I Am Juicy Couture


Jos sanon suoraan, minun olisi tehnyt mieli kirjoittaa tänään jostain ihan muusta kuin kosmetiikasta. Siitä miten minua ahdistaa tällä hetkellä kaikki ympärillä oleva. Tuntuu kuin ympärilleni olisi kiedottu vyö ja joku kuristaisi minua samaan aikaan kurkusta. Kyseenalaistan joka aamu herätessäni sen, haluanko elää enää tällaisessa maailmassa tai ainakaan tällaisessa maassa kuin Suomi? Olen jo lopettanut iltapäivälehtien lukemisen, koska niistä saa itselleen vain pahan mielen ja ahdistuneen olon. Tuntuu, että tätä tilannetta ei enää hallitse kukaan eikä mikään. Ympärillä on vain pelkkää kaaosta ja pahaa oloa. Sitten ajattelin, että kirjoitan tuosta asiasta joku muu päivä. Ehkä joku tänne eksyvä lukija kaipaa tällä hetkellä samaa kuin minäkin, jotain pientä kevyttä hömppää elämäänsä kaiken tämän keskellä. Joten päätin kirjoittaa ainakin tänään uudesta tuoksusta. Huomisesta en tiedä.

Joten lähdetäänpä hetkeksi Suomesta matkalle Los Angelesiin. Juicy Couture huokuu brändinä itsevarmuutta, glamouria ja kuplivaa iloisuutta. Brändin kaksi viimeisimpää tuoksulanseerausta tämä uusin I am Juicy Couture ja keväällä esittelemäni Hollywood Royal henkivät aiempaa naisellisempaa linjaa. Näistä on karsittu sellainen tyttömäisyys pois ja mukana on ripaus naisellisuutta, kuitenkin niin että makeusaste on vakio.


I Am Juicy Couture on puettu karahvimaiseen pulloon. Korkin viimeistely on naisellinen, jonka kruunaa tietenkin klassinen Juicy Couture -koriste ja tunnuksenomainen ketjukuvio. Uskokaa tai älkää tämä on todella helppo pullo avata, sillä korkin kahvoista saa hyvän otteen. Ei muuta kuin tempaisemaan korkki auki.

Alkutuoksu on kirpeän hedelmäinen pomeloa, vadelmaa ja eksoottisen mehevää passionhedelmää. Sydäntuoksu on kukkainen: gardeniaa, heliotroopia, kartanoruusua ja tuoksuhernettä. Pohja on ylellisen pehmeä: myskiä, ambraa ja lämpiä puun tuoksuja.

Omaan nenääni I Am Juicy Couture tuoksahtelee glamouria, energisyyttä ja tietynlaista yksilöllisyyttä. Tätä tuoksua laitetaan, kun halutaan tulla huomatuksi. Tuoksun kesto on omalla ihollani reilut kuusi tuntia, jonka jälkeen myskinen pohjanuotti edelleen erottuu iholla. 


Tuoksun nenänä on toiminut Dora Baghriche-Arnaud, joka on suunnitellut tuoksuja mm. Cacharelille ja Versacelle.

Joko olette ehtineet tuoksutella uutta Juicy Couturea?

Suositushinnat:

I Am Juicy Couture EdP 50ml n. 67€

Ostopaikat:

Stockmann, Kicks ja yksityiset myymälät.

Tuoksu lehdistönäyte.





  1. Juicyn pullot on kyllä aina niin kauniita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on, mutta tää taitaa olla mulle se kaunein. Jokin tässä viehättää. :)

      Poista
  2. Pitääpä käydä tuoksuttelemassa, ihana pullo on ainakin!
    Ja hei, sulle olis haaste mun blogissa: http://www.littlebigthings.fi/2015/09/10-kuvaa-kesaan-haaste-alkaa-taas.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin on!

      Hei, kiitos! Aion ilman muuta tarttua tuohon, sillä on ollut niin mielenkiintoista katsella sun kuvia vuoden aikana ja se yhteenveto on aina ollut huikea.

      Poista
  3. Mä olen lopettanut uutisten katselun ja sanomalehtien luvun jo yli vuosi sitten. Niissä oleva negatiivisuus ja ikävillä asioilla paisuttelu saa myös oloni erittäin ahdistuneeksi. Viime päivien uutisaiheet kuulee radiosta, joten tiedän kyllä missä mennään mutta en kaipaa enempää tietoa. Suomen meno tätä nykyä tuntuu utopiselta ja ihmettelen mitä ihmettä on tapahtunut?? Mutta se siitä ihmettelystä, mielummin lähden tästä kävelylle ja toivotan sinulle hyvää ja positiivista viikkoa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä päätös. Olisi pitänyt itsekin jättää noi iltapäivälehdet vähemmälle ja laittaa laput silmille. Tuntuu, että itse elää jotenkin ihan ulkopuolisena koko tästä maailmassa, jossa ainoa tavoite on tehdä aina vain lisää ja lisää voittoa.

      Poista
  4. Tuo täytyykin käydä testaamassa, kiitos vinkistä! :) Rakastan muutamia Juicy Couturen tuoksuja ja omani on metsästetty vuosia sitten ulkomailta, kun tuoksuja ei vielä saanut Suomesta.

    Ja juu, veikkaan että itse kutakin ahdistaa tämä Suomen tilanne tällä hetkellä. Itsellä samanlaiset tunnelmat, haluaisin paeta jonnekin kauas ja unohtaa uutisvirran kokonaan... :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sä olet sitten konkari, kun olet herännyt näihin jo silloin. Itse oikeastaan aloin kiinnostumaan vasta sitten, kun näin nämä Suomessa, mutta kyllähän mäkin sen Juicy Couturen legendaarisen plyysioloasun tiesin. ;)

      Tarjoaiskohan joku kyydin autiollesaarelle ilman puhelin ja nettiyhteyksiä. Voisi tehdä vaikka sellainen puoli vuotta hyvää.

      Poista
  5. no on kauniit no pullot en ole ennen nähnytkään

    VastaaPoista
  6. Blogit ovat parasta vastapainoa iltalehtien uutisoinnille. En tiedä onko mulla väärä mielikuva Juicy Couturesta, mutta tämä pullo on tyylikäs :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on kamalan ristiriitainen fiilis. Toisaalta kamalan huono omatunto kirjoittaa kaikesta tällaisesta kaiken tän keskellä, mutta kun se on se asia, mikä vähän antaa helpotusta ja muutakin ajateltavaa.

      Poista
  7. Kaunis pullo ja mielenkiintoinen tuoksu, en ole ehtinyt vielä nuuhkimaan. Pitäisi ehkä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään, tässä on aavistus kirpeyttä, mitä niissä ihan ensimmäisissä Juicyn tuoksuissa ei ole.

      Poista
  8. Voi vitsit, mun on pakko päästä nuuskimaan tätä :D

    VastaaPoista
  9. Rakastan tätä tuoksua. <3 Se on naisellinen ja sopivan vahva ja sopivan kevyt. Täydellinen. <3

    Vallitsevasta tilanteesta se, että ihmiset ovat niin kovin vahvasti miltei kahta eri mieltä, että se tässä onkin hieman pelottavaa, että Suomi on jakautumassa mustavalkoisesti kahtia. Viisautta ja ymmärrystä nyt tarvitaan. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Naisellinen on kyllä hyvä sana kuvaamaan tätä. <3

      Melkoisen kahtiajakautunut meininki kieltämättä, itse tykkäisi taaperella keskitietä, mutta sitten mut on taas lapsesta asti kasvatettu duunariksi, enkä oikein hyväksi sitäkään, että aina vain vähäosaisilta viedään, eikö voitaisi leikata tasaisesti kaikilta, kun pakko kuitenkin on? ;)

      Poista
  10. Samaa ahdistelen minäkin. Onneksi sulla on kauniita kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joka aamu tuntuu siltä, että herää eräänlaiseen painajaisuneen.

      Hah, no toivottavasti ne pelastaa edes vähän. <3

      Poista
  11. Tuo korkki on kaunis ja itse pullokin myös. En muuten ole vielä päässyt tätä tuoksuttelemaan

    VastaaPoista
  12. Migreenin uutisista saa. Mulla on parasta aikaa, koitan sitä parannella.

    En ole tätä tuoksua tuoksutellut. En käytä tuoksuja säännöllisesti, mutta käytän paljon muita tuoksuvia tuotteita niin kuin Body Shopin vartalovoiteita, joiden tuoksu säilyy jonkun aikaa. Migreenitaipumuksen vuoksi myöskään en voi kauhean voimakkaita tuoksuja käyttää.

    Mukavaa tiistaita Jonna! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin saisin, jos olisi migreeni, joten nyt vaan ahdistaan aivan älyttömästi. Ihan liikaakin, se on selvä, kun alkaa jo kyseenalaistamaan omaa mielekkyyttään elää täällä...

      Tosi kiva, että pystyt noita TBS:n vartalojuttuja käyttämään, saa edes jotain tuoksua elämään. <3

      Ihanaa ti-iltaa Johanna.

      Poista
  13. Tämä on kyllä ihana tuoksu ja tytöt meinaa meillä omia sen itselleen, mutta sen suon, onhan minulla muitakin tuoksuja:)
    Harmillista, että maailmantilanne vaikuttaa nykyisin niin kovin paljon meillekin. Apua toki pitää antaa, mutta olisi kiva tietää, että onko kaikilla oikeesti hätä? Sinisilmäisyys taitaa olla meillä se ongelma:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, sun pitää piilottaa! ;)

      Kyllä se niin taitaa olla, että on niitä oikeita avuntarvitsijoita pakolaisia, mutta niiden rinnalle lieveilmiönä on tulleet ne jotka käyttää tilannetta hyväksi eli maahantulijat. :( Tosin tervetuloa heillekin, ongelma on vaan se, että aikamoiset kustannukset syntyy, kun lähdetään selvittämään, kumpaan porukkaan joku kuuluu. Pitkäkestoista hommaa, eikä suinkaan ilmaista.

      Poista
  14. Itsekin olen vähentänyt uutisten lukemista roimasti, varsinkin kommenttiosiot ja iltapäivälehdet ovat olleet pannassa vuosia. Yritän myös joskus muistaa, että uutisiin valitaan toki raflaavia aiheita, eikä niitä pitkän ajan kuluessa tapahtuvia positiivisia kehityssuuntia, kun ne eivät varsinaisesti ole yksittäisiä tapahtumia joista olisi helppo uutisoida.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi fiksu päätös, noita kommenttilaatikoita olen itsekin vältellyt jo pidemmän aikaa. Menee sen verta älyttömäksi.

      Poista
    2. Tässä muuten vinkkinä positiivisiin Suomi-uutisiin keskittyvä sivusto! http://www.finnfacts.fi - eli ei hömppää, mutta vastapainoa esim. jatkuvalle lamansyötölle. :)

      Poista
  15. Mun tekis myös mieli sulkeutua johonkin komeroon ja tulla ulos 2025 katsomaan, joko puhutaan jostain muusta. Olen ihan täynnä näitä pinnalla olevia tapahtumia >:(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan sama tai vaihtoehtoisesti poistua johonkin muuhun paikkaan, missä vois olla autuaan tietämätön tästä kaikesta. On sen verta tuo ahdistupiikki nyt korkealla. Jos me tultais kaapista ulos 2025, niin meidän pitäis varmaan perustaa joku ryhmä "kaapista ulostulleet 2025". :D

      Poista
  16. Tuo pullo on kyllä aivan mahtavan upea. <3 Arvaappa kiinnostuinko!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on! No tietysti kiinnostaa, sä tykkäät blingistä. <3

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives