Sorbettia huulille


Lumenen suosittu Raspberry Miracle Huulikiiltokynien valikoima täydentyi toukokuussa kesän kunniaksi neljällä uudella Lip Sorbet Huulimeikkikynällä. Uutuussävyt ovat ovat mattapintaisempia ja peittävämpi kuin aiemmat huulikiiltokynät. 

Raaka-aineina kynissä on käytetty mm. suomalaista vadelman siemenöljyä, joka auttaa hoitamaan huulia. Kun taas öljyjen ja polymeerien yhdistelmä antaa huulille kiiltoa.


Huulimeikkikynissä yhdistyy neljä eri ominaisuutta huultenrajaus, väri, kiilto ja hoitavuus. Koostumuksen luvataan olevan pehmeän voidemaista ja antaa huulille kauniisti väriä. 

Puikkoja ei tarvitse teroittaa vaan ne toimivat kiertomekanismilla, joten kyniä voi näppärästi kiertää auki ja kiinni. 


Puikkojen tuoksu on ihanan marjainen, ei kuitenkaan liian voimakas. Lupaustensa mukaan koostumus on sopivan voidemaista ja väri levittyy kauniisti huulille. Väri ei karkaile huulien juonteisiin, jota ongelmaa minulla on ollut joidenkin huulikynien kanssa. 

Uusia sävyjä on neljä. Utuinen ilta on kaunis hieman ruskeaan taittava roosa. Aurinko valaisee on upea korallipinkki ja ehdottomasti näistä oma suosikkini. Ruusuisia hetkiä on lilaan taittavana porukan kylmin ja Aamun värit taas on takuulla nudeja huulia suosivien makuun. 

Käytättekö huulimeikkikyniä? Suosikkeja?

Suositushinta:

Lumene Raspberry Miracle Lip Sorbet Huulimeikkikynä 2,8g, 12,90€

Kynät saatu testattavaksi Lumenelta.








  1. Uudet värit ovat tosi tervetulleita, koska ennen valikoima oli varsin suppea. Olen käyttänyt kohta loppuun vadelmanvärisen kynän, ihanan kiiltävän ja juuri sopivan värisen arkeen. En ole huulikiiltojen ystävä, vaan käytän kiiltäviä punia, joten kiiltävä kynä on ollut sitäkin mieleisempi. Liv-boxissa tullut Kesätaivas on hiukan liian shimmerinen, sillä voi korkeintaan vaalentaa kirkasta punaa huulten keskeltä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse käytän myös kiiltoja, mutta nämä olivat koostumukseltaan ihania. Minusta parempia kuin esim. Max Factorin kynät, ei ihme, että olet saanut pian kynän loppuun. ;)

      Poista
    2. Kipaisin perjantaina ostamassa värin 19 ja iloitsin koko viikonlopun reissussa uudesta väristä huulilla. Siinä on kiva häivähdys oranssia!

      Poista
  2. Mua harmittaa kun olin ihan innoissani, kun bongasin näistä sävyt 13 ja 14 viidellä eurolla alehyllystä. Ei ollut sitten testereitä ja vasta kotona huomasin, että noihan on kynnon shimmersävyjä. Koostumus näissä on muuten tosi hyvä ja sävyt kivoja, mutta se shimmer...!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näiden neljän pitäisi olla matempia kuin ne aikaisemmat. Itsellä ei ole noista aikaisemmista sävyistä kokemusta, mutta näissä shimmeriä oli omaan makuun just sopivasti. :)

      Poista
  3. Ihanan herkulliset sävyt! Mulla on yksi huulikynä Lumenelta ja kaksi Cliniquelta, tykkään kaikista. Lumene on ihan vaalea, Cliniquessa on molemmissa enemmän pigmenttiä. Tosi kätsyjä nää on, helppo sipaista sävyä huulille eikä tarvitse rajausta välttämättä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on Cliniquen Chubby Sticksit vielä kokeilematta, pitääkin jossain vaiheessa testata. :)

      Poista
  4. Kauniita sävyjä! Täytyy mennä hiplaamaan näitä livenä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen, olin itse näistä tosi positiivisesti yllättynyt.

      Poista
  5. Tykkäsin! Näissä oli koostumus saatu justiinsa kohdalleen. Sopivasti väriä, järkevästi luistoa ja kiva tuoksu. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, ei mitään muuta kuin positiivista sanottavaa ja hintakin kohdillaan.

      Poista
  6. Toi Ruusuisia Hetkiä näyttää ihan mun väriltä :) (Vaikka nimi ei olekaan yhtään mua...)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin voisin kuvitella juuri sen sulle, nimi vähän turhan hempee. ;p

      Poista
  7. Utuinen ilta on mun makuuni just eikä melkein. Olisi kiva nähdä näistä kuvat myös huulilla :) Itselläni on huulimeikkikynät Isadoralta sekä H&M:ltä ja ihan hyviä sekä mukavan helppokäyttöisä ovat kyllä olleet. H&M:n kynä on ollut yllättävän hyvä hintaansa nähden (punaisessa kynässä ainakin on hyvä pigmentti, levittyy kauniisti huulille ja kestävyyskin on kohtalainen), mutta kyseisen merkin luomivärikynä on taas kehno.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Virven blogissa näkyvillä Aurinko valaisee ja Ruusuisia hetkiä. http://www.ostolakossa.com/2014/06/mattainen-huulikiiltokyna.html Itsellä tuo aurinko valaisee on korallisempi huulilla kuin Virvellä, sävythän muuttuvat paljon sen mukaan, minkä väriset omat huulet on.

      Kiitos H&M vinkistä. :)

      Poista
  8. Hmmmmm.... näyttää kyllä aikas kokeilemisen arvoisilta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen, levittyvät tosi nätistä ja pari sävyistä on tosi herkullisia.

      Poista
  9. Voi mitä sävyjä! Voisin napata kaikki ;) Täytyy munkin mennä kokeilemaan ja hankkia ainakin yksi näistä (tai kolme, haha).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aurinko valaisee on eksynyt omille huulille eniten, vaikka muutkin ovat ihania. ;)

      Poista
  10. Suosikkeja (lue ainoat jotka omistan :) )on isadoran kiiltokynät. Lumenet lähtee kyllä testiin kunhan pääsen kaupoille

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on yksi Isadora ja tykkään siitäkin kovasti, joten varmaan nämä Lumenet miellyttää myös sinua. ;)

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives