Ihon suosikit


Tykkään lukea blogeista juttuja, jossa bloggaajat listaavat omia suosikkituotteitaan. Huomasin, että olen aika harvoin tehnyt mitään tällaista postausta. Joten päätin kevään kunniaksi kerätä seitsemän ihonhoitosuosikkiani, joiden huomaan etsiytyvän ahkeraan kaapista käteeni. Osa näistä tämän hetken suosikeista on teille entuudestaan tuttuja ja täälläkin esiteltyjä, osa ennennäkemättömiä. 


BAKEL P – LIPIC 50ml

Bakelin P – Lipic on kevyt geelivoide, joka parantaa ihon kimmoisuutta, hidastaa ihon ikääntymisen merkkejä ja suojaa ihoa ulkoisilta rasituksilta. Kevyen koostumuksensa vuoksi täydellinen meikin alle, sillä tämä imeytyy ihoon välittömästi. Tuoksu on hyvin mieto. P – Lipic on hellävarainen ja se on allergia -ja astmaliiton suosittelema. Sisältää vain kahdeksaa vaikuttavaa ainesosaa, jotka kosteuttavat, ravitsevat, kohottavat ja pehmentävät ihoa. Jättää ihon ihanan pehmoiseksi ilman rasvaista tunnetta. Itse käytän voidetta aamuisin ja joskus myös öisin. Toimii hyvin seerumien päälle levitettynä. Tuote sopii silmänympärysiholle ja iltaisin laitettuna tämä toimittaakin minulla myös silmänympärysvoiteen virkaa.


PHYRIS GOLDEN GEL 15ml

Phyrisin Golden Gelin ohut rasvaton koostumus levittyy helposti ja imeytyy heti ihoon. Kirkastaa tummat silmäaluset välittömästi pienien aitojen kultahippujen voimin. Tällä saa virkeämmän ilmeen hetkessä. Ihanteellinen meikin alle.


GREEN PEOPLE AGE DEFY+ SOFT BUFF SKIN EXFOLIATOR 30ml

Green People Age Defy+ -sarjan kuorinta on kuorintojen aatelia.Virkistää ja raikastaa ihoa, tuoksuen mandariinin ja appelsiinin kukille. Tuotteen sisältämät ananasuutteen entsyymit poistavat kuollutta ihosolukkoa. Kuorinnan jälkeen iho on todella pehmoinen ja hehkuva.


ACADÈMÌE AZULÈNE -AMPULLI 4ml

Acadèmìella on monia erilaisia tehoampulleja. Azulène-ampullin tehtävänä on rauhoittaa ja tehokosteuttaa ihoa, sekä palauttaa ihon napakkuutta. Yhdestä pienestä ampullista riittää 4-5 käyttökertaan. Kevät ei todellakaan ole iholleni sitä parhainta aikaa, olen huomannut, että se kärsii todella paljon ilmassa leijuvan katupölyn takia (epäpuhtauksia ilmaantuu ja iho ärsyyntyy), siksi kunnon puhdistus ja varsinkin kosteutus ovat tarpeen. Azulènesta on ollut hirmuisesti apua. Olen käyttänyt jonkin aikaa kosteuttavia ampulleja säännöllisesti öisin voiteen alla ja eron huomaa aamulla iholla selvästi. Iho on silkin pehmeä ja rauhoittunut, mahdollinen punakkuuskin on tipotiessään. Acadèmìen ampulleja suositellaan käytettäväksi 10 ampullin kuurina, jolloin niistä saa tehot irti parhaiten.


GUERLAIN MIDNIGHT SECRET 30ml

Aina kun yöunet uhkaavat jäädä lyhyiksi, kaivan Midnight Secret -pullon kaapista käteeni. Tuote lisää mikroverenkiertoa ja parin tunnin yöunista huolimatta aamulla ihosi näyttää siltä kuin olisit nukkunut normaalit kahdeksan tuntia. Voiteen tuoksu on ylellisen kukkainen ja mikä parasta tämä oikeasti toimii!


PURE ALTITUDE SERUM CONCENTRE SÈVE DE VIE 30ml

Pure Altitude on juuri lanseerattu Suomessa, mutta olen saanut testailla jo jonkun aikaa Sève De Vie -sarjan seerumia. Ihastuin seerumiin täysin! Pure Altitude on ylellistä ranskalaista luonnonkosmetiikkaa, josta tulen kertomaan teille myöhemmin lisää. Seerumi on tarkoitettu +35-45 -vuotiaille. Se sisältää ylellistä alppitähteä, joka on tehokas andioksidantti ikääntymistä vastaan. Maca-juuri aktivoi solujen aineenvaihduntaa, uudistaa ja rauhoittaa ihoa. Se sisältää myös aitoa suomalaista koivunmahlaa joka kosteuttaa ja antaa voimaa iholle. Tuotteen tuoksu on upean ylellinen, mutta mieto. Tuoksu on todellakin ihan omanlaisensa, sillä se tulee alppikukasta, eikä mikään kokeilemani kasvotuote ole tuoksunut lähellekään tällaiselta. Seerumi on ohutta ja helposti levittyvää. Imeytyy välittömästi. Ihon pinta jää pehmeäksi ja himmeäksi. Meikki on helppo levittää päälle. Tuote on luomusertifioitu.


BABYKEL SOS BABY BALM 50ml

Oma SOS-voiteeni on ollut pitkään Elizabeth Ardenin Eight Hour Cream, mutta se on tainnut löytää vihdoin kilpailijan... Bakelin SOS Baby Balm sopii kaikille, jopa vastasyntyneille. Voide ravitsee tehokkaasti kuivaa, halkeilevaa ja punoittavaa ihoa. Tätä voi laittaa ihon kuiviin kohtiin, käyttää kuiviin kantapäihin ja kynsinauhoihin. Sopii myös käsi -ja huulivoiteeksi. Tuote sisältää mm. aprikoosi, mustikka -ja persikkaöljyjä, sekä E-vitamiinia. Kukapa ei voisi vastustaa kannessa leijailevia suloisia perhosia.

Kiinnostiko joku tuote teitä erityisesti?

Osa esitellyistä tuotteista on blogin kautta saatuja, osa itse ostamiani.

Jälleenmyyjät/Maahantuojat:


















  1. Oo, nämä kuulostavat kaikki ihan uskomattoman hyviltä tuotteilta! Varsinkin nuo viisi ekaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi P-Lipic sopii koostumuksensa vuoksi myös rasvoittuvammalle iholle tosi loistavasti. Mullehan se on talvella liian ohut, mutta nyt keväällä perfect! Ps. Poistin sen sun ylimääräisen viestin. ;)

      Poista
    2. Täytyy pistää mieleen! Kiitti :)

      Poista
  2. Guerlainin Midnight Secret alkoi kovin kiinnostaa! Olen joskus aiemminkin lukenut siitä, mutta jotenkin ajatus on jäänyt. Nukun monena yönä huonosti, erityisesti kovan urheilun jälkeen ja naama näyttääkin seuraavana aamuna aika väsähtäneeltä. Onko tuo muuten minkälainen koostumukseltaan, seerumi, geeli, emulsio?

    Johanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä linkki siihen edelliseen postaukseen tuotteesta: http://keyword-love.blogspot.fi/2013/12/klassikot-osa-4-midnight-secret.html

      Koostumus on jotain seerumin ja voiteen välistä. Kuitenkin paksumpaa kuin emulsio. Riittää hyvin kosteuttamaan yksinään, levittyy iholle kevyesti. Itsekin käytän joskus ihan vaan kun huomaan, että iho kaipaa jotain erityistä, vaikka unia olisikin tiedossa enemmän kuin pari tuntia. Päivittäistä käyttöä ei kuitenkaan suositella.

      Poista
  3. On kiva, kun on mistä ottaa ja valita, mitä milloinkin iho näyttää tarvitsevan. Ihokin tykkää vaihtelusta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse uskon siihen, että iho kaipaa välillä myös vaihtelua vähän kuin hiuksetkin. Oma iho on vielä kinkkinen: kesällä talven paksut voiteet usein joutaa nurkkaan ja tilalle tulee kevyemmät vaihtoehdot.

      Poista
  4. Melkeinpä kaikkia tahtoisin kokeilla, mutta tuo Guerlainin Midnight Secret on jäänyt mieleen jo silloin kun teit siitä oman postauksen. Harmillista kun sitä ei saa Feeluniquelta (ei ollut ainakaan silloin kun viimeksi tsekkasin tilanteen), saattaisin jopa tilata kokeiluun =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ehdottomasti kokeilla, jos mahdollisuus tulee. Tuo 30ml:n pullo kestää pitkään, kun käyttää vain speciaalitapauksessa. ;)

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives