Silmänympärysvoiteet testissä – luonnolliset


Muistatte varmaan, kun esittelin teille reilu viikko sitten erilaisia vaihtoehtoja silmänympärysvoiteista, jotka toivottavasti helpottivat oikean voiteen etsinnässä teitä, joilla oli silmänympärysvoide hakusessa. Lupailin silloin myös luonnollisia vaihtoehtoja. Niistä löytyykin nykyään valtava valikoima erilaisilla koostumuksilla varustettuja voiteita. Monille luonnollisuus ihonhoitotuotteissa on "se juttu" tänä päivänä. Minua ilahduttaakin asia, että joukossa on monia kotimaisia vaihtoehtoja.


IROISIE CONTOUR DES YEUX EFFICACE 15ML, 38,80€

Iroisien voiteessa on kevyen kermainen koostumus ja se levittyy iholle miellyttävästi. Tuoksu on vienosti hieman kukkainen. Jättää ihon pinnan sileäksi, kiinteän tuntuiseksi ja napakaksi. Tuote on anti-age ja se lupaa poistaa tehokkaasti myös turvotusta. Sopii myös herkille silmille. Voiteen sisältämä ruiskaunokki rauhoittaa, virkistää ja estää tulehduksia. Jojobaöljy taas ravitsee, pehmentää ja suojaa ohutta silmänympärysihoa. Iroisien tuotteet sisältävät myös merilevää, joka suojaa, kosteuttaa ja elvyttää ihoa. 

Kenelle?

Ikääntyvälle iholle, herkkäsilmäisille, heille jotka kaipaavat kevyttä kosteutusta.


DR. HAUSCHKA SILMÄLUOMIBALSAMI 10ML, 33,80€

Dr. Hauschkan purkkiin pakattua balmimaista silmäluomivoidetta käytetään vain aamuisin. Tuoksu on tyypillisen miellyttävän "hauschkamainen", hieman vihreä. Voidetta levitetään aamuisin ihonpuhdistuksen jälkeen aavistuksen kostealle iholle. Riisinjyvän kokoinen määrä voidetta lämmitetään hetki etusormien välissä ja levitetään silmänympärysiholle. (ylä- ja alaluomelle) Voiteen annetaan imeytyä hyvin. Itse tykkäsin käyttää tätä päivinä, jolloin en meikannut. Itselläni on helposti kostuva luomivako ja tämän käyttö olisi vähentänyt radikaalisti meikin kestoa. Sen sijaan ihon kuivia kohtia tämä kosteutti erittäin tehokkaasti ja sopi myös loistavasti huulille, jotka olivat kuin silkkiä, tämän käsittelyn jäljiltä. Sopii erityisen hyvin kuivalle iholle tai talvikäyttöön ulkoillessa suojaamaan herkkää silmänympärysihoa. Sisältää porkkanan, mehiläisvahan, kaakaovoin, silkin ja aprikoosinsiemenöljyn yhdistelmän, joka suojaa ihoa ulkoisilta vaikutuksilta.

Kenelle?

Kuivaihoisille ja vaativiin olosuhteisiin. 


THE BODY SHOP VITAMIN E EYES CUBE 4g N. 12€

Ensiksi on sanottava, että tämän tuotteen kanssa hieman harmittaa. Sillä tätä LE-tuotetta oli vielä toissaviikolla myynnissä The Body Shopin verkkokaupassa, mutta nyt näyttää siltä, että se on myyty loppuun tällä kuosilla. Sen sijaan normipakkauksena tuotetta löytyy myynnistä tälläkin hetkellä. Loistava tuote siis, muutakin kuin hinnaltaan. Vitamin E Eyes Cube tuotetta levitetään suoraan huulirasvamaisesta puikosta silmänympärysiholle. Viilentävä vaikutus on välitön. Voiteessa on erittäin mieto hieman raikas tuoksu. Sisältää mm. venhänalkioöljyä, joka on tekokas E-vitamiinin lähde. Se suojaa ihoa ympäristön haittavaikutuksilta, kuten auringolta, ilmansaasteilta ja tupakasavulta. 

Kenelle?

Helppokäyttöisyyttä arvostaville, sekä heille jotka kaipaavat viilennystä ja virkistystä silmänympärysiholle.


PATYKA RADIANT EYE CONTOUR 15ML, 53€

Patykan voide on kehitelty vaativalle silmänympärysiholle. Sisältää kymmentä aktiivista luonnon aktiiviainetta, jotka auttavat ikääntymisen merkkeihin. Voide lupaa kirkastaa, laskea turvotusta, pehmentää, kiinteyttää. Tuote toimii erinomaisesti myös meikin alla. Koostumus on kevyen kermaista ja se levittyy silkin pehmeästi iholle. Jättää hetkeksi aavistuksen viileän raikkaan tunteen. Tuoksussa selvästi erotettavissa ruiskaunokki. Jätti silmänympärysihon pehmeäksi, sileäksi ja hehkuvaksi. Pumppupullo on hyvä ja sillä saa annosteltua hyvinkin pienen määrän voidetta kerralla. Sisältää mm. kamomillakukka- ja ruiskaunokkivettä, jotka pehmentävät, rauhoittavat ja kirkastavat. Gotu Kola stimuloi mikroverenkiertoa, vähentää turvotusta ja kirkastaa tummia silmänalusia. Kiinteyttävinä ainesosina on käytetty tattariuutetta ja pyökkiuutetta.

Kenelle?

Ylellistä koostumusta arvostaville, vaativalle silmänympärysiholle, joka kaipaa kiinteyttä.


SUPERMOOD BEAUTY SLEEP YOUTH RESTORING EYE SERUM 15ML, 69€

Kotimainen hajusteeton silmänympärysseerumi on tarkoitettu yökäyttöön, jonka aikana se uudistaa ihoa. Sisältää mm. ravitsevaa jojobaöljyä, arganöljyä sekä karitevoita. Pääraaka-aineena on käytetty merifenkolin kantasolu-uutetta, joka uudistaa ihoa. Tuotteen koostumus on paksuhkoa ja todella pehmeää. Levittyy iholle miellyttävästi. Jälkituntuma on ylellinen. Aamulla herätessä silmänympärysiho on hyvin kosteutettu, pehmeä ja kimmoisan tuntuinen. Pumppu on tässä hieman jäykkä ja tuotetta lipsahtaa äkkiä enemmän kuin tarvisi, mutta tietääkseni tähän on tulossa muutos.  

Kenelle?

Heille jotka tykkäävät käyttää sy-voiteita öisin, kosteusköyhälle iholle.


ABSOLUTION LE SOIN REGARD 10ML, 37€

Ylellisen näköiseen pieneen ja kätevään pumppupulloon pakattu Absolution Le Soin Regard virkistävä silmänympärysvoide on loistava mukaan vaikkapa matkalle, näppärän vähän tilaa vievän kokonsa ja kevyen painonsa vuoksi. Voide on helmiäishohtoista, joten se saa heti levityksen jälkeen aikaan vaalentavan efektin. Koostumus on kevyen geelimäistä  ja levityksen jälkeen virkistävä tunne on välitön. Ihon pinta jää kimmoisan oloiseksi. Tuoksu tässä on koko joukon voimakkain, minusta tässä tuoksuu hieman kahvi, mikä kyllä sopii tällaiselle kahviholistille erinomaisesti. Tuote sisältääkin mm. viilentävää aloe veraa ja tummia silmänalusia häivyttävää vihreää kahvia. Sopii kaikille ihotyypeille.

Kenelle?

Tummista silmänalusista kärsiville, virkistystä ja viilennystä kaipaaville. Paljon matkustaville.


MIA HÖYTÖ VALO 15ML, 39€

Valo on tuoksuton silmänympärysvoide, joka kosteuttaa, vähentää turvotusta ja antaa nimensä mukaisesti valoa katseeseen. Voidetta tarvitaan vain nuppineulanpään kokoinen nokare silmää kohden ja näppärän pumpun avulla tämä myös onnistuu. Valo sopii myös silmämeikin alla käytettäväksi. Sisältää mm. seljankukkauutetta, joka häivyttää tummia silmänalusia, aloe vera kiinteyttää ihoa. Ruiskaunokkivesi pehmentää. Öljyinä toimii oliivi,- manteli,- ja auringonkukansiemenöljy. Karite voi antaa kosteutta. Voiteen koostumus paksuhkoa emulsiota, mutta  siinä on myös hieman geelimäinen tuntu. Levittyy iholle liukkaan tuntuisesti ja imeytyy hetkessä. Silmänympärysiho näyttää tasaiselta ja pehmeältä. Kosteutti tehokkaasti.

Kenelle?

Kuivasta silmänympärysihosta kärsiville.



SUPERMOOD EGOBOOST EYES WIDE OPEN SERUM 15ML, 49€

Eyes Wide Open Serum sopii erityisesti aamuihin, kun silmänympärysiho näyttää väsyneeltä. Tuote on pakattu kätevään pipettipulloon, jonka avulla on ehdottomasti helpoin annostella ohutta vaalean siirapin väristä seerumia. Seerumi kiinteyttää ja tiukentaa silmänympärysihoa huomattavasti. Se ikään kuin kiristää rypyt pois. Tunne ei ole kuitenkaan yhtään epämiellyttävä vaan raikas. Kevyt seerumi levittyy helposti ja iho on heti levityksen jälkeen erittäin kimmoisan ja napakan oloinen. Tuotteessa on todella mieto pakurikäävän tuoksu. Seerumi sisältääkin pakurikääpää, joka eheyttää ihoa, sekä hyaluronihappoa, joka kosteuttaa tehokkaasti. Sopii kaikille ihotyypeille. Todellinen aamun herättäjä!

Kenelle?

Aikuiselle iholle joka kaipaa napakkuutta ja kosteutusta.

Kiinnostiko joku tuote erityisesti? Kokemuksia?

Jälleenmyyjät:








Kaikki tuotteet Dr. Hauschkaa ja The Body Shopia lukuunottamatta ovat tilattavissa Jolie Webshopista.


Tuotteet lehdistönäytteitä.








  1. Kiinnosti useampikin, mutta ehkä eniten tuo Valo. Olen pitkään koettanut keksiä, että mikä sy-voide mulle sopisi, kun kaikissa tutkailemissani putiloissa kerrotaan jos jonkinmoisista vaikutuksista, PAITSI kosteuttavuudesta. :D Varmaan kaikki lähtökohtaisesti kosteuttaa, mutta mä haluan nimenomaan just sitä kosteutusta roppakaupalla. Kiitos näistä sy-voidepostauksista, oot auttanut minua paljon. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kosteuttavuuksissa on mielestäni paljon eroja, joten ymmärrän hankaluuden. :) Kaikissa silmänympärysvoiteissa on varmasti sellainen perustason kosteutus, mutta kyllä näistä juurikin tuossa Valossa, Supermoodin Beauty Sleepin yöllä käytettävässä, Patykassa ja sitten Dr. Hauschkassa on ehdottomasti vielä astetta paremmat kosteustehot. Muut ovat siltä osin hieman kevyempiä. Kiva, jos näistä on ollut apua.

      Poista
  2. Ooh, tuo Supermoodin Eyes Wide Open kuulostaa upealta, tuota täytyy päästä testaamaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on hämmentävä tuote, en keksi mitään samankaltaista toista. Toki se ryppyjen kiristys on väliaikaista, mutta se todellakin toimii! Ihan ykkönen väsyneille silmille.

      Poista
  3. Kokemuksia vain alimmasta Supermoodista joka pian tyhjä. Olen tykännyt siitä kovasti, mahtava napakoittava tunne. Yöksi laitan hoitavampaa ja tällä hetkellä käytössä Louis Widmer <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se napakoittava tunne on ihan mieletön. :) Louis Widmer on mukavan paksua yöksi, itse käytän sitä myös talviaikaan naamiona koko kasvoille.

      Poista
  4. Kiitti tästä! Itselle ovat nuo kaikki vieraita, mutta otan tämän arvostelun ehdottomasti huomioon, kun ensi kerran valkkaan sy-voidetta. Mulla on tällä hetkellä käytössä varmaan tyyliin ainoa (no vähän liioittelen..) luonnonkosmetiikan sy-voide, joka tosta puuttuu eli Nafha :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä Nella. :)

      Nafhan SY-voidetta en olekaan kokeillut, mutta olen pitänyt monista muista sarjan tuotteista tosi paljon. Hah, on niitä monta muutakin, esim. Lavera, Weleda jne. :D

      Poista
  5. Sieppasin Body Shopista mukaani tuon E-vitamiini puikon itelleni kun ostin tyttärelleni saman sarjan sorbettia kosteusvoiteeksi ja yllätyin kuinka kätevä ja hyvä tuote tuo silmänympärysvoide käytössä on! :) Käytän sitä vaihteluna vakituotteiden välillä; suosikkina pysyy yhä tuoksuton Cattier Parisin Èclat de Rose-silmänympärysvoide ja hätätilanteessa turvaudun violettiin Louis Widmeriin.
    Toki tuo Valo kiinnostaa, sitä kokeilen vielä, Mia Höytö tekee vain niin ihania tuotteita, että pakko kokeilla kaikki läpi. <3

    OutiS

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi sieppasit, se on huippu. Toki ei anna ainoa sy-voiteena ainakaan itselleni tarpeeksi kosteutusta, mutta juuri silloin tällöin vaihteluksi vakituotteiden kanssa loistava.

      Mia tekee kyllä ihania tuotteita. <3

      Poista
  6. Nämä sy-voidepostaukset ovat olleet niin hyödyllisiä ja täynnä loistavia vinkkejä! Vaikka juuri ostinkin sy-voiteen, niin näistä on helppo tulla etsimään sitten sitä seuraavaa vaihtoehtoa :) Kiitos Jonna..!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Martina. :) Tosi kiva kuulla, että näistä on ollut hyötyä. Itselleni oikean silmänympärysvoiteen etsintä oli aikoinaan tosi työlästä, joten siitä lähti idea. Näitä kun on niin moneen lähtöön.

      Poista
  7. Kylläpäs kuulostaa hyvältä tuo Bodyshopin versio, kiinnostuin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on hyvää, osta ihmeessä, jos vielä jostain löydät.

      Poista
    2. Tuo Bodyshopin sy-puikko (10€) kuuluu ilmeisesti vakiovalikoimaan, vain lippukuosi on LE eli löytyy muiden Vitamin E-sarjan tuotteiden joukosta. Eilen myymälässä huomasin tämän. Heli

      Poista
    3. Mahtavaa, kiitos Heli tiedosta!

      Poista
  8. Kiitos tästä. Dr Hauschkaa siis pitäisi saada ;)

    VastaaPoista
  9. Ooo näiden joukosta löytyy paljon mielenkiintoista testattavaa! :)

    VastaaPoista
  10. Ecoboost kokemuksia ja pidin kovasti kiristävästä tunteesta aamuisin, yöksi laitoin toista. Ihastuin tuohon Body Shopin silmänympärysvoiteen ulkonäköön kun bongasin sen eilen Anna lehdestä ja nyt täältä. <3
    Patykaa kiehtoo.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Egoboost on just paras aamuisin, illalla sitten jotain pehmentävää ja paksumpaa. :) TBS:n voide on paras vaikkapa just tällaisena kesäpäivänä. ;)

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives