Frosted Plum


Joulu ja The Body Shopin kausituotteet kuuluvat yhtä tiiviisti yhteen kuin talvi ja lumi. Tosin tänä vuonna talven ja lumen yhdistelmästä en tiedä, mutta The Body Shopin kausituotteisiin voi ainakin luottaa. Tänä vuonna TBS-klassikon Frosted Cranberryn ja viime vuonna suosikiksi nousseen Glazed Applen rinnalle on tullut kolmas kausisarja Frosted Plum

Frosted Plumia kuvaillaan Turkin hedelmätarhoiksi iholla. Tuoksumaailma on yhdistelmä mangoliaa, pionia ja mehevää luumua. Tuotteissa on käytetty luumu-uutetta, joka on tuotettu Turkin hedelmätarhoilla. Tykkään tosi paljon sarjan kukkaisen makeasta tuoksusta, erotan aivan selvästi magnolian ja pionin näistä, taustalla on lisäksi jotain makeaa ja sokerista, mutta luumua se ei kyllä omaan nenääni ole. Itse en luumuntuoksua näistä irti saa, vaikka olen yrittänyt. Saako joku muu? Ei se kuitenkaan sarjaa pilaa, vaikka oma nenäni ei luumua haista, sillä se on herkullisen persoonallinen oma itsensä. Kannattaa käydä tuoksuttamassa. Tuotteiden violetti värimaailma on sen sijaan ihana lisä punaisten ja vihreiden kausituotteiden kumppaniksi.


Sain The Body Shopilta kuukausi takaperin ihanan kasan joitakin uuden kausisarjan tuotteita testattavaksi. Niistä varsinkin yksi nousi sen verran isoksi suosikiksi, etten malttanut edes ottaa kuvia ilman, että olisin lutrannut jo puolet purkista. Huomaatte varmaan, mikä tuote on kyseessä. ;)

Sarjan Body Scrub on aivan ihanaa, kun kesän kausisarjan Virgin Mojiton kuorinta oli kuorintatehoiltaan ja koostumukseltaan hieman liian pehmeää makuuni niin tämä Frosted Plum -sarjan kuorinta on toista maata. Paksu sokerinen pommi kuorii ihoa sekä jättää sen mielettömän pehmeäksi, kosteutetuksi ja tietenkin jättää iholle ihanan tuoksun, mutta ei öljyistä pintaa. Sisältää mm. reilun yhteistyökaupan kautta Perusta tuotettua parapähkinäöljyä, joka kosteutta, pehmentää ja elvyttää ihoa.

Jos haluat juhlakaudella hieman hohtoa ihollesi silloin ehdoton valinta on sarjan Shimmer Lotion, joka on pakattu kätevään pumppupulloon. Sisältää mm. ghanalaiselta naisyhdistykseltä tuotettua voipuunvoita, jota ghanalaiset naiset ovat käyttäneet jo vuosisatoja suojatakseen ihoaan Saharan tuulilta. Mukana myös ihoa pehmentävää seesamiöljyä ja reilun yhteistyökaupan kautta Brasialassa tuotettua luomubabassuöljyä, joka silottaa ja pehmentää ihoa. Kevyt koostumus auttaa voidetta imeytymään nopeammin. Ihon pinta tuntuu sileältä, pehmeältä ja näyttää vienosti hohtavalta. Itse olen käyttänyt tällaisia tuotteita usein vaikkapa vain decolteelle antamaan sen viimeisen silauksen.


Jos voide tuntuu liian raskaalta, sitä hohtoa saa ihoon toisellakin tuotteella nimittäin Shimmer Mistilla. Kyseessä on kevyt vartalotuoksu, joka monien mieltämän "kuivattavan" luomualkoholin lisäksi sisältää myös ihoa hoitavia luumu-uutetta ja luomutuotettua aloe vera -geeliä, joka rauhoittaa ja kosteuttaa. Itse suihkutan tätä myös hiukan hiuksiin ja ihana tuoksu seuraakin mukana useita tunteja. Ennen käyttöä pulloa kannattaa ravistaa, että shimmeri jakautuu pullossa tasaisesti.

Joko olette ehtineet tutustua Frosted Plumiin? Ihastuneita?

Kuvissa olevat tuotteet lehdistönäytteitä.



  1. Samaa mieltä tuosta vartalokuorinnasta, aivan superihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on, olin itse jotenkin tosi hämmentynyt, kun odotin juuri sellaista hempeämmin kuorivaa ja sitten se olikin kunnon rouheaa kamaa. Ihana!

      Poista
  2. Nämä on jotenkin suht valloittavan näköisiä, mutta tuoksu ei ihan täysillä iskenyt. On se siltikin parempi kuin jotkin Bodyshopin tuoksut on (tai on olleet), mutta ei mulle se täydellinen - Glazed Apple on enemmän mun makuun ;)

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
  3. Mä ostin suihkugeelin, josta en ihan luumua löydä, mutten kyllä löydä niin tarkkoja vivahteita kuin sinun tarkka nenäsi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kukat haistan selvästi, mutta luumua en. Tosin musta luumu on aika vaikea nuotti erottaa tuoksuistakin, jos se ei ole sitten ihan ensimmäisten nuottien joukossa. :)

      Poista
  4. Ooh mitä tuon omenan sisällä on, se vasta onkin ihanan näköinen. <3 Ihanan tuoksuisia, mutta eivät kyllä luumuja, kukkaisia ja puuterisia, ei sellaisia pirtsakan vahvoja kuten lempparini Greippi. Tykkään kovasti ja luumunsävy on itse asiassa ihanan jouluinen. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Salaisuus aattoon asti. Se on arvontapalkinto. ;) Kun tuotteet on käytetty, niin metallisena sikamakea säilytyselementti. Verigreippi on tosi selvä, samoin useat muut, mutta nää luumut on jänniä, kun en erota sitä luumua, muita tuoksuja kyllä.

      Poista
    2. Aah ok ja samaa mieltä, että tämä peltipurkkirasia himoaa tuota omenaa. :)

      Poista
  5. nuo tuotteet ovat kyllä niin söpöjä, ettei mitään rajaa! melkein tekisi pelkästään siksi ostaa itselle :D jostain syystä mulle TBS:n tuotteet eivät pääsääntöisesti toimi niin hyvin, että kokisin niissä hinta-laatu-suhteen oikein olevan kohdillaan. harmi, tykkään brändistä muuten. pitänee tyytyä ihastelemaan näitäkin pakkauksia muuten vaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ulkoasu on täydellisen onnistunut, oon samaa miestä. Harmi, että sulla ei toimi. :(

      Poista
  6. Olen tutustunut luumu tuotteisiin, ja tykkäsin kyllä, mutta en niin paljon kuin omena sarjasta. Näissä luumu tuotteissa on vähän sellainen tuoksu, jota en voi migreenin uhatessa käyttää. En osaa sitä sen paremmin selittää. Eli omppu on mun suosikki näistä Body Shopin tuotteista. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No omppu on munkin henk.koht suosikkini, mutta tykkään näistä kahdesta muustakin. Näissä tosiaan taitaa olla voimakkain tuoksu noista.

      Poista
  7. Enpä ole tutustunut, mutta mua jotenkin vetää puoleensa violetit pakkaukset :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään kanssa, mutta violetti on yllättävän vaikea saada näyttämään näin hyvältä. Näissä tuotteissa on onnistuttu luomaan aika ylellisen näköinen ulkonäkö.

      Poista
  8. No en, kun tuolla ne vielä jonossa odottaa vuoroaan:) Viikonloppuna tai sen jälkeen olen viisaampi:D

    VastaaPoista
  9. Tuon kuorinnan voisin hankkia noista! :) Se olisi eniten mieleen!

    VastaaPoista
  10. Näissä on kivaa (ja välillä ei niin kivaa), että esimerkiksi vartalovoin tuoksu on erotettavissa iholla ainakin mun nenään monta tuntia levityksen jälkeen. :) Luumua en kyllä minäkään haista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä rasvaan vartalovoilla yöksi aina kädet, ei tuoksu enää aamulla, mutta on kiva nukahtaa siihen tuoksuun. Tykkään tosi paljon tän sarjan vartalovoin koostumuksesta, se ei ole lohkeavaa niin kuin jotkut vaan kermaisen pehmeää. Toi on kyllä jännä, mutta luumua on näistä tosi vaikea löytää, joku makeus taustalla ja paljon kukkaisuutta, mutta ei luumua.

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives