeiseen hylsyyn, jonka sisäpuolelta paljastuu kultaisia sävyjä. Puna itsessään näyttää sävyltään kovin valjulta, mutta juju onkin siinä, miten se reagoi yksilöllisesti jokaisen käyttäjän ihon pigmenttien kanssa. (dior lupasi tämän saman, mutta ei oikein toiminut minulla) Saaden esiin oman hehkusi. Tuote sisältää oliivi -ja avokadovoita, jotka rauhoittava ja pehmentävät huulia. Ruusunkukka -ja mehiläisvaha ravitsevat ja kosteuttavat. Tuoksuu aivan hedelmäkarkille ja levittyy huulille yhtä pehmeästi kuin huulirasva. Saa huulet tuntumaan välittömästi kosteutetuilta.


Halusin tehdä todella naturellin meikin, jotta Just Kissedin luoma mieletön luonnollinen hehku pääsisi esille. Käytin meikkiin vain yhdeksää tuotetta. Meikkipohjana Vichyn Dermablend Fluid Corrective -meikkivoide, johon sekoitin ison annoksen Dr. Hauschkan Sävyttävää Värinestettä, jotta pohjasta tulisi tasainen, mutta mahdollisimman kuulas. Kulmakarvat käsittelin Poutin (ikivanhalla) Kulmakynällä ja Clarinsin Double Fix`Mascaralla. Poskilla ja huulilla Just Kissedia. Kasvoilla hieman väriä antamassa Diorin Bronzer. Yläripsiin sipaisin todella ohuesti Sensain Mascaraa. Valoa tuovana tuotteena käytin Joe Blascon Puristekorostusväriä Yellow. Tummat silmänaluset peitin No7 Radiant Glow Concealerilla.

Mitäs sanotte? Toiko Just Kissed luonnollista rakastumisen hehkua kasvoille?

Suositushinta 31€. Jälleenmyyjät löydät täältä.

Dr. Hauschkan Sävyttävä Värineste, Joe Blascon Puristekorostusväri ja No7 Radiant Glow Concealer saatu blogin kautta, muut tuotteet itse ostamiani.

  1. Ihan ensimmäiseksi kiinnittyy huomio kauniisiin kasvoihin ja silmiin. Niissä näkyy tasapainoinen ja onnellinen nainen! Ihosi on myös upea.

    On se Iredalekin varmaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3

      On se Iredalekin! ;) Tekee juuri ihon hehkuvaksi. Tosin hyvällä meikkipohjallakin on osuutensa.

      Poista
    2. Mäkin näen onnellisen naisen, ja onnellinen nainen on aina kaunis! :)

      Poista
  2. Ihanan luonnollinen ja heleä meikki :) Tykkään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meikki, joka näyttää melkein meikittömältä ja sitähän se onkin. :)

      Poista
  3. Mulla on muuten tässä postauksessa tuota Just Kissediä: http://siameselipstick.blogspot.fi/2014/03/lumene-blueberry-intense-liner.html. Tykkäsin ihan hulluna sen jättämästä pinkistä sävystä!

    VastaaPoista
  4. Sulla on niin kauniin väriset silmät <3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on niin tylsät! :D Olisin maksanut nuorempana mitä vain, jossa olisi ollut sellaiset "Nonnunsiniset" silmät. Nykyisin niitä osaa arvostaa sillä tavalla, että niihin voi sentään käyttää sekä vihreille, että ruskeille silmille sopivia värejä.

      Poista
  5. Onpa kaunis kuva susta! ^^ Just Kissed on ihan aarre!

    VastaaPoista
  6. Sävyttävä värineste, mitä se on? Kiinnostava yhdistelmä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. http://www.dr.hauschka.com/fi_FI/tuotteet/saevyttaevae-vaerineste/

      Kesällä kun iho on tosi hyvässä kunnossa jo entuudestaan vähän päivettynyt tykkään käyttää tätä ihan pelkästään. Se antaa kasvoille aavistuksen sävyä, vaikka se näyttääkin tummalta pullossa. (itsellä tosi vaalea iho) Kerrostamalla tummuutta saa lisää. Itse tykkään sekoittaa sitä meikkivoiteisiin tai päivävoiteisiin, se tuo ihana pinnan ja hoitavuutta pintakuivalle iholle. Sisältää mm. mehiläisvahaa, taikapähkinää ja oliiviöljyä. Väri tulee mineraalipigmenteistä. Ehkä pitäisi tehdä tästä tarkempi postaus. :)

      Poista
  7. Ihanan kuuloinen tuote! Oikein hehkuvalta näytät :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ja koukuttavat. Harkitsen varapuikon hamstrausta. :D

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives