Kèrastase Chronologiste – Täydellinen hemmottelu hiuksille


Minulla on varmasti maailman vaikeimmat hiukset tai no, jos ei ihan vaikeimmat niin ainakin lähelle.  Sitä ne ovat myös monen ammattilaisen mielestä. Liukkaat, pitkät ja lasimaiset jääräpäät ovat eläneet vuodesta toiseen omaa elämäänsä. Kun halusin aikoinaan häihini hiuksiini kiharaa, päätti kampaaja suosiolla laittaa hiuksiini lisäkkeen, joka kiharrettiin. Vaikka päähäni olisi tungettu mitä aineita, olisi hiukset suoristuneet pitkän päivän aikana. Olen ottanut muutaman kerran elämäni aikana permanentin, sen kesto on ollut hiuksissani viikon luokkaa ja sen jälkeen hiukset ovat taas suorat. Itse olen lopettanut jo aikoja sitten kiharapilvestä unelmoinnin ja keskittynyt hoitamaan hiuksiani laadukkailla tuotteilla, millä ne tulevat edes vähän pehmoisimmiksi, taipuisemmiksi ja vähemmän sähköisiksi. Blogissani on loppujen lopuksi ollut aika vähän esittelyjä hiustuotteista ja syy löytyy siitä, että vaatimustasoni niiden suhteen on todella korkealla. Olen minä tässä vuosien saatossa kokeillut vaikka mitä tuotteita, jos en koe niitä toimiviksi tai tuoksu ei mielestäni ole hyvä, en kirjoita niistä. 

Kèrastasen hiustuotteisiin minulla on ollut sydämessäni aina pieni heikko kohta, joten kun sain muutama viikko takaperin kokeiltavaksi heidän uutuussarjansa Chronologisten tuotteita, laitoin niille välittömästi melkoisia odotuksia. Onnekseni ja teidän onneksi ne odotukset toteutuivat ja purkit päätyivät blogiin asti.

Chronologistea kampanjoidaan rajoja rikkovana uutuutena. Tuotteissa on käytetty vain kaikista hienoimpia ja kallisarvoisimpia ainesosia isoilla pitoisuuksilla. Chronologiste lupaa antaa myös hiuspohjalle elinvoimaa. Chronologiste-hoitorituaali suoritetaan parturi-kampaamossa ja sen vaikutusta voidaan ylläpitää kotona.

L`Oreal Advanced Research on inspiroitunut kaviaarin rakenteesta ja sen poikkeuksellisen elvyttävästä vaikutuksesta, ja sen pohjalta he ovat kehittäneet VITAL CONCENTRATE OF PEARLS -yhdisteen, jolla saadaan hoitorituaalille aivan uusi ulottuvuus. Lisäksi tuotteissa on käytetty Abyssine-molekyyliä, joka on löydetty Tyynenmeren vulkaanisesta merenpohjasta. Abyssine on mikrolevän tuottama polysakkaridi, joka sietää äärimmäisiä olosuhteita. Hoidon elämys onkin kokonaisvaltainen.


LE SOIN GOMMAGE RÈNOVATEUR – TEHOKKAASTI SYVÄPUHDISTAVA, HELLÄVARAINEN KUORINTA N. 43€

Kuorinta on ehkä kaunein koskaan näkemäni hiustenhoitotuote, se kimaltelee kultaisena. Kuorinta on saanut inspiraationsa kasvojenhoito rituaaleista ja se tuo aivan uudenlaisen näkökannan hoito-ohjelmaan. Kuorinnan mikrohiukkaset kuorivat ja valmistelevat hiusta ja hiuspohjaa ennen shampookylvetystä. Se antaa hiuksille ilmavuutta ja hiuspohjalle miellyttävän tunteen. Tuote levitetään ensin hiuspohjaan, hierotaan kevyesti ja levitetään lopuksi myös pituuksiin. Hieronta aktivoi mikroverenkiertoa, joten olen huolella pyöritellyt tätä päänahassani ainakin viisi minuuttia. Lopuksi tuote emulgoidaan ja huuhdellaan huolellisesti ennen shampookylpyä. Kuorinnan jälkeen omat hiukseni ovat todella syväpuhtaat ja takussa. On ihan turha haaveilla, että niistä menisi mikään kampa läpi, mutta hoito onkin tässä vaiheessa vasta alussa. 


LE BAIN REVITALISANT – SHAMPOOKYLPY N. 33€

Abyssine molekyyliä sisältävä shampookylpy antaa hiuksille liikkuvuutta ja pehmeyttä. Se puhdistaa hiuspohjan ja silottaa hiuskuitua. Sisältää mm. F-vitamiinia ja E-vitamiininjohdannaista. Läpinäkyvä shampoo muodostaa pehmeän vaahdon ja se on helppo huuhdella pois. Shampookylvyn jälkeen hiukset ovatkin jo huomattavasti vähemmän takussa kuin kuorinnan jälkeen. Ensimmäisellä kerralla olikin jännittävää jäädä odottamaan, mitä tapahtuu seuraavassa vaiheessa...


LA CRÈME DE RÈGENÈRATION – HOITONAAMIO N. 49€

Hoitonaamio on ehdottomasti Kèrastasen naamioiden eliittiä. Valkoinen paksu naamio on riittoisaa ja se on helppo levittää sormin hiuksiin ja hiuspohjaan. Kyllä, tätä tuotetta kuuluu levittää myös hiuspohjaan, ei ainoastaan pituuksiin, sillä se ravitsee hiuksia hiuspohjasta pituuksiin asti. Kampaamossa tässä vaiheessa kampaaja lisää joukkoon hieman extraa, jolloin tuotteiden teho korostuu ja säilyy pidempään hiuksissa. Hoitonaamio sisältää mm. keramideja, F-vitamiinia ja E-vitamiinjohdannaista. Hiukset ovat hoitonaamion jälkeen miellyttävän pehmeät ja helposti kammattavat. Vaikka hoitonaamiota levitetään myös päänahkaan, en koejakson aikana huomannut hiuksieni rasvoittuvan yhtään sen enempää kuin muulloinkaan. Pesuväli pysyi samana, mutta välillä tuntui, että olisin voinut sitä jopa päivällä pidentää.


LE PARFUM EN HUILE – HIUSÖLJY N. 45€

Hoidon kruunaa viimeistelyyn tarkoitettu parfymoitu hiusöljy. Öljyn tuoksu on luotu parfymööri Alberto Morillaksen johdolla. Tuoksujen ystävänä olen erittäin iloinen, että tuoksun luomisessa on käytetty suuren luokan "nenää". Silloin ei voida mennä vikaan. Hiusöljy on öljypohjainen, ei alkoholipohjainen, kuten tuoksut yleensä. Sisältää mm. teeruusua, vaaleaa puuta, myskiä ja mirhamin öljyuutetta. Hiusöljy antaa hiuksille kiiltoa ja ihanan erittäin pitkäkestoisen tuoksun. Itselläni öljyn tuoksu säilyi hiuksissa aina seuraavaan pesuun asti, vaikka se hieman miedontuikin matkan varrella.

Koko Choronologiste-sarja on pakattu ylellisiin kullalla höystettyihin pakkauksiin. Koko tuotesarjan tuoksumaailma on ylellisen unisex, vaikka tuoksuina on käytetty hyvinkin naisellisia elementtejä: ruusua, iiristä ja jasmiinia. Joten tuoksun puolesta tuotteita voi käyttää niin mies kuin nainenkin. Itselleni juurikin sarjan tuoksumaailma oli sellainen, josta en varmasti tule koskaan saamaan tarpeekseni. Onneksi toimivuus ei jäänyt pelkästään tuoksuun vaan myös hiukset ovat hemmotteluhoidon jälkeen pehmoiset, kiiltävät ja hyvin hoidetut.

Kiinnostaako teitä hiusten kokonaisvaltainen hemmottelu?

Tuotteita voi ostaa Kèrastase-kampaamoista.

Tuotteet lehdistönäytteitä.







  1. Vastaukset
    1. Hih, jos mä panostaisin näistä yhteen tuotteeseen, se olisi tuo hiusöljy tai naamio. :)

      Poista
  2. Mua aina hymyilyttää sun hiusjutut, kun kuvailet hiuksiasi, se on kuin omistani puhuisit :)
    Ja siis, miten ihanilta nämä Kerastaset kuulostaakaan, just näitä munkin tukka kaipais kipeästi! Harmi vaan ettei ole varaa :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sit kun on, niin satsaa tuohon naamioon tai öljyyn, ne on ne ehdottomat herkut, vaikka kokonaisuutena nää on tietenkin omanlainen elämys. Hah, Tiia joo, tiedät sitten todellakin, miltä tuntuu elää tällaisten hiusten kanssa. Mä olen tyytynyt tähän kohtalooni omistaa piikkisuora kuontalo. :D

      Poista
  3. Ooh, tuo kuorinta! 😍 Mulla on kyllä vaikeuksia käyttää tuollaisia kuorivia tuotteita kun näitä hiuksia tuntuu olevan niin paksusti ja etenkin märkinä ovat niin painavat että päänahkaan tuntuu olevan todella vaikea päästä käsiksi. 😁

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun hiukset livenä nähneenä varmasti on vaikeaa! Voisit lahjoittaa puolet niistä sun kiharoista mulle niin saat tätä suoraa vaihtokauppana. ;)

      Poista
  4. Voi että tämä sarja houkuttelee jo upealla ulkonäöllä Ja tuo kuorinta, oih ja wau. <3 En ole välttämättä hiusten hemmottelija vaan käytännön puleeraaja. Haluan vain saada ne helposti kammattua, tuuheaksi ja pysymää ojossa.

    Tämä sarja kyllä on taatusti niin hyvä kuin miltä näyttääkin. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ulkonäkö on upea, mutta ootas, kun pääset haistaan näitä. <3 Ehdottomasti parhaimman tuoksuinen hiustenhoitosarja ever!

      Poista
  5. Onpa upeita ja ylellisiä hiustuotteita. Mulla oli nuorempana todella liukkaat hiukset, joissa tuskin hiusponnarikaan pysyi. Aika ja hiustenvärjäykset kai tekivät tehtävänsä, ja hiukset karhenivat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Karhenisipa mullakin... Edes vuosien vaalentaminen ei ole auttanut asiaan. Yhtä liukkaat kuin ennenkin. :D

      Poista
  6. Oi tekisi niin mieli kokeilla tuota kuorintaa ja naamio ja totta puhuen kaikkia noita muitakin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää on aivan ihania, öljy on tosi koukuttuva, koska se tuoksuu ihan miltä tahansa arvokkaammalta parfyymilta. :)

      Poista
  7. Tutkin näitä eilen kampaajalla,sun arvostelun johdosta ostaisin näistä kaikki omaan kylppäriin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt olen kyllä "kade" oot päässyt oikein kampaajalle, jolta löytyy jo näitä! Olis tosi mukava itsekin kokeilla, miltä tuo hoito tuntuisi kampaamossa ammattilaisen tekemänä, vaikka onnistuuhan tuo ylläpito näillä kotonakin.

      Poista
  8. Ihanan näköisiä purkkeja! Kyllä mulle nämä kaikki kelpaisi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä jotenkin ajattelin, että juuri sä voisit tykätä näistä vähän tumman puhuvemmista purkeista. ;) Mutta tykkään minäkin! Livenä musta vielä nätimmät, kuviin oli yllättävän vaikea saada niistä totuudenmukaista kuvaa.

      Poista
  9. Mä voisin kyllä kotiuttaa noista kaikki! Pelkät purkit ovat jo niin yleellisen näköisiä. Varsinkin tuo kuorinta olisi kuin mulle tehty. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotenkin arvasin, että monet voisivat tykätä juurikin tuosta kuorinnasta, sillä se pesee päänahan todella puhtaaksi.

      Poista
  10. Mistä näitä löytää, missään Kerastase tuotteita myyvissä kampaamoissa ei ole vielä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tammikuussa tulivat markkinoille, joten ovat ihan uusi juttu, joten kaikki Kèrastase-kampaamot eivät välttämättä ole näitä ehtineet vielä hankkia, mutta pitäisi kyllä tulla.

      Poista
  11. Vastaukset
    1. No ne on ihania, en paljon muilla ole pessytkään viime aikoina, toki kuorintaa käytän vain kerran viikossa/kahdessa.

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives