Parhaat – Helmikuu`15


Taas on aika koota yhteen menneen kuun suosikkituotteeni. Helmikuussa käteeni tarttui ahkeraan eräs tuote, jota olen jemmaillut jo viime vuoden puolelta asti, mutta en vaan ole saanut aikaiseksi ottaa sitä käyttöön. Nyt jälkeenpäin harmittaa kovasti, että jätin sen laatikon pohjalle odottamaan, koska olen täysin koukuttunut siihen. Vartalon hoitamiseen kiinnitin myös erityistä huomiota. Huullaannuin karkin tuoksuiseen seerumiin. Rakastuin kaiken kestävään huulituotteeseen, sekä sain sähköiset hiukseni kuriiin ja hiustenlatvat kuntoon.


BIOTHERM LAIT CORPOREL
Lait Corporel on niitä tuotteita, joita usein hamstraan ison purkin, kun se on tarjouksessa. Tätä vuonna 1972 luotua voidetta myydään edelleen joka 20. sekunti. Aina välillä unohdan koko tuotteen olemassaolon, mutta sitten kaapin perukoita kaivaessa saattaa tupsahtaa jemmapurkki esiin, niin kävi tälläkin kertaa. Joka kerran, kun otan voiteen uudestaan käyttöön, muistan, miksi se on niin hyvä. Lait Corporel on ohutta vartaloemulsiota ja siinä on erittäin tunnistettava vieno sitrusmainen tuoksu. Koostumus on kevyttä ja se imeytyy ihoon hetkessä, eikä jätä minkäänlaista inhottavaa pintaa. Pitää ihon tosi hyvin kosteutettuna myös talviaikaan ja tuoksu tuo lupauksen kesästä.


KÈRASTASE NUTRITIVE NECTAR THERMIQUE
Nectar Thermique on ravitseva ja kiiltoa antava emulsio, joka torjuu hiusten karheutta ja elottomuutta. Sopii myös kuivien hiusten muotoiluun ja sisältää lämpösuojan. Tuote jätetään hiuksiin, eikä sitä huuhdella pois. Voisi äkkiä luulla, että tämä on omalle lasimaiselle hiuslaadulle ihan väärä tuote, mutta ei. Lisään herkullisen tuoksuista emulsiota hiusteni latvoihin aina pesun jälkeen. Latvat ovat pysyneet koko talven kauniin kiiltävinä ja hyväkuntoisen näköisinä, ne jopa tuntuvat paksummilta. Sähköisyys on ollut selvästi aiempaa vähäisempää. Tämä lupaa myös vähentää föönaukseen käytettävää aikaa, mutta itse kuivaan tosi harvoin hiuksiani föönillä, joten tähän ominaisuuteen en voi ottaa kantaa. Ei tee omista hiuksistani yhtään raskaan tuntuisia. Kävin ihan huvikseni kurkkimassa verkon syövereissä, mitä muut tästä sanovat ja varsinkin karheamman hiuslaadun omaavat ovat ihastuneet tähän.


DIOR BACKSTAGE BLENDER
Kun kaikki muut kosmebloggaajat hehkuttivat meikkimuniaan, minä en oikein innostunut. Olen vannoutunut sormin levittelijä, mutta joskus käytän myös sivellintä. Koska kuitenkin käytän enimmäkseen nestemäisiä meikkivoiteita ja niihin tämä muna juurikin on tarkoitettu, se alkoi minuakin houkuttamaan. Ostopäätöksen tein kuitenkin vasta, kun tämä Diorin muna käveli vastaan. No hei, onhan se Dior. ;) Diorin muna on huomattavasti kapoisempi kuin alkuperäinen Beautyblender. Se on melko kimmoisa ja todella tiivis, mutta iholla silti pehmeä. Kärki on pitkä ja kapea, sillä pääseekin todella helposti käsiksi nenänpieliin ja silmänalusiin. Pitkää sivua käytän meikkivoiteen levitykseen muille kasvojen alueille ja hiusrajat töpöttelen nätiksi munan pohjalla. Diorin muna poikkeaa muista markkinoilla olevista vastaavista tuotteista siinä, että ohjeissa sitä ei neuvota kastelemaan vaan käyttämään kuivana. Minunhan oli silti kokeiltava sitä myös kosteana. Tämä ei suurene, kun sen kastelee vaan se säilyttää muotonsa. Omasta mielestäni jälki on kosteana kauniimman läpikuultavampaa, kun taas kuivalla sienellä saa aikaiseksi paksumman photoshop-efektin, joka ei ole niin makuuni. Käytänkin tätä ohjeista huolimatta pääsääntöisesti kosteana. Meikkivoide levittyy todella kauniisti ja pohja kestää hyvänä koko päivän. Miinusta annan siitä, että kiinteän koostumuksen vuoksi tätä on suorastaan tappavan turhauttavaa pestä. Meikkivoide ei meinaa lähteä sientä puristelemalla millään pois vaan työtä saa tehdä tosissaan, että käytön jälkeen se näyttäisi taas tahrattomalta. Sieni kuivuu nopeaan ja se on jo seuraavana aamuna käyttövalmis. Olen silti valmis näkemään tämän eteen tuon pesun työläyden, koska tätä on näppärä käyttää ja jälki on kaunista.


SUPERMOOD BEAUTY SLEEP ABSOLUTE BLISS SERUM
Olen tähän vaahtokarkin tuoksuiseen yöseerumiin täysin koukussa. Siinä vaiheessa, kun kaapissa on iso rivi muita tuotteita ja käteni eksyy illalla aina saman purkin kohdalle, tiedän, että kyseessä on jotain spesiaalia. Seerumia käyttäessä iho on pysynyt hyvässä kunnossa ja aamulla iho on herätessä pehmeä, kimmoisa ja kuulas. Voit lukea tästä herkullisesta seerumista lisää täältä.


YSL GLOSSY STAIN
Jos haluat huulituotteeltasi huulipunan pigmentin, huulikiillon kiillon ja jäätävän kestävyyden, suosittelen YSL:n Glossy Staineja. Itse ostin ensimmäisen Glossy Stainini alekorista viime vuoden lopussa ja sen jälkeen näitä on saattanut tulla pari lisää, alelöytöjä nekin. Niin paljon kuin huulipunia rakastankin, niiden korjailu päivän mittaan ei ole sitä mielipuuhaani. Syömisen jälkeen melkein kaikki vaativat pientä tai isompaa korjailua, mutta Glossy Stainin kanssa näitä peiliin vilkaisuja ei tarvita. Kun laitat sitä aamulla huulillesi, se on vielä illallakin nätisti paikoillaan, enin kiilto on hävinnyt, mutta väri on edelleen huulilla. Nämä eivät myöskään tahri pahemmin kupin tai lasin reunoja. Itse en ole vielä koskaan joutunut lisäämään tätä huulille pitkänkään päivän aikana. Aplikaattori on sen muotoinen, että sillä on helppo levittää runsas pigmenttistä tuotetta nätistä huulille. Väri ei karkaa huulien juonteisiin päivän mittaan vaan pysyy paikoillaan. Ei tunnu huulilla kiristävältä, eikä kuivalta. Kesäksi on tulossa versio, joka on näitä alkuperäisiä hieman läpikuultavampi. Niissäkin kesto on hyvä, mutta ei kuitenkaan ihan näiden alkuperäisten luokkaa.

Löytyiko jutusta teille tuttuja tuotteita? Alkoiko joku kiinnostamaan?

Osa tuotteista ostettu itse, osa saatu blogin kautta.
  1. Tiia K
    tiistai 3. maaliskuu 2015 at 13:01 (3 kuukautta ago)
    Muista ei kokemusta, mutta Supemood on kyllä ihana. <3

    Vastaa

    Jonna H.
    tiistai 3. maaliskuu 2015 at 13:52 (3 kuukautta ago)
    Se on! <3

    Vastaa

    Katja
    tiistai 3. maaliskuu 2015 at 13:12 (3 kuukautta ago)
    Juuri aloin Supermoodeista kirjoittamaan! Mutta että vaahtokarkin tuoksuinen, minusta se haju on vähän kookosmainen ja jotenkin äklö… Aika hauskaa että haistetaan se niin eri tavalla! :)

    Vastaa

    Jonna H.
    tiistai 3. maaliskuu 2015 at 13:53 (3 kuukautta ago)
    Hah, ei se oo ällö! :D Ihana, niin ei-luonnonkosmetiikkamainen. :p Toki tuoksut koetaan niin helposti eri tavalla. ;)

    Vastaa

    Nina
    tiistai 3. maaliskuu 2015 at 13:21 (3 kuukautta ago)
    Kiinnostavin näistä oli YSL huulikiilto – kuulostaa erittäin houkuttelevalta. Täytyykin katsastaa sävyt. Supermoodin Egoboost Moisture Kick Serum sopii iholleni tosi hyvin, voisin ostaa sitä jopa lisää. Tämä seerumi ei ole vielä tuttu., vaikuttaa hyvältä :)

    Vastaa

    Jonna H.
    tiistai 3. maaliskuu 2015 at 13:55 (3 kuukautta ago)
    Moisture Kick on kanssa kiva (kosteuttaa hyvin), mutta sen tuoksu ei ole mun nenään niin herkku kuin Beauty Sleepin. ;) YSL:n Glossy Stainit on kyllä sellaisia, että niihin tulee himo saada aina vaan lisää ja lisää…

    VastaaPoista
  2. Mia / Beauty Highlights
    tiistai 3. maaliskuu 2015 at 13:24 (3 kuukautta ago)
    Nyt tapahtui ihme :D Mäkään en ole tähän saakka innostunut mistään meikkimunasta, koska levitän aina meikkivoiteen sormin. Nyt kuitenkin kiinnostuin tuosta Diorin Beauty Blenderistä! Minkähintainen mahtaa olla, muistatko? :) Mun täytyy kyllä kokeilla tuota! YSL:n Glossy Stain on ollut myös pitkään hankintalistalla ;)

    PS. Biothermin Vartaloemulsio on ollut mullakin jo vuosia vakkarikäytössä :) Se on kyllä ihana!

    Vastaa

    Jonna H.
    tiistai 3. maaliskuu 2015 at 13:57 (3 kuukautta ago)
    Mikähän siinä on, että ne omat sormet vaan on jotenkin niin hyvät. Mäkin oon vuosien saatossa vaikka mitä kokeillut ja tosi kivoja on tullut vastaan, mutta sitten ne sormet voittaa aina. Kait se voide jotenkin lämpiää siinä ja levittyy nätimmin tai jotain…

    …mutta… käytin viime kuun melkein kaikkiin tekemiini meikkipohjiin tuota Dioria, vaikka hikipäässä pesen sitä, joten se on melko kiva. :D

    Vastaa

    Virpi
    tiistai 3. maaliskuu 2015 at 16:28 (3 kuukautta ago)
    Tänään juuri Diorin esittelijä neuvoi käyttämään tuota blenderiä kuivana, kun kerroin pitäväni Star-meikkivoidetta vähän paksuna. Hän levitti kädelle sitä ensin hiukan sormella ja viereen ohuesti kuivalla blenderillä ja ero oli kyllä suuri. Itse olen käyttänyt Real Techniquesin ihmesientä kosteana, mutta heti huomenna kokeilen kuivalla sienellä.

    Ihmettelen kovasti, miksi en ole koskaan ostanut tuota Biothermiä, kun olen kuullut kaikkien vain kehuvan sitä!

    Vastaa

    Jonna H.
    tiistai 3. maaliskuu 2015 at 16:56 (3 kuukautta ago)
    Diorin Blender tosiaan eroaa noista muista siinä, että sitä suositellaan käytettäväksi kuivana. Mä tykkään tosin sen jättämästä jäljestä enemmän kosteana. Kerrohan miten tuo RT toimi kuivana. :)

    No ihme, varsinkin kun se 400ml:n tonkka on aika usein alessa 19,90€. ;)

    VastaaPoista
  3. Marswini
    tiistai 3. maaliskuu 2015 at 18:41 (3 kuukautta ago)
    Yksikään näistä ei ole ollut minulla vielä kokeilusssa, mutta eniten houkuttaa tuo Kérasten Nutritive nectar thermique. Se kuulostaisi juuri täydelliseltä mun karheille ja helposti pörrööntyville hiuksille. Lämpösuoja myös iso plussa. :) Onko tämä kuinka riittoisa tuote? Ja muistatko mitä suunnilleen maksaa? Tai no hinnan voin kyllä netistäkin kaivella ja varmaan kohta googlettelu jo alkaakin! :D Meikkkimunia en ole myöskään testannut, mutta olen miettinyt, että onkohan noissa huomattavaa eroa tavallisiin meikkisieniin lopputulosta ja meikkivoiteen levittämistä ajatellen. Ehkäpä joku kaunis päivä pääsee meikkimunakin testiin, onhan se nyt sentään hauskemman näköinenkin jo normi meikkisieniin verrattuna.
    Mielenkiinto heräai kyllä YSL:n Glossy stainiin nyt suuresti! On niin ärsyttävää kun laittaa huulet nätiksi ja muutaman tunnin päästä on värit huulilta jäänyt matkan varrelle ja kiillosta ei tietoakaan.Täytyykin kurkata näiden sävyvalikoimaa :) Kivat tuotteet olet hyvin esitellyt täällä! On mukava lueskella rehellisiä arvioita tuotteista, ennemmin kuin mennä ostamaan ”sikaa säkissä” tietämättä tuotteesta muuta kuin mitä se lupaa tehdä :)

    Vastaa

    Jonna H.
    tiistai 3. maaliskuu 2015 at 19:05 (3 kuukautta ago)
    On tosi riittoisa, mulle riittää herneen kokoinen nokare, mutta luulen, että tosi karheisiin hiuksiin voi laittaa vähän enemmän, kun latistumisen vaaraa ei niin ole. ;) Hinta on n. 33 euroa, jos en väärin muista.

    Mä olen käyttänyt myös normeja meikkisieniä ja tuolla Diorin munalla tulos on erilainen, sen pinta on erilainen kuin niistä normissa meikkisienissä, joten lopputuloksen pintakaan ei ole ihan samanlainen.

    Kiva jos tykkäsit, yritän kerran kuussa kerätä tämän suosikit-postauksen, musta tuote voi olla ihan huippu, vaikka siinä ei kaikki ihan viimeistä piirtoa myöden itseäni miellyttäisi. Sellaisia tuotteita on loppujen lopuksi aika vähän. ;)

    Vastaa

    Päivi
    tiistai 3. maaliskuu 2015 at 21:03 (3 kuukautta ago)
    Vaahtokarkilta tuoksuva seerumi? :o Tahdon!

    Vastaa

    Jonna H.
    tiistai 3. maaliskuu 2015 at 21:27 (3 kuukautta ago)
    Jep, karkkinen! :p

    Vastaa

    Ilona
    keskiviikko 4. maaliskuu 2015 at 01:13 (3 kuukautta ago)
    YSL <3 Vaahtokarkkiseerumi WHATWHAT minäkin tahdon!!!

    Vastaa

    Jonna H.
    keskiviikko 4. maaliskuu 2015 at 01:29 (3 kuukautta ago)
    No takuulla, se on ihanaa! <3

    VastaaPoista
  4. Fani
    keskiviikko 4. maaliskuu 2015 at 14:22 (3 kuukautta ago)
    Mulle oli siellä vain yksi tuttu tuote ja se on tuo meikkimuna. Tosin mulla ei ole Diorin vaan se toinen. :) Oon kyllä ollut siihen todella tyytyväinen. :)

    Vastaa

    Jonna H.
    keskiviikko 4. maaliskuu 2015 at 17:01 (3 kuukautta ago)
    Meikkimuna. <3

    Vastaa

    Kissis
    keskiviikko 4. maaliskuu 2015 at 18:13 (3 kuukautta ago)
    Hei kiitti tästä! Sain tommosen YSL:n Glossy Stainin tänään ja mietin kovasti, että käytänkö ite. Näköjään käytän. :D

    Vastaa

    Jonna H.
    keskiviikko 4. maaliskuu 2015 at 18:21 (3 kuukautta ago)
    No todellakin käytät, jos väri vaan miellyttää! Mä olen ihan Glossy Stain -addicti. :D

    VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives