British Rose & Drops of Light


Nyt kaikki ruusufanit kuulolle. Maanantaina 29.2. The Body Shop julkaisee uuden British Rose -vartalosarjan myymälöissä sekä verkkokaupassa. Itselle ruusun tuoksu on ollut aina rakas, syy tähän varmaan on joka kesä lapsuuden kodin pihassa kukkineet juhannusruusut. Muistan kun keinuttelin itseäni tuntikausia ruusupuskan vieressä ja nautin kukkaloistosta sekä sen lähettämästä uskomattomasta tuoksusta. TBS:n British Rose on brittiläinen tulkinta ajattomasta naisellisuuden ikonista. Joten oli luonnollista, että The Body Shop valitsi juuri ruusun 40. vuosijuhlan uutuuslanseeraukseen. Itsekin olen saanut aidon englantilaisen ruusutarhan kokea. Sellainen löytyi teini-iässä kielikurssiperheeni puutarhasta, jossa tervetuliaisiksi tarjottiin tietenkin teetä. Vaikka hetkestä on kulunut yli 20 vuotta, muistan nenässä kuin eilisin, miltä siellä ruusujen keskellä tuoksui. Näihin omiin mielikuviin pohjautuen oli jännittävää avata ensimmäinen purkki, tuoksuisiko siinä aito englantilainen ruusu? 


Sarjassa on käytetty luomuruusuja, jotka on viljelty Herefordshiressa, Englannissa. Viljely tapahtui Englannissa, koska tuotteisiin haluttiin löytää ruusujen todellinen olemus. Mustapinkit pakkaukset ovat upeita ja ylellisen näköisiä, mutta ne tunnistaa The Body Shopin legendaarisiksi tuotteiksi. 

Body Scrub on väriltään kauniin syvänpunaista ja aito ruusun tuoksu tavoittaa heti sieraimet, ihan kuin puutarhassa Englannissa yli 20 vuotta sitten. Ainoastaan teekuppi puuttuu. Kuorinnan koostumus on geelimäistä ja kuorivia partikkeleita on paljon, joten kyseessä on tehokas vartalokuorinta. Ei mitään hipsuttelua vaan kunnon menoa. Iho jää kuorinnan jälkeen todella pehmeäksi ja pinnalle jää pariksi tunniksi leijumaan ylellinen ruusun tuoksu. 

Rakastan käyttää yöksi käsivoiteena tai kuiville kantapäille sekä säärille tehohoitona sheivauksen jälkeen vartalovoita. British Rose Body Butter ei tuota pettymystä. Samettisen pehmeä koostumus kosteuttaa tutun tehokkaasti ja pitkäkestoisesti. Tuote pääsi yöpöydälleni, josta voin sivellä sitä iltaisin käsiini ja jalkoihini, jonka jälkeen pääsen nukkumaan ruususen unta.

Vartalon ihon muihin osiin, jotka eivät itselläni kaipaa niin paljon kosteutta on kiva levitellä British Rose Instant Glow Body Essencea, joka on koostumukseltaan kevyempää vartalovoidetta. Tekee ihon pehmeäksi ja jättää pinnalle pienen hehkun.


British Rose -sarjan tuotteiden mukana saapui myös näyte uuden Drops of Light -sarjan seerumista. Drops of Light on punaleväuutetta sisältävä päivittäinen ihonhoitorutiini, joka lupaa säännöllisesti käytettynä kirkkaamman ja terveennäköisen ihon. Sarjaa suositellaan myös herkälle iholle. Punalevän lisäksi tuotteissa on käytetty mm. C-vitamiinijohdannaista, jotta ihosta tulisi kirkkaampi. 

Lasisessa pipettipullossa majaileva Brightening Serum on jännittävä tuote. Se on läpinäkyvää ja koostumukseltaan vesimäistä. En voi sanoa, että tuote olisi täysin tuoksuton, mutta itse en haista siinä selkeästi mitään, joten tämä sopii myös heille, jotka eivät halua ihonhoitotuotteiltaan voimakasta tuoksumaailmaa. Ohut seerumi imeytyy iholle välittömästi tai ainakin oma pintakuiva ihoni imaisi sen sisuksiinsa alta aikayksikön. Iho tuntui heti miellyttävän pehmeältä ja joustavalta. Seerumi jätti miellyttävän raikkaan tunteen. En ole aikaisemmin käyttänyt The Body Shopin kasvoille tarkoitettuja ihonhoitotuotteita kovinkaan paljoa, mutta tämä seerumi vakuutti muutaman käyttökerran perusteella niin, että on varmaan aika tutustua paremmin, varsinkin kun hinnat eivät ole päätä huimaavia. Drops of Light -sarja sisältää seerumin lisäksi Puhdistusvaahdon, Hoitoveden ja Päivävoiteen. Sarja tulee myyntiin 7.3.

Huumaako ruusun tuoksu? Millaisia kokemuksia teillä on TBS:n ihonhoitotuotteista?

Suositushinnat:
Drops of Light Brightening Serum 30ml, 30,70€
British Rose Exfoliating Gel Body Scrub 250ml, 22,50€
British Rose Instant Glow Body Essence 250ml, 22,50€
British Rose Instant Glow Body Butter 200ml, 19,50€

Tuotteet lehdistönäytteitä.


  1. Voi, ruusu on mun lemppari. Täytyykin katsastaa tämä sarja, jospa siellä olisi jotain mulle sopivaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lupaan, että ihastut, näissä on just aito ruusu tuoksu, ei yhtään esanssinen. <3

      Poista
  2. Mä en oikein osaa sanoa vielä mitään. :) Täytyy ehkä käydä vähän tuoksuttamassa näitä? Pikku hiljaa olen kyllä ruvennut pitämään ruusun tuoksusta enemmän ja enemmän. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käy ihmeessä, tiedät sitten pidätkö. Mä kyllä epäilen, että ihastut. ;)

      Poista
  3. Ruusuntuoksu, yes please!!!<3 Lapsuudesta tulee mieleen kukkien tuoksu mummulan pihalla.

    Mutta himputti, kun pitää olla mukamas hyvä ihminen ja boikotoida L'Orealia (hyvin, hyvin epäonnistuneesti, kylläkin...) TBS syö minua aivan erityisesti, koska olen pienestä pitäen rakastanut sitä..:(( No, käyn aina nuuhkimassa uutuudet ja haikeilemassa.:D Äiti osti minulle hamppusarjan vartalovoin, ja se on kyllä, vinhasta tuoksusta huolimatta, mainio kosteuttaja talvi-iholle. Ennen käytin melkein yksinomaan TBS:n suihkugeelejä. Ne tuoksut..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just ne pihalla tuoksuvat ruusut, joten täydellistä! <3 Varmaan kaikki lapsuudesta tutut tuoksut kolahtee ihmiseen parhaiten, tai ainakin itselläni olen huomannut tämän.

      Hih, lankeeminen on vain inhimillistä. ;)

      Poista
  4. Ruusun suhteen olen tarkka, ei saa olla makea, eikä keinotekoinen. Body Shop on onnistunut loistavasti ja näistä ehdoton suosikki on tuo Body Essence, siinä on aivan huumaava tuoksu. Haluaisin, että vaikka lakanat tuoksuisivat pesun jälkeen tuolle. Ihana tuo englantilainen puutarha ja teekuppi muisto. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama, olen tosi tarkka siitä, että sen pitää olla aito, tuoksuissakin, koska se on lempituoksuni jasmiinin lisäksi.

      Se puutarha oli aivan ihana, oli rouvan ylpeyden aihe. <3

      Poista
  5. Mulla on myöskin suuri rakkaus ruusun tuoksua kohtaan. Jokainen hajuvesi, jossa on ruusua on muuten usein mun lemppari! Eli tämä kuulostaa oikeen hyvältä, plus mun mielestä hirveen kiva lisä body shopin sitrus ja vanilja yms simppeleihin tuoksuihin vähän tälläinen elegantimpi tuoksu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun kaikki lempparituoksut sisältää ruusu tai jasmiinia tai jopa molempia. Selvä koukutus näihin kahteen tuoksuun. :D

      Tää on todella elegantti tuoksu, jos haluaa jotain hienostunutta TBS:lta niin nämä. <3

      Poista
  6. Itellä ruusuntuoksu on vaikea. Ruusuntuoksuiset tuotteet saa yleensä oksennusreaktion aikaan. Ja ruusuntuoksuiset tuotteet on aina sen pahanhajuisen ruusupuskan hajuisia. Leikkoruusut on hyvänhajuisia jostain syystä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D :D :D Ruusuntuoksu on kyllä sellainen, että se jakaa aika paljon mielipiteitä, joko siitä tykkää tai ei.

      Poista
  7. Mä ennen vihasin yli kaiken ruusuntuoksua, mutta nykyään oon lämmennyt sille. TBS:n tuotteet on mun nenään liian voimakastuoksuisia, joten en voi valitettavasti käyttää niitä, täytyy kuitenkin käydä tuoksuttelemassa, mille tämä tuoksuu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kokeilla noita Drops of Light ihonhoitotuotteita, niissä on ihan älyttömän mieto tuoksu, melkein tuoksuttomia, ei ihan, mutta epäilen, ettei ärsytä välttämättä sunkaan nenää. Ymmärrän hyvin, että tuoksut on liian voimakkaita, jos on tuoksuyliherkkä. :)

      Poista
  8. Ruusu <3 Harmi, kun ei ole suihkugeeliä tässä sarjassa, voisi olla ihana :)

    VastaaPoista
  9. Ooooooh tuo kuorinta-aine ja vartalovoi kuulostaa ihan just sellasilta mitä ehdottomasti "tarvitsen"! :D :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuorinta on aivan ihana! Vartalovoita nuuhkin käsistäni iltaisin. :)

      Poista
  10. Ruusu on tuoksu johon olen tottunut ja mieltynyt ajan myötä. Nykyään minulla onkin ruusua esim. kasvovedessä ja käsivoiteessa, ja näissä on ihanan luonnolliset tuoksut, koska ne ovat luonnonkosmetiikkaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse tykkään myös kovasti ruusun tuoksusta kun se on luonnollinen. Näissä on tosi ihastuttava tuoksu, luonnonkosmetiikasta montakin ruusutuotetta käytössä, yksi parhaista on Jurliquen ruusuvesi misti. <3

      Poista
  11. Näitähän pitää käydä tuoksuttelemassa :) Itsellenikin ruusu on vähän semmoinen, että joissain tuotteissa se on onnistuttu vangitsemaan hyvin ja joissakin ei.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käy ihmeessä. Itse olen ruusun kanssa tosi tarkka, mutta näissä oli onnistuttu. :)

      Poista
  12. Joo! Mulle tulee ruusuntuoksusta aina Tampereen Arboretum mieleen :)

    VastaaPoista
  13. Nämä kiinnostavat kovasti, vaikka ruusun tuoksu ei ihan lempparituoksuja olekaan. Harmi ettei tule suihkusaippuaa. Bodybutterit on kyllä ihan mun juttuja, on niin kuiva iho. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suihkasaippuasta tulee varmaan olemaan paljon kyselyitä. Olishan se kiva kuorruttaa itsensä alusta asti näillä. :)

      Poista
  14. Näyttääpä herkulliselta. Herkullisuus on mielikuvissa hyvinkin tärkeä asia. Sanon aina, että jos mun tekee mieli syödä kosmetiikkaa, niin se on merkki siitä, että tahdon testailla. Ruusutuotteet kiinnostavat aina <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo kuorintaa voisi melkein syödä, onneksi livenä ruusuntuoksu hillitsee vähän syömishaluja. :D

      Poista
  15. Voihan ruusunen sentään:) Vaikuttavat ihanilta, mutta väilillä liika on liikaa, vaikka olisi ruusu kyseessä. Toivottavasti ei tässä tapauksessa:)

    VastaaPoista
  16. Utelias täällä kysyy missä olit kielikurssilaisena...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bournemouthissa itseasiassa kaksikin kertaa, ekan kerran 15-vuotiaana ja toisen kerran 17-vuotiaana. Toisella kerralla hieman vanhemmalla isäntäperheellä oli tuo ihana puutarha ja pari kissaa ja ränsistynyt Volvo. ;) Ihana pariskunta!

      Poista
  17. Kuulostaa ihanalta! <3 Sanoin just miehelle että pitäis olla BS sponssina, niin monta vartalovoipurkkia on kulunut raskauden kuivattamaan ja venyttämään ihoon. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, no kyllä pitäis. Toivottavasti on vartalovoit tuoneet helpotusta ja saat sitten vauvan syntymän jälkeen kiitoksen hyvästä rasvailusta. :D

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives