Täällä tuoksuu jasmiini!


Nyt on sitten toteutunut jasmiinin tuoksusta hullaantuvan unelma ja miten ylellisellä tavalla. Kun tuote on 100% luonnollinen, käsintehty, ilman säilöntäaineita ja tulee Kreetalta niin eihän sitä voi kuin huokaista ja hymyillä niin leveästi kuin pystyy.

Sain jokin aika sitten Lootuskaupalta sähköpostia, jossa tiedusteltiin haluaisinko testata jotain BioAroman tuotetta. Olin lukenut brändistä aiemmin Maijun blogista ja jännän näköiset/oloiset koostumukset olivat jääneet mieleeni. Sujahdinkin Lootuskaupan sivuille tutkimaan valikoimaa ja siellä aika nopeasti iskin silmäni tähän jasmiinin tuoksuiseen vartalovoiteeseen


Kreetalainen käsintehty kosmetiikka ei välttämättä koreile millään suurta ihastusta herättävällä ulkonäöllään, mutta se tuoksu, kun avaat voidepurkin ja alat kaivamaan paksua täyteläistä voidetta ulos. Aah.

Voide on paksua ja sen saa helpoiten levitettyä ihoon niin, että lämmittää sitä hetken käsien välissä, josta sitten levittää sen iholle. Silloin voide levittyy pehmeästi. Imeytymistä joutuu hetken odottamaan. Suosittelenkin tätä erityisesti kuivasta ihosta kärsiville, sillä voide on todella kosteuttava ja se saa ihon tuntumaan pehmeältä. Itse olen hieman kärsimätön vartalon rasvaaja, joten todella hoitavan koostumuksen ja pienen imeytymishetken vuoksi tämä pääsi itselläni tehokäyttöön yöksi jalka/käsivoiteeksi. 


Tuotteen tuoksu on illalla nukkumaan mennessä niin rauhoittava, että huomaan iltaisin usein nukahtavani rauhallisesti nuuhkimalla jasmiinin tuoksuisia käsiäni. Aamulla on kiva herätä pumpulin pehmoisin sormin. Voide on vaikuttanut myös positiivisesti kynsinauhoini, jotka ovat pysyneet käytön aikana loistavassa kunnossa. Kynsien liuskoittuminen on pysynyt myös poissa. Mietin kauan mistä tämä johtuu, mutta sitten tajusin, tämän koostumus on aivan samanlainen kuin maailman parhaaksi käsivoiteeksi nimeämäni Bakelin Efabodyn

BioAroman vartalovoiteen hinta on kuitenkin vain neljäsosa Bakelin voiteesta, joten jos lompakko ei taivu Bakeliin ja haluat 100% luonnollisen vaihtoehdon sekä nauttia käsintehdystä kosmetiikasta niin tässäpä oiva vaihtoehto. 



Tuotteen INCI on hyvin yksinkertainen:

 Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Jasminum Officinale (Jasmine) Flower Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Cistus Ladaniferus Leaf/Stem (Labdanum) Extract, Benzyl alcohol*, Benzyl benzoate*, Limonene* (* Components of essential oils, 100% natural).


Onko BioAroman tuotteet tuttuja?


Tuote lehdistönäyte. Jutun linkit eivät ole mainoslinkkejä, enkä saa niistä rahallista korvausta.

  1. Kuulostaapa hurmaavan herkulliselta! Ihan uusi tuttavuus minulle, mutta kiinnostuin heti! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä on täydellinen aito jasmiinin tuoksu, joten jos siitä tykkää niin pitää tästä voiteestakin. :)

      Poista
  2. Kuulostaapa herkulliselta, suorastaan syötävältä. Ihanan näköinen tuote ja en kyllä ole ikinä aiemmin kuullut kyseisestä merkistä. :)

    Kivaa torstaita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jasmiinin tuoksu ei ehkä herkuttele syömään, mutta tuo koostumus on lusikoitavaa. ;D

      Ihanaa torstaita Tiia! <3

      Poista
  3. Tämä on mulle ihan uusi merkki, mutta tykkään tosi paljon käyttää talvelle tuhteja vartalovoiteita ja luonnollisuus on aina plussaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on tuhti ja luonnolliset öljyt kosteuttaa kyllä ihon täydellisesti. :)

      Poista
  4. Tämä voisi olla taas mun tuote, kun kärsin kuivasta ihosta, ja tykkään tuoksuvista voiteista :). Vaikuttaa kaikin puolin hyvältä ja kiinnostavalta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä on aluksi voiteiden tapaan tuoksu voimakkaampana, mutta sitten se tasoittuu. Tää on suorastaan ruhtinaallista käsivoiteena käytettynä. <3

      Poista
  5. Oijoi, tuota kyllä tekisi melkein mieli lapata suuhunsa :D Täytyy jossain vaiheessa tutustua tähän, tämä voisi olla kiva "luksusvaihtoehto" astetta rankempien päivien iltarasvailuihin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on tosi luksusta ja kosteuttavaa, mutta syömistä en kannata. :D

      Poista
  6. Voihan <3 Näyttää jo pelkästään niin herkulliselta! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän se näyttää, mutta onneksi tuoksu on niin kukkainen, että suuhun ei tee mieli laittaa. ;)

      Poista
  7. OI, kuulostaa ihanalta. Rakastan jasmiinin tuoksua, pitää varmaan tilata testiin tätä pian.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä tosi ihana aito jasmiinintuoksu, takuulla pidät! <3

      Poista
  8. Voi tämä on niin ihanaa... Mun tekisi mieli aina purkin avatessani ottaa lusikka käteeni ja syödä. Silloin tuote on mun mielestä niin paras, jos sitä tekee mieli syödä.

    VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives