Mitä ja milloin viimeksi?


Blogeissa on pyörinyt viime aikoina Mitä ja milloin viimeksi -haaste. Itsestäni on ollut todella mielenkiintoista lukea toisten bloggaajien "kuulumisia", joten päätin itsekin tehdä tämän haasteen. Inspiraation minulle tähän postaukseen antoi ensimmäisenä tuulanneli. Kuvitukseksi laitoin tällä kertaa kännyllä ottamiania näpsyjä, jotka harvemmin päätyvät mihinkään.

Viimeksi minä,

Ilahduin – Kun kävin perjantaina eräässä tapaamisessa, josta tuli todella hyvä fiilis. 

Nauroin – Miehelleni, hän saa minut nauramaan useita kertoja päivässä. Meitä yhdistää samanlainen hyvin outo huumorintaju. 

Itkin – Muistaakseni joskus joulukuulla. Tätä tapahtuu aika usein, että en pidä enää kirjaa. 

Suutuin – Pari kuukautta sitten, kun hoitava taho alkoi arvostelemaan tunteitani ja kertoi omia mielipiteitään siitä, mitä minun pitäisi tuntea. Aika hedelmätön lähtökohta hoitaa masentunutta ihmistä.


Harmistuin – Reilu viikko sitten, kun huomasin, ettei kaikki taaskaan ollut mennyt putkeen. 

Häkellyin – Pari päivää sitten, kun sain kuulla yllätyksestä, josta minulle tuli spesiaali olo.

Kokeilin jotain uutta – Eilen, YSL:n uusi Top Secrets CC Creme sävyssä Apricot on huippu!

Urheilin – Vuosia sitten. Urheilu ei vaan ole yhtään mun juttu. Uintia luultavasti harrastaisin, jos sitä ei tarvitsisi tehdä uimahallissa muiden ihmisten keskellä. Hyötyliikuntaa harrastan kyllä senkin edestä. Asutaan hissittömän talon kolmannessa kerroksessa, autoa ei ole, joten kävelen tai pyöräilen kaikkialle.

Luin – Pari mieheni kaupasta yllätykseksi tuomaa Kauneus ja Terveys lehteä oli jäänyt lukematta, sain vihdoin tartuttua niihin. 


Söin – Iltapalaksi hedelmäsalaattia.

Herkuttelin – Perjantaina pizzalla ja Fazerin hasselpähkinärouhesuklaalla. :p

Ostin – Kaupasta hedelmiä: mangoa ja appelsiinia sekä kaalilaatikon himossa myös keräkaalin.

Tapasin – Perjantaina pari entuudestaan minulle tuntematonta henkilöä, joiden kanssa tulen työskentelemään kevään aikana.

Päätin – Ensi viikon blogipostauksien aiheet. 

Inspiroiduin – Reilu viikko sitten, kun kävi haistelemassa kevään tuoksutuulia.


Oikein leppoisaa sunnuntaita kaikille! 







  1. Ihanaa sunnuntaita! Tosi kiva postaus jonka voisin kopsata :)

    VastaaPoista
  2. Olipa mukava postaus :). Pisti miettimään, milloin itsekin viimeksi tehnyt/kokenut näitä.

    Leppoisaa sunnuntaita takaisin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Suuttumista jouduin jopa hetken miettimään, koska mä en suutu kovinkaan helposti. :D

      Mukavaa sunnuntaita!

      Poista
  3. Kiva postaus ja ihana tuo kuva, missä nuuhkit tuoksua:)

    VastaaPoista
  4. Mä bongasin myös tämän postausidean jostain toisesta blogista. Todella hyvä! Aivan ihania kuviakin olet saanut mukaan. Mäkin urheilen tosi satunnaisesti, mutta hyötyliikun jatkuvasti. Jotain sellaista on oltava, jotta mieli pysyy virkeänä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, oon tykännyt tosi paljon lukea! Hyötyliikkuminen on ihan parasta, sitä saattaa huomaamatta kävellä monia kilometrejä päivässä. :)

      Poista
  5. Kiva postaus:) Täytyy varmaan kopioid, kun tykkään puhua itsestäni;):D
    Mäkin inhoan urheilua, jos sillä tarkoitetaan jotain hölkkää ja hiihtoa, puhumattakaan yleisurheilusta. Kouluajoista on jäänyt kammo kaikkeen sellaiseen:( Hyi, ei ikinä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kopioi ilman muuta! Ainakin blogissa mun mielestä kannattaakin puhua itsestä, että tulee persoona esiin. ^_^ Joo sama, en ymmärrä minkä ihmeen adrenaliinipiikin ihmiset siitä saa, mulle ei tule minkäänlaista euforiaa urheilusuorituksesta. :D

      Poista
  6. Tosi kiva postaus ja kuvat on hienot! Urheilu on mullekin nykyisin pakkopullaa, paitsi uinti ja vesijuoksu, niistä tykkään. Mukavaa sunnuntaita! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ehkä pitäis useamminkin käyttää kännykkänäpsyjä, tuoksutuulia postauksen kaikki kuvat oli otettu kännykällä, koska aika harvoin jaksan kantaa kameraa mukana. :) Mäkin tykkäisin uinnista, mutta se ympäristö... Mukavaa sunnuntaita sinnekin!

      Poista
  7. Kiva postaus! Mä tykkään hyötyliikunnasta, mutta nyt on kyllä tämä vuosi tullut aloitettua tooosi laiskasti sen suhteen. Ja sen huomaa olosta, täytyy ensi viikolla kyllä ottaa itseään niskasta kiinni! Tykkään kyllä myös urheilla, hiihtäminen ja pyöräily on ehkä mun suosikkilajini, uintikin on kivaa mutta joo, se uimahallikulttuuri on vähän..asia mitä arastelen. Pitäisi kyllä olla oma uima-allas, haha :D Toisaalta, esim. Thaimaassa sitä tuli ihan suveriinisti uitua altaalla muiden kanssa, siellä oli ehkä tietyllä tavalla rennompi meininki kuin täällä uimahalleissa, joissa pahimmassa tapauksessa löytyy allaspoliiseja joka lähtöön xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, mulle tulee ihan vilunväreet siitä. :D Oma uima-allas olis luksusta, uisin varmaan päivittäin, harmi, kun ei tullut synnyttyä miljonääriksi, eikä sellaista ole muutenkaan tulossa. :D

      Poista
  8. Niina/ Oh so many reasons29. tammikuuta 2017 klo 21.48

    Kiva postaus! Mäkään en tykkää urheilla, mutta toisaalta kun on aina aiemmin urheillut niin huomaa sen miten kankea ja jäykkä on nykyään. Ja kun tietää mitä istumatyö tekee kropalle niin se ahdistaa :D Eli pitäisi, mutta aina ei jaksa :) Pitää olla itselleen armollinen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskon, että huomaa, mä kyllä koitan venytellä jäseniäni, vielä melko notkeassa kunnossa, ihme kyllä. :D

      Poista
  9. Mukava postaus ja hyvät vastaukset!

    VastaaPoista
  10. Olipa kiva lukea <3 Niin ihana ja kaunis olet tuossa tuoksukuvass, ihana pysähtynyt tunnelma ja se miltä hyvän tuoksun tuoksuttaminen tuntuu. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja kun kyseessä on vielä yksi mun lemppareista, jonka tuolloin ostin pitkästä aikaa omiin kokoelmiin. <3

      Poista
  11. ihana postaus , tästä tuli hyvälle mielelle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kiva kulla, sillä sama olo tuli itselle muiden bloggaajien postauksia lukiessa. ^_^

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives