Parhaat – Helmikuu`16


Apua! Mihin ihmeeseen nämä kuukaudet oikein katoaa? Toisaalta hyvä niin, sillä nyt on maaliskuu ja sehän tietää sitä, että ollaan yksi kuukausi lähempänä kesää. Helmikuussa löysin maailman parhaan hiuksia tuuhentavan tuotteen. Fiilistelin upeasti pakatulla ja tehokkaalla kasvoöljyllä. Löysin yökäyttöön silmänympärysvoiteen, joka ei ole makuuni liian paksua. Tarvitsin helmikuussa muutamana päivänä meikin, joka kestäisi koko päivän ja tämä sai minut tarttumaan vanhaan ihastukseeni. Muistin, miksi valitsin tuotteen Vuoden parhaisiin 2014. Löysin vihdoin uuden tiukat kriteerini täyttävän peitevoiteen, johon rakastuin päätäpahkaa.


VERSO SKINCARE SUPER FACIAL OIL

Olen aiemminkin kertonut ihastuksestani Verso Skincaren pakkauksiin, mutta Super Facial Oil vetää vielä kaikkia muita pidemmän korren. Tuote on pakattu neliskanttiseen pahvilaatikkoon, jonka sisältä löytyy neljä lasista pientä (7,5ml) öljypulloa, joissa on ylellinen kullanvärinen pumppu. Nerokkainta on se, että kun pullon on saanut suihkittua tyhjäksi voi tilalle vaihtaa uuden. Musta hylsy jonka sisään lasipullo laitetaan, sulkeutuu jämäkällä magneetilla. Pakko kehua myös tuota suihketta. Öljyjen kanssa on usein ongelmia, koska koostumus on niin riittoisaa. Pumppupulloista lorahtaa liikaa. Isoista sumuttumista tuntuu, että puolet menee käden ohi lattialle, josta yhtäkkiä tuleekin tasapainoa mittaava luistinrata. En edes viitsi aloittaa tarinaa öljypulloista, joissa ei ole kumpaakaan...

Super Facial Oilin sumuttimesta tulee pieni hento terävähkö suihku, jolla tuotetta saa annosteltua juuri oikean määrän. Rakkautta. Vaikka juttelin jo kymmenen virkettä upeasta pakkauksesta, pääasia on kuitenkin öljy itse, joka sisältää Versolle tyypilliseen tapaan patentoitua Retinol 8 -yhdistettä. Olen käyttänyt öljyä öisin, kun iho on tuntunut kaipaavan erityistä hoivaa. Todella helposti imeytyvän koostumuksensa ansiosta öljy sopii myös meikin alle. Käytön jälkeen iho on aamulla mielettömän pehmeä ja hehkuva. Tuote on oikeastaan tuoksuton, joten se sopii myös heille, jotka eivät pidä tai eivät voi käyttää voimakkaita tuoksuja kasvoilla.


JOHN FRIEDA 7 DAY VOLUME IN SHOWER TREATMENT

Tästä ei varmaan tarvitse muuta sanoa kuin se, että tämä on paras koskaan käyttämäni tuuheuttava hiustuote lasimaisille hiuksille. Voit lukea tuotteesta lisää täältä.


BIOTHERM SKIN BEST C.C

Valitsin tuotteen vuoden 2014 parhaisiin meikkituotteisiin. Sain menneenä kuukautena hyvän muistutuksen siitä miksi. Biothermin C.C:n koostumus ei varmasti ole monen mielestä sieltä miellyttävimmästä päästä, sillä se on todella paksua. BeautyBlenderillä tämän saa kuitenkin levitettyä helposti ja pehmeästi kasvoille. Biothermin tapaan tuote on kosteuttava, joten se sopii loistavasti myös kuivemmalle iholle. Lisäksi tällä saa peittoa. Tämä onkin peittävin meikkivoide, joka minulla on käytössä. Turvaudun tähän niinä päivinä, kun iho kaipaa peittoa, eikä peilistä katso aamulla kovin hehkeä iho. Eniten kuitenkin pidän siitä, että tämä pysyy. Minun ei ole koskaan tarvinnut pelätä, että tämä sulaisi kasvoille kesken päivän, ei edes kesällä vaan meikki pysyy moitteettomana. Jos ei nyt ihan kellon ympäri niin ainakin 12 tuntia, kunhan välissä painelee kiiltoa hieman pois.


LANCÔME EFFACERNES SOFTENING CONCEALER

Puhelin joskus viime keväänä, että olin ostanut kaikkien hehkuttaman MAC:in Pro Longwear Concealerin, jota sitten tahdoin palavasti rakastaa, mutta valitettavasti meistä ei tullut kumppaneita vaikka yritin. :( Käytän sitä suoraan paljaalle iholle, kiinnitin puuterilla, en kiinnittänyt puuterilla, laitoin erilaisten meikkivoiteiden päälle, käytin pohjustajaa, käytin ilman pohjustajaa, mutta ei... tuote oli silmien alla olevissa juonteissani tunnin sisällä tai jopa alle. Näytin vanhalta. No kaikki tuotteet eivät sovi kaikille. Laitoin sitten syyksi sen, että minulla toimii paremmin hieman kuivammat ja paksummat peiteaineet, vaikka luulisi, että ikääntyvällä iholla juuri ne ohuemmat olisivat parempia koostumukseltaan. 

Effacernes on koostumukseltaan suht jämäkkää verrattuna vaikkapa MAC:in hehkutettuun concealeriin. Silti peitevoide levittyy kevyesti iholle. Pigmenttiä on runsaasti, joten tummat silmänaluset ovat hetkessä muisto vain. Tuote on myös pitkäkestoinen, vasta loppupäivästä juonteisiini on kertynyt hieman voidetta. Toimii niin paljaalla iholla kuin meikkivoiteenkin päällä, olen puuteroinut tämän aina kiinni, enkä ole lähtynyt kokeilemaan kestoa ilman puuterointia. Sisältää suojakertoimen SPF30. Ihan super!


BAKEL NUTRIEYES

En ole koskaan ollut kovin ihastunut paksuihin ja täyteläisiin silmänympärystuotteisiin. Vaikka laittaisin niitä kuinka vähän, tuntuu, että ne turvottavat silmäympärysihoa yön aikana ja päivällä ne tietenkin vaikuttavat omalla iholla meikin kestoon. Kysykää kuitenkin uudestaan kymmenen vuoden päästä, saatan olla erimieltä asiasta. ^_^ Geelimäiset koostumukset taas ovat auttamatta liian keveitä ikääntyvälle iholleni. Niinpä pidän eniten emulsiomaisista silmänympärysvoiteista, sellaisista kuin Bakelin Nutrieyes, joka on täydellinen tuote yökäyttöön, päivisin tykkään käyttää enemmän Cool Eyesia sen virkistävän ja ohuemman koostumuksen vuoksi. Nutrieyes on pitänyt silmänympärysihon hyvin kosteuttuna ja aamulla ei ole esiintynyt minkäänlaista luomien turvotusta käytön aikana. Itse laitan voidetta koko silmänympärysiholle silmäluomia myöden. Iho on tuntunut luomilla jopa joustavammalta kuin ennen käytön aloitusta, ihan kuin ohut iho olisi saanut lisää joustavuutta? Tämän huomaa varsinkin luomiväriä levittäessä. 

Löytyikö joukosta kiinnostavia tai tuttuja tuotteita?

Osa tuotteista lehdistönäytteitä, osa omiani.






  1. Tuo Effacernes kuulostaa tosi hyvältä, lisään viikonlopun ostoslistaan (John Frieda on jo sillä).

    VastaaPoista
  2. Kävin heti suosittelemassa tuota John Friedan tuotetta kaverille ;) Sen lemppari shampoo ja hoitoainekin tulee Johnilta sopivasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Mä rakastan John Friedan muotoilutuotteita, mutta jostain syystä shampoot ja hoitoaineet ei ole kolahtaneet tähän mennessä yhtään, en vaan huomaa, että ne tekis mun hiuksille mitään ja koostumuksetkin on vähän tylsiä. :p Mutta muotoilutuotteet on järjestäin olleet ihan huippuja.

      Poista
  3. Tuo Super Facial Oil herätti kiinnostuksen! :3

    VastaaPoista
  4. Biothermin CC-voidetta on kehuttu tosi paljon, joten se on jäänyt mieleen. Peittävyys on aina mun makuun ja tuossa olisi kesäksi kätevä aurinkosuojakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se oli yhteen aikaan kosmebloggaajien suosikki. ;) Mä tykkään siitä edelleen, jäi vakkarikäyttöön, koska sillä vaan saa hyvin peittoa, ilman että naama näyttää kakulta. :D

      Poista
  5. Tuo John Frieda on kyllä loistava! Omaan karheat ja pörheät hiukset, mutta tuolla saan sellaista jämäkkyyttä ja paksuutta eli jotenkin tuntuu, että sulkee pörheyden mutta tekee paksun. Mahtava! Biothermistä pidän kovasti, mutta harmi kyllä tuo CC kutkuttaa, mutta en ole sitä testannut.

    Ihanaa iltaa Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on aivan älyttömän hyvä, miksi en löytänyt sitä aiemmin? Monelta tukkakriisiltä olisin säästynyt. :)

      Kokeile tuote C.C:a se on vaan paras! Levitystä tosin ei kannata koittaa muulla kuin sormin tai BeautyBlenderilla.

      Ihanaa iltaa Tiia. <3

      Poista
  6. Effacernes tuli eilen hankittua, kun sai meikkivoideostosta kaupanpäälle. Lähdin peitevoidetta ostamaan, mutta ostinkin täyttöpakkauksen Miracle Cushioniin, aikas hyvä diili. Hyvä uudistus tuo sk30, oli ennen 12. Biothermin C.C. myös tuttu ja hyvä sekä mainio uusi tuttavuus tuo Frieda. Heli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miracle Cushion on niin hyvä, olen vuoden aikana ostanut siihen jo kaksi täyttöpakkausta, sen kosteuttava koostumus on vaan niin nannaa pintakuivalle iholle. :)

      Poista
  7. Tuo Lancomen uutuus peitevoide on aivan huippu! <3 Todellakin mun tämän hetkinen suosikki ja ehkä jopa yksi kaikkien aikojen parhaista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on aivan käsittämättömän hyvä, kerrankin joku toimii mullakin. :)

      Poista
  8. Lancomen peiteaine alkoi kyllä kiinnostamaan! Mä en ole ollut tietoinen mun sy-alueen mikrorypyistä, kunnes pitkän tauon jälkeen ostin tavallisen nestemäisen peiteaineen.

    Samoin tuo Verson öljy, se kuulostaa aivan ihanalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikähän siinä on, että kaikki ohuen nestemäisen koostumuksen omaavat peitevoiteet uppoaa heti sinne juonteinsiin. :/ Mähän siis pitkään käytin peitepuikkoa silmien alle, mutta menivät lopettamaan mun voidemaisen Max Factor Erace suosikin, johon pystyin aina luottamaan ja nyt olen ollut jotenkin hukassa, mutta onneksi tuli tuo Lancôme. :)

      Poista
  9. Se entinenkin Effacernes oli minusta paras peiteaine silmien alle, ja pysyi hyvänä koko päivän. Nyt saman tekee Urban Decay, joka sekään ei mene juonteisiin. Täytyy silti kokeilla vielä Lancomeakin, siellä tapahtuu koko ajan mielenkiintoisia asioita;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse en koskaan ehtinut kokeilla sitä vanhaa, mutta tämä uusi, rakkautta! UD:a on pitänyt kokeilla, mutta se on jäänyt vähän roikkumaan. :)

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives