Parhaat – Huhtikuu`16


Toivottavasti teidän vappu meni mukavasti. Siinä vaiheessa tietää tulleensa vanhaksi, kun vappuaaton suurimmaksi huvitukseksi nousee jäätelöpaketin avaaminen ja fasaanien elämän seuraaminen. Samalla fasaaneja seuratessa huomaan nuorison huojuvan pullot kourassa kohti keskustaa ja miettineeni, onneksi jäätelöstä ei tule krapulaa. Eipä olisi moinen tullut kuuloon vielä reilut kymmenen vuotta sitten. ^_^

Kuukausi vaihtui, joten on aika koota yhteen huhtikuussa ihastuttaneet viisi tuotetta. Tällä kertaa mukana on niin ihonhoitoa kuin meikkejäkin. Huhtikuussa käytin koko kuun vain yhtä silmänympärystuotetta ja rakastuin. Puhdistavasta naamiosta saivat kasvot heleyttä. Löysin ohuen ja todella kosteuttavan meikkivoiteen, jossa on suuri suojakerroin. Meikkivoiteen kiinnitykseen käytin piristävän tuoksuista ja meikin kestoa lisäävää meikinkiinnityssuihketta. Poskille sudin persikkaista hehkua tuovaa poskipunaa.


CLARINS FIX`MAKE-UP

Olen pääsääntöisesti käyttänyt meikin kiinnitykseen ihan mistejä, jotka auttavat meikkiä asettumaan kasvoille jättäen jälkeensä pehmeän ja tasaisen pinnan. Clarinsin Fix`Make-Up onkin tuote joka lupaa meikille kuulaan pinnan lisäksi myös kestävyyttä. 

Suihke on pakattu kauniiseen liukuvärjättyyn litteään lasipulloon. Fix Make-Up sisältää ihoa kosteuttavaa aloe veraa ja rauhoittava allontoiinia. Valkoinen tee- ja linnunkaaliyhdiste suojaa ihoa saasteiden haittavaikutuksilta. Suihkeessa on raikas greipin ja ruusun tuoksu. Jotain tässä suihkeessa on, koska se todella kiinnittää meikin kasvoille ja auttaa sitä pysymään iholla paremmin. Lisäksi itse olen huomannut, että helposti kiiltelevä otsani pysyy mattana pidempään suihkeen avulla.


KIEHL`S CILANTRO & ORANGE EXTRACT POLLUTANT DEFENDING MASQUE

Kiehl`sin ihoa puhdistava, vahvistava ja saasteilta suojaava naamio nousi huhtikuun käytetyimmäksi naamioksi. Korianterin tuoksuinen naamio pitää ihon puhtaana ja hehkuvana, suositeltu kolme kertaa viikossa tahti kuitenkin kuivatti ihoani, joten alun intoilun jälkeen siirryin kerta viikossa käyttöön, joka on riittänyt hyvin iholleni pitämään sen hehkuvana. Naamiosta voit lukea lisää täältä.


GIORGIO ARMANI MAESTRO GLOW 

Meikeissä meikkipohjat ovat heikkouteni. Olen löytänyt monia loistavia meikkivoiteita, mutta siitä huolimatta sen täydellisen metsästys on koko ajan käynnissä. En sano, että Giorgio Armanin Maestro Glow olisi täydellinen meikkivoide, mutta omalle iholleni se on todella lähelle sitä. En edes tiedä onko meikkivoide oikea sana kuvaamaan tuotetta. Kyse on kaksiosaisesta tiivisteestä. Kuvassa pullo on rasvistettuna, mutta paikallaan kauemmin ollessaan öljyt ja pigmentit ovat erillään pullossa niin, että meikkivoiteen pinnalla on läpinäkyvä öljy ja pohjalla pigmentit. Tuotetta onkin ravistettava hyvin ennen jokaista käyttöä. Tuote yhdistää ihonhoidon ja meikkivoiteen. 

Ohut meikkivoide on täydellinen ikääntyvälle, kuivalle ja pintakuivalle iholle, sillä se sisältää aprikoosin, kärsimyskukan- ja riisileseöljyjä. Lopputulos on ollut jopa korppuina ihopäivinä todella kauniin heleä. Peittää hyvin ihon punaisuutta ja pieniä virheitä, mutta mitään isoja epäpuhtauksia tällä ei saa kokonaan peittoon. Ohuen koostumuksen annostelu tapahtuu pipetillä ja olen kokenut, että kauneimman pinnan saa BeautyBlenderillä, mutta myös sormet toimivat hyvin. Tuotteessa on SPF30, jonka vuoksi tämä tulee olemaan varmasti myös yksi kesän luottotuotteistani. Täydellinen tuote make up but no make up-lookiin.


VERSO SKINCARE SUPER EYE SERUM

Minulla on tähän asti ollut ainoastaan yksi silmänympärystuote, jota olen aina ostanut uudestaan entisen loputtua. Tuo tuote on tietenkin Bakelin Cool Eyes. Olen tosi nirso näiden tuotteiden suhteen ja jos en huomaa tuotteen tekevän mitään ihmeellistä, siirryn seuraavaan. Bakelin Cool Eyes on pysynyt käytössä siksi, että se on niin hyvin turvotusta poistava tuote. Viilentävää silmänympärysvoidetta on ihana pitää aamulla vaikkapa naamion tapaan vaikuttamassa silmien alla, samaan aikaan kun syö aamupalaa.

Verso Skincaren Super Eye Serum lupaa Bakelin tapaan vähentää turvotusta, mutta se ei ole minulle "se juttu" tässä tuotteessa vaan se, että kuukauden tehokäytöllä olen ollut huomaavinani silmänympärysjuonteiden vähentymisen. Silmänympärysiho on tuntunut joustavammalta ja näyttänyt kirkkaalta sekä sileältä, mutta myös aamuturvotus on loistanut poissaolollaan. Verson Super Eye Serum on koostumukseltaan paksuhkoa seerumia. Se tuntuu iholle levittäessä virkistävältä, mutta se ei aiheuta kylmentävää tunnetta. Tuoksu on hieman sitruksinen ja tuote imeytyy välittömästi. Sisältää retinolia ja aminohappoja. Pullo on jättimäinen, 30ml:ä, joten tästä on iloa vielä pitkään. Sen verran olen tähän ihastunut, etten ole yli kuukauteen käyttänyt muita tuotteita silmänympärysiholla kuin tätä. 


CLINIQUE PEACH POP

Kirjoittelin teille viime vuoden puolella Cliniquen ihanasta Ginger Popista. Tämän jälkeen joukkoon on liittynyt myös tämä ihana Peach, joka on täydellinen poskipuna kesään. Cheek Popeja voi kerrostaa, jolloin niillä saa intensiivisemmän sävyn, joten nämä sopivat hyvin myös aloittelijoille. Iloisten päivänkakkaranappien koostumus on todella silkkisen pehmeää ja kauniisti levittyvää. Ongelmahan näissä oli edellistä juttua kirjoittaessani se, että tuotteita joutui ostamaan joko laivalta tai tilaamaan ulkomailta. Onneksi tämä ei ole enää ongelma vaan Cheek Popeja on myynnissä Sokoksissa, Stockmannilla ja mielestäni myös Kickseissä. Itselleni näiden tulo Suomeen oli kevään paras uutinen meikkirintamalla.

Löytyikö joukosta tuttuja tai kiinnostavia tuotteita?


Osa tuotteista lehdistönäytteitä, osa omiani.






  1. Tuo Clarinsin suihke on ollut mulle yksi parhaista meikin kiinnittäjistä, olen käyttänyt sitä pitkää pulloa useamman :) Tuo uudistunut pullo on kyllä paljon kauniimpi! Armanin meikkivoide on kiinnostanut jo jonkun aikaa, ja nyt haluan kyllä kokeilla tuota Kiehl'sin naamiotakin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää uuden mallinen pullo on kivempi kuin se vanha, helpompi kantaa mukana, joten olen sun kanssa niin samaa mieltä! Mulla on nyt MACin Fix+ käytössä, joten vertailen näitä vähän samaan aikaan.

      Poista
  2. Mun Verso on matkalla mulle! Vähän olen innoissani!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ollakin, se on hyvä! Plussaa pumppupullosta joka kestää ikuisuuden. :D

      Poista
  3. Maestro Glow on ihana <3 samoin olen ihan myyty tuohon Clarinssin Fix Make up:iin :)

    VastaaPoista
  4. Luulin, että Clarins on hajuvesi :D. Mutta on tosi kaunis suihke meikinkiinnittäjällä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se kieltämättä näyttää ihan tuoksupullolta. On tosi litteä, joten se on helppo laittaa meikkipussiin mukaan, toki lasi vähän pelottaa.

      Poista
  5. Hei Jonna, Nämä sinun postauksesi parhaimmista tuotteista ovat super hyviä, sillä käytät klassisia, aina laadukkaita sekä esteettisesti kauniita tuotteita ! Itseäni kiinnostaisi kovasti tuo Verso sekä myös Bakel. Iän myötä hoitotuotteiden merkitys on kasvanut ohi meikkien :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, olipa kauniista sanottu. Esteettisesti kauniita pitää varmasti paikkansa, sillä jos katsoo kaapissa olevia meikkejä tai ihonhoitoa niiden on miellytettävä silmääni myös ulkoisesti, muuten saattaa jäädä hyväkin tuote käyttämättä niin hullulta kuin se kuulostaakin. Kaunis ulkomuoto ei silti koskaan korvaa huonoa sisusta.

      Muistan, että kaksikymppisenä meikit olivat ne joita tuli ostettua eniten, vaikka oli ihonhoitotuotteitakin jo silloin paljon moneen muuhun verrattuna. Tällä hetkellä omista varmasti enemmän ihonhoitotuotteita kuin meikkejä. :)

      Poista
  6. Miten voi olla noin kaunis pullo tuossa Clarinsissa! Haluan kokeilla sitä vaan siksi, että saisin ruman meikinkiinnityspullon sijaan käyttää ja näyttää tällaista. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No älä muuta sano! Mä jo tarkistin saako ton uusiokäyttöön ja voinko lätkäistä sysirumassa olevan MACin Fix+ tohon, kun tuo loppuu. Voin, sillä sumutin on ihan kierrettävä versio. :D

      Poista
    2. Kerkesin jo miettiä tätä samaa asiaa! :D

      Poista
    3. Mä arvasin. ;) Itseasiassa sun kommentin jälkeen tuli heti mieleen tarkistaa, että saako siihen helposti tuotteen loppumisen jälkeen jotain muutakin. :D Onneksi oli näppärä systeemi, niin ei tarvi edes kikkailla. :D

      Poista
  7. Heh, mää oon vanha, ku en vappuna jaksanu mihinkään lähteä ja seuraavaksi 30 tulee täyteen... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, tossa iässä mullakin alkoi taantuminen. :D

      Poista
  8. Clarins meikinkiinnittäjä on suoraan lentänyt meille paratiisista, rakastan tuoksua, pulloa, kosteutusta, miten hyvin kasvot pysyvät juurikin mattaisina, ihana tuote, en ihmettele että on tässä postauksessa. :) Qliniquen nuo kukkaismeikit ovat niin kauniita, että miten niitä raaskii korkata.

    Kiehl's jo tuo vihreä purkki puhuttelee, koko brändihän on niin monella tavalla meikäläisen ominta juttua. <3

    Aurinkoista maanantaita Jonna ihanuus <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih se on ihana, mutta oikein paratiisista? :D <3 Olen muuten käyttänyt tota poskipunaa tosi paljon, eikä siinä ole kuin tosi pientä kulumaa, joten kuvion katoamista ei tarvitse ihan heti pelätä. :)

      Ihanaa maanantaita Tiia! <3

      Poista
    2. On se paratiisista, olen aiemmin käyttänyt toisen merkin kiinnittäjää, kerron sen sulle yksärillä, on tuhannemoinen ero. ;)

      Poista
    3. Onhan niissä eroa, itselläkin kokemusta siitä toisesta. ;)

      Poista
  9. Jestas, kaikki nämä aiheuttavat ihastuksen huokailuja! Tuota meikinkiinnityssuihketta täytyykin käydä tutkailemassa. Meikkivoide kuulostaa ihanalta, mutta nyt on taas alkanut se sesonki, jonka aikana meikkivoiteet vaan haihtuu kasvoiltani päivän mittaan :P Mä sain työkaveriltani näytteen Chanelin Les Beiges-meikkivoiteesta ja se vaikutti muuten tosi <3! Ehkä eniten kiinnostusta aiheutti tuo Verson voide, mä ajattelin tosin ostaa seuraavaksi Avenen retinolia sisältävän sy-voiteen, mutta toisaalta tuo Versokin kuulostaa aivan liian ihanalta..:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei. Ei kyllä kuulosta mitenkään kovin mukavalta sesongilta. :( Joten ei ainakaan Armanin öljypohjaista tohon sesonkiin, ehkä talvella taas sitten. :D Kiitos vinkistä, hyvä tietää, että Aveneltakin löytyy retinol-tuotteita. :p

      Poista
  10. Ostin keväällä tuo Cliniquen poskipunan värissä Inger pop ja ihastuin sen käyttöön heti. Rasia on pieni ja käteen sopiva, puna on mukavan ohutta ja kuultavaa, ja sitä voi tosiaan lisätä huoletta. Real Techniquesin poskipunasiveltimen kanssa siitä on tullut aamujeni lempituote!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen ihan heikkona noihin poskipuniin, siellä olisi muuten sullekin yksi täydellinen kylmä pinkki. Mut Ginger on ihana, se näyttää napissa ehkä vähän tunkkaiselta, mutta poskilla se on superkaunis sävy. <3

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives