SAMPAR – Smart Skin in the City


Olin parisen viikkoa sitten Bernerin koulutuksessa, jossa bloggaajille esiteltiin ranskalainen selektiivinen ihonhoitosarja SAMPAR. Sarja sisältää klassisia ihonhoitotuotteita, mutta myös ainutlaatuisia uudenlaisia innovaatioita. Sampar onkin edelläkävijä kiireisen citynaisen ihonhoidossa. Tuotteiden tarkoitus on tarjota välittömiä tuloksia pitkäaikaisin vaikutuksin.


Samparin tuotteiden ulkonäkö on viimeiseen asti hiottu ja mietitty. Kauniit hempeän vaaleanpunaiset pakkaukset varustettuna piirroksella Pariisin upeasta siluetista kruunaavat naisellinen tyttömäisen lookin. Tuotteiden suosiosta kertoo varmaan jotain se, että Ranskassa Sampar on Sephoran ekslusiivisista merkeistä toiseksi eniten myydyin.

Samparin takana on mies nimeltä Patrick Sounigo, joka kuuden vuoden lääketieteelliset opinnot suoritettuaan tajusi, että hänen todellinen sydämen kutsumuksensa oli valmistaa kosmetiikkaa.


Innovatiivisten tuotteiden tehtävänä on nollata ihon oma hälytystilassa oleva korjausjärjestelmä sekä vahvistaa ihon omaa palautumiskykyä. Tuotteet sisältävät runsaasti luonnollisia aktiivisia ainesosia. Mm. Urban Advance Complex-yhdistettä, joka koostuu kolmesta ainesosasta. Karitevoista jolla on tehokas andioksidanttinen vaikutus, suojaa myös ihoa ympäristön haittavaikutuksilta, sekä tukee ihon suojautumiskykyä. Mintun endorfiinia, joka on luonnosta saatava tulehdusten ehkäisijä. Poistaa ihon ärsytystä ja punoitusta. Kolmantena aineena yhdiste sisältää sokerin probiootteja, jotka antavat elinvoimaa ja energiaa soluille, ravitsevat ihoa ja vahvistavat ihon immuniteettijärjestelmää.


Sarjaan kuuluu kaikkiaan 32 tuotetta. Helmiä ovat mm. Glamour Shot -tuotteet. Glamour Shot -tuotteita on yhteensä kolme: väritön meikkivoide, joka lupaa kauniin ihon ilman meikkiä. Matte Perfection -väritön concealer, joka pitää ihon kiillottomana kuusi tuntia, sekä Glamour Shot Eyes monivaikutteinen silmien kaunistaja toimii minuutissa, kirkastaa ja poistaa tummuutta silmienalusilta, huijaa juonteita, sekä tasoittaa ryppyjä hyaluronihapon ansiosta.

Samparin Nocturnal Resque Mask -yönaamio on valittu Harper`s Bazaar lehden Beauty Awards 2012  tuotteeksi. Naamio korjaa yön aikana tehokkaasti ihon virheitä ja huolehtii ihon puhtaaksi ja hyväkuntoiseksi. Sisältää mm. hevonkastanjauutetta, F-vitamiinia, soijaproteiini ja linssiuutetta.

Samparin tuotteita saa toistaiseksi ostettua vain Viking Linen Grace -laivalta, mutta tuotteet ovat tulossa myyntiin muillekin Viking Linen laivoille. Hinnat vaihtelevat 16-109 euron välillä.

Koulutustilaisuuden goodie bagista paljastui edellä mainitsemiani mielenkiintoisia tuotteita. Kuulette niistä varmasti lisää, kunhan ensin olen testaillut niitä kunnolla.

Haluan vielä vinkata teille, että Sallalla Miss Piggy`s Pearls blogissa on arvottavana So Much To Dew Midnight Mask, joka on ylellinen kosteuttava yönaamio, kun taas Ilona Eyeshadow and Flame blogissa arpoo Glamour Shot Eyes silmien kaunistajan. 

Onko Sampar teille tuttu, millaisia tunteita pinkit pakkaukset herättävät?






  1. Nuo pinkit pakkaukset on ihan puhdasta rakkautta! ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sulle varmaan voi myydä pinkin varjolla melkein mitä vain? ;D

      Mä tykkään siitä, että vaikka itse sain yliannostuksen pinkkiä pienenä, niin SAMPARIT on osattu tehdä sellaisella hempeällä kädellä, joka vetoaa myös tällaiseen vanhempaan naishenkilöön. :)

      Poista
    2. Mulle nyt voi myydä muutenkin ihan mitä vaan, pinkki on hyvä lisä :D

      Poista
  2. Miten ihania kuvia oot taas onnistunut näpsimään ;) Tämä sarja ei ole mulle tuttu, mutta ehdottomasti tutustun jossain vaiheessa :) Vaikuttaa erittäin lupaavalta!

    Hei, sulla kun blogger temppuilee, vinkkaan kauneusblogissani käynnissä olevasta luonnonkosmetiikka-arpajaisista ihan henk.kohtaisesti ;) Ihan uusi sarja kyseessä, joten osallistuhan ihmeessä, kun ehdit! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Valo ei ollut paikalla mitä parhain ja oma kamerankäyttö ei ole vielä sitä luokkaa, että osaisin laittaa valotuksia täysin kuntoon, niin purkit eivät näytä kuvissa ihan niin pinkeiltä kuin haluaisin. Perfektionistius paha vika. ;)

      Tulenpa kurkkaamaan arvontaan.

      Poista
  3. Minulle riittää jo kaunis pakkaus, sana Paris ja tuo Eiffel -torni. Minun on saatava noita! Ja nyt heti mielellään. Minähän en ole mitenkään mielikuvien uhri, en. Tunnustan silti ostaneeni hajuveden, koska mainoksessa sanottiin, että se sopii sellaiselle, jonka sielunmaisema on iltaöinen Pariisi. :D

    VastaaPoista
  4. Ihanan luonnonmukaisen ja simppelin kuuloisia tuotteita! Minusta nuo putelit ovat yksinkertaisen tyylikkäät, tosin tuo SAMPAR-fontti ehkä vähän särästää silmään? Mutta tämä on niitä makukysymyksiä :)

    Hehe, ja tuo Eiffel-tornikuva on kyllä mainio!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Antoine Bouillot on onnistunut kyllä hyvin putelien ulkonäönsuunnittelussa, tuo grafiikka luo tosi omaleimaisen fiiliksen.

      Poista
  5. Ihanat pakkaukset! Himpura, pitääkö tästä nyt lähteä laivalle, tuollainen yön yli -naamio kuulostaa tosi ihanalta ja just siltä, mitä kaipaisin just nyt..?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle tuli noista yönylinaamiosta heti mieleen, että höh, miksei tätä ennen ollut keksitty! Toki useita kosteuttavia naamioita kehotetaan laittamaan yönajaksi, jos haluaa kunnon kosteutuksen, mutta noita on olemassa eri ihotyypeille. Onhan se kiva herätä aamulla ns. "uudella naamalla". ;)

      Poista
  6. Jo noin ihanat pakkaukset saavat innostumaan! :D Toivottavasti sarja pian rantautuisi, että me maakravutkin päästään kokeilemaan. Sarjassa oli kyllä paljon mielenkiintoisia tuotteita, mm. juuri mainitsemasi väritön meikkivoide. Kuulostaa niin hölmöltä, että on pakko kokeilla. :)

    Johanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu aika innovatiivia keksintöjä! Tuo väritön meikkivoide oikeasti tasoittaa ihonpintaa ja peittää punakkuutta, tietenkään isoja virheitä se ei piilota. Mutta mä veikkaan, että se saattaa olla itselläni ensi kesän hittituote. :)

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives