Skin Blossom


Paljon on tullut vuosien saatossa luonnonkosmetiikka käytettyä, mutta ainakin yhden merkin olen jostain syystä onnistunut ohittamaan kokonaan. Ihan suotta, sillä Skin Blossom tunnetaan edullisena, mutta laadukkaana luonnonkosmetiikkasarjana. Sarjan pakkaukset uudistuivat jokin aika sitten ja samalla minulta kysäistiin, haluaisinko testata sarjan tuotteita. Mikäpä siinä, varsinkin, kun aikaisempaa kokemusta ei ollut. Aikaisemminhan Skin Blossomin pakkausten pohjaväri oli valkoinen ja tekstit vihreällä. Nyt värit on heitetty toisin päin ja minusta nämä uudet pakkaukset ovat ylellisemmän näköiset kuin entiset. Tummanvihreä väri hämää hyvin, vaikka pullot ovat muovia, ne näyttävät lasilta, joka luo ylellisen vaikutelman.

Skin Blossom on vuonna 2007 perustettu englantilainen ihon- ja hiustenhoitosarja.  Brändi aloitti yhdellä tuotteella, joka nykyään kantaa nimeä Organic Hand Cream. Tällä hetkellä myynnissä on tuotteita luonnollisesti enemmän kasvojenhoidosta aina vartalonhoitoon asti. Sarjan tuotteissa käytetään paljon luomutuotettuja ainesosia, jotka sisältävät ihoa ravitsevia aineita ja auttavat ihoa voimaan hyvin. Tuotteita ei ole testattu eläimillä eivätkä ne sisällä eläinperäisiä ainesosia. Tästä syystä kaikilla tuotteilla on myös Vegan Societyn sertifikaatti. 

Sain testattavaksi maahantuojalta kaksi tuotetta: Kosteuttavan Kasvovoiteen ja sarjan uuden tulokkaan Virkistävän Kasvoveden.


Kosteuttava Kasvovoide 50ml, n. 14,90€

Kasvovoide lupaa kosteuttaa ja ravita ihoa. Suositellaan kaikille ihotyypeille. Tuote sisältää mm. kosteuttavaa jojobaöljyä, suojaavaa shea-voita ja hoitavaa E-vitamiinia. Voide on pakattu pumppupulloon, josta sitä on helppo ja miellyttävä annostella. Voide on ohutta ja helposti levittyvää. Imeytyy hetkessä ihoon. Tuoksu on miellyttävän mieto. Mikä tahansa meikki on helppo levittää päälle. Miellyttävä, simppeli tuote, joka mielestäni soveltuu parhaiten rasvoittuvalle ja normaalille iholle. Omalle pintakuivalle iholleni pahimpaan kuivuusaikaan tämä tuntui hieman liian kevyeltä. Luulen, että korppu-ihoni pitäisi vielä enemmän sarjan Uudistavasta kasvovoiteesta, joka on tarkoitettu ikääntyvälle ja kuivalle iholle. Hinta/laatusuhde on voiteessa mielestäni loistava.


Virkistävä Kasvovesi 150ml, 11,90€

Virkistävä kasvovesi sisältää peräti 97% luomuainesosia. Kasvovesi sisältää taikapähkinävettä, joka tasoittaa ja hoitaa ihon juonteita samalla, kun Aloe Vera rauhoittaa. Soveltuu kaikille ihotyypeille. Tuote on pakattu muovipulloon ja pieneksi harmikseni pullossa ei ole minkäänlaista annostelijaa. Isohko suuaukko on hieman hankala, sillä siitä saattaa hulahtaa tuotetta liikaa vanulapulle, vaikka sen painaisikin tiukasti suuaukkoa vasten. Kierrekorkki sen sijaan on loistava matkalla. Korkin aukeamista ja tuotteen valumista laukun pohjalle ei tarvitse pelätä. Kasvovedessä on miellyttävä mieto "vihreä" tuoksu. Se on tarpeeksi hellävaraista herkälle iholleni ja olen pitänyt tästä sen verran paljon, että ostan tätä taatusti jatkossakin.

ARVONTA:
Skin Blossom juhlii uudistunutta ilmettään. Sarjan Facebook-sivuilla onkin käynnissä kisa, jossa sivustosta & kuvasta tykkäävä voi voittaa itselleen Skin Blossom -tuotepaketin, joka sisältää Kasvoveden, Kosteus- ja Vartalovoiteen. Osallistumisaikaa on heinäkuun loppuun. Arvontaan pääset tästä.

Jos et malta odottaa arvonnan tuloksia, voi Skin Blossomia tilata suoraan kotiin vaikkapa Biodellylta, jossa on ilmaiset toimituskulut koko heinäkuun.

Onko Skin Blossom teille tuttu? Suosikkituotteita?

Kuvissa näkyvät tuotteet ovat testikappaleita maahantuojalta. Jutun linkeistä en saa korvausta.


  1. Olen vasta hiljattain tutustunut Skin Blossomiin tarkemmin, kun niitä vanhanmallisia purkkeja on ollut alessa vähän siellä sun täällä. Suosikkia en osaa vielä sanoa, mutta merkki kiinnostaa muuten kovasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hinta/laatusuhde tuntuu ainakin olevan kohdillaan.

      Poista
  2. Mä oon käyttänyt yhden purkin tuota kosteuttavaa kasvovoidetta, vanhan mallisen purkin. Ihan kiva voide, tuoksu vaan oli oudon "muovinen". Olin keväällä kirppistapahtumassa Tampereella, jossa sarjan maahantuojahäiskät olivat myymässä tuotteitaan, harmittaa vähän, etten sittenkään ostanut putsaria ja kasvovettä. Putsari oli silloin loppu, kun tilasin voiteen ja kasvovesihän on aika uusi tuote. Mulla on myös sarjan sh ja hoito, mutta ne aiheuttaa päänahns kutinaa (niinkuin moni muukin tuote mulle), joten ovat olleet vähällä käytöllä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun piti vielä käydä haisteleen tuota voidetta, musta siinä on mieto tuoksu, hieman erilainen kylläkin, mihin olen yleensä tottunut. :D

      Harmi, että hiustuotteet on aiheuttaneet kutinaa. :(

      Poista
  3. Tuo näyttää kuvissa muuten ihan mustalta! :D En olisi edes tajunnut sen olevat tummanvihreä, jos et olisi sanonut! :) Itselle tuo on uusi tuttavuus, mutta voisin hyvinki testata ( ei meinaan ole hinnalla pilattu )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tummanvihreys alkaa tulla näkyviin paremmin, kun purkit tyhjenee. Matala hinta kyllä aina pienentää kynnystä testata uusi tuotteita. ;)

      Poista
  4. Onpas edullisia! Ja kiitos tuosta Biodellyn tarjousvinkistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oleppa hyvä!

      Taidan tilata itselleni vielä testiin tuon Uudistavan kasvovoiteen, kun se jäi vähän kaihertamaan mieltä.

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives