Elizabeth Arden Pro – Tehokasta ihonhoitoa


Jos olette seuranneet blogiani, muistatte varmaan kahdenkymmenen vuoden rakkaussuhteeni Elizabeth Ardenin Eight Hour Creamiin? Olen vuosien aikana käyttänyt brändiltä monia tuotteita, mutta eräs asia minulta oli mennyt täysin ohi. 

Sain jokin aika sitten eleveniltä viestiä, jossa kysyttiin halukkuuttani testata Elizabeth Arden PRO -sarjan tuotteita. Jouduin hetken aikaa viestistä ihan tavaamaan, että mikä ihmeen PRO, en ollut koskaan huomannut, että EA:lla on myös kyseinen linja olemassa. Valitsin testattavaksi neljä tuotetta, jotka kiinnostivat minua eniten. Huulivoiteen*, josta kirjoittelin teille jo aiemmin, Hydration Peel Padsit*, Replenishing Masquen* ja Hydration Antioxidant Sprayn*. Nimistä voi päätellä, että valitsin pintakuivalle iholleni tuotteita, jotka lupaavat sille sen kaipaamaa kosteutta.

Elizabeth Arden PRO -sarja on luotu tiedostaville kuluttajille. Sarja ei perustu yhteen supersuosittuun ainesosaan vaan ammentaa dermatologian ja ihonhoidon tieteestä. Se tähtää ikääntymisen ensi merkkien häivyttämiseen ja ihomuutosten torjuntaan. PRO ei koreile ulkonäöllä, harmaat pakkaukset luovat minulle laboratoriomaisen tehokasta mielikuvaa ja se mielikuva osoittautui kyllä todeksi tuotteita testatessa. Jos minun pitäisi kuvailla testaamiani tuotteita parilla sanalla, se olisi: tehokasta ihonhoitoa. PRO on sarja kaikille niille, jotka haluavat näkyviä tuloksia nopeasti.


HYDRATION PEEL PADS

Hydration Peel Pads on varmasti yksi tehokkaimmista ihonhoitotuotteista, mitä olen koskaan käyttänyt. Käytön kanssa kannattaa olla kuitenkin maltillinen. Kun tuloksia näkee jo yhden käyttökerran jälkeen, se tekee helposti sen, että käsittely tekisi mieli uusia useammin kuin suositellaan. Myöntäkää pois, me kaikki olemme olleet tuossa tilanteessa joskus. ;) Yhdestä pakkauksesta löytyy 50kpl:tta kuorintalappuja. Nämä riittävät pitkään, koska lappuja suositellaan käytettävän 2-4 kertaan viikossa ja käyttökertoja voi lisätä ihon keston mukaan vähitellen. Pintakuivalla ihollani minun oli aloitettava pienellä 1-2 kertaan määrällä viikossa, mutta en valitettavasti pystynyt lisäämään käyttökertoja enää tuosta. Yritin kyllä, mutta ihoni alkoi molemmilla kerroilla hilseilemään. Lappuja ei missään nimessä suositella käytettäväksi peräkkäisinä päivinä. Sain tästä huolimatta mukavia muutoksia ihoon. 

Laput tuoksuvat alkoholille, se on ymmärrettävää, koska se on yksi niiden sisältämä ainesosa.
Luulen, että alkoholi oli se syy, miksi ihoni kuivui liiaksi, enkä pystynyt nostamaan käytön määrää ylöspäin. Vaikuttavina aineina toimivat maito-, glykoli- ja- mantelihappo. Kuorintalappuja käytetään iltaisin puhdistetuille kasvoille. Liiallista hankaamista ja painamista kannattaa välttää. Paras tapa on käydä koko kasvot läpi kevyesti lapulla sivellen. Pari ensimmäistä käyttökertaa kihelmöi niin paljon, että melkein vesi valui silmistä. Kasvot punoittivat joiltain kohdin myös hetken aikaa jälkeenpäin, mutta se meni nopeasti ohi, kun lisäsin päälle muut hoitotuotteet, kasvoja ei siis huuhdella käsittelyn jälkeen. Jos kihelmöinti kuitenkin tuntuu liialliselta, kasvot kannattaa huuhdella heti. Iho tottui muutamalla käyttökerralla aina vain paremmin tuotteeseen ja mitä kauemmin olen näitä käyttänyt, sen vähemmän kihelmöintiä on enää ollut. Kaikki on kuitenkin kihelmöinnin arvoista, sillä seuraavana aamuna iho näyttää todella heleältä ja sileältä. Ihan kuin olisin ollut kasvohoidossa edellisenä päivänä. Ihon sävykin on tasaisempi. Huomasin, että kerta viikkoinen lapulla käsittely vähensi ihon pintakuivuutta selvästi, mutta sitten taas liiallinen käyttö aiheutti hilseilyä, joten tehokkaiden happotuotteiden kanssa on vain löydettävä se sopiva tasapaino jokaisen omalle iholle. Kuorintalappuja löytyy myös epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle sekä iholle, jossa on esim. pigmenttiläiskiä. Suositushinta on 59 euroa.

INCI: WATER/AQUA/EAU, LACTIC ACID, MANDELIC ACID, ALCOHOL DENAT., GLYCOLIC ACID, SODIUM HYDROXIDE.


REPLENISHING MASQUE

Replenishing Masque oli nappivalinta iholleni. Syväkosteuttava naamio kosteuttaa ihoa tehokkaasti, mutta samalla myös heleyttää ihoa. Sisältää mm. A-, C-, ja- E-vitamiineja sekä Provitamiini A:ta, jotka ovat tuon heleyttävän vaikutuksen salaisuus. Naamion väri on hauska, vaaleanvihreästä minttuisesta sävystä tulee mieleen hammastahna. Tuoksu on mieto ja hivenen raikas. Naamiota suositellaan käytettäväksi kerran viikossa. Vaikutusaika on 10-15 minuuttia, jonka jälkeen ylimääräinen naamio pyyhitään kasvopaperilla ja lopuksi iho huuhdellaan lämpimällä vedellä. Minunhan tekee pahaa huuhdella näitä kosteuttavia naamioita pois, joten kokeilin yhtenä lappuiltana laittaa naamiota ohuen kerroksen myös yön ajaksi. Odottelin hetken ennen nukkumaan menoa, että naamio ensin imeytyi kunnolla. Aamulla iho näytti ja tuntui todella sileältä, heleältä ja hyvin kosteutetulta. Käytänkin naamiota aina sinä iltana yön ajan, kun käsittelen kasvot kuorintalapulla. Todella toimiva combo. Suosittelen, että ennen kuin pistät naamiota yön ajaksi kasvoille, kokeile vaikka käsivarren ihoon ensin, miten sinun ihosi reagoi naamioon yön aikana, ettei tule yllätyksiä. Suositushinta on 54,10 euroa.

INCI:WATER/AQUA/EAU, GLYCERIN, CYCLOPENTASILOXANE, ISOHEXADECANE, CERESIN, SORBITAN STEARATE, STEARYL ALCOHOL, CETYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, MAGNESIUM ALUMINUM SILICATE, DIMETHICONE, STEARETH-2, SERICIN, ALGAE EXTRACT, ASCORBYL PALMITATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CITRUS GRANDIS (GRAPEFRUIT) FRUIT EXTRACT, CYCLOHEXASILOXANE, DISODIUM EDTA, ETHYLHEXYLGLYCERIN, HYDROXYETHYLCELLULOSE, LACTIC ACID, PEG/PPG-18/18 DIMETHICONE, PHOSPHOLIPIDS, POLYSILICONE-11, RETINYL PALMITATE, SALICYLIC ACID, SODIUM LACTATE, TOCOPHEROL, XANTHAN GUM, PHENOXYETHANOL, SORBIC ACID, BETA-CAROTENE (CI 75130), GREEN 3 (CI 42053), YELLOW 5 (CI 19140)


HYDRATION ANTIOXIDANT SPRAY

Hydration Antioxidant Spray on yksi sarjan suosituimpia tuotteita. Kosteuttaa ja virkistää ihoa tehokkaasti. Sisältää mm. ihoa kosteuttavaa glyseriiniä sekä hyaluronihappoa. Suihke on tuotteessa mukavan hienojakoinen, joten tätä voi huoletta suihkauttaa myös meikin päälle. Tuoksu on aika jännä ja sitä on vaikea kuvailla, se ei ole paha, mutta hieman sellainen lääkemäinen. Olen kuitenkin pitänyt tästä, sillä tämä tuntuu oikeasti kosteuttavan ihoa. Olen suihkutellut tätä kasvoille heti suihkun jälkeen, eikä ihoa kiristä sen jälkeen yhtään. Yleensä kiristävyys poistuu vasta, kun laitan kasvoille joitain paksumpia hoitotuotteita. Suositushinta on n. 40 euroa.

INCI: WATER/AQUA/EAU, SACCHAROMYCES FERMENT FILTRATE, PEG-8 DIMETHICONE, GLYCERIN, PENTYLENE GLYCOL, METHYL GLUCETH-20, DIMETHYL ISOSORBIDE, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, CAPRYLYL GLYCOL, CARNOSINE, CITRIC ACID, CUCUMIS SATIVUS (CUCUMBER) FRUIT EXTRACT, DECYL GLUCOSIDE, DIPROPYLENE GLYCOL, ERGOTHIONEINE, FERULIC ACID, GLYCYRRHIZA GLABRA (LICORICE) ROOT EXTRACT, HEXYLENE GLYCOL, LAURYL GLUCOSIDE, OLEA EUROPAEA (OLIVE) LEAF EXTRACT, POLYQUATERNIUM-51, RESVERATROL, SODIUM HYALURONATE, SODIUM PCA, SUPEROXIDE DISMUTASE, TREHALOSE, UREA, SODIUM METABISULFITE, TROMETHAMINE, CHLORPHENESIN, PHENOXYETHANOL, TRIACETIN.

Onko Elizabeth Arden PRO tuttu? 

Tuotteita voi tilata elevenin verkkokaupasta täältä. Spray näyttää tällä hetkellä olevan loppu, mutta eiköhän sekin palaa pian valikoimaan takaisin, muita postauksessa olevia tuotteita on saatavilla.

*Tuotteet PR-näytteitä, saatu blogin kautta.




  1. Ääh, pakko varmasti kyllä nyt kokeilla noita lappuja! Ardenin kuorintalaput ovat täällä Ruotsissa vissiin joku suuremman luokan hittituote ja työkaverit ovat hypettäneet niitä kovasti, mutta en ollut ihan täysin ymmärtänyt niitä noin tehokkaiksi. Täytynee siis oikeasti nyt tutustua noihin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oman kokemuksen perusteella en kyllä ihmettele, miksi on Ruotsissa hittituote, mitään noin tehokasta en ole kokeillut, mitä ilman reseptiä saa. :) Hyvin voi tällainen herkkishipiäinenkin käyttää, kunhan vaan löytää sen itselleen sopivan tahdin ja tuloksia tulee varmasti.

      Poista
  2. Nämä kaikki olivat kyllä tosi mielenkiintoisia! Jos ei haittaa, laitan tähän linkin minun kokemuksiini PRO-tuotteista, minä kun testailin hieman eri sarjaa :)

    http://charmingnails.blogspot.fi/2017/04/elizabeth-arden-pro.html

    Todella tehokkaita tuotteita, voi olla että raaskii jossain vaiheessa näihin sijoittaa! Kiinnostavimmat oli tuo naamio ja lappuset :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei haittaa, hyvä että laitoit, jos joku kiinnostuu enemmän. ^_^Näiden tehokkuudesta kyllä jo maksaakin, elevenillä on vielä usein tarjouksia, just oli kaikesta -20% ja se on jo tosi kiva ale. Lisäksi mielestäni näitä ei kuitenkaan ole hinnoiteltu liian korkealle vaan sellaista normia selektiivisen kosmetiikan hintaa. Tosin nuo laput on musta hinta/laatusuhteeltaan jopa halvat, koska ne riittää pitkään.

      Poista
  3. Niina/ Oh so many reasons-blogi9. huhtikuuta 2017 klo 11.44

    Onpa mielenkiintoisen kuuloinen sarja! Varsinkin kuorintalaput ja naamio! Täytyy ehdottomasti kokeilla jossain vaiheessa :) Ihan pimennossa minäkin tästä sarjasta, kiitos vinkkauksesta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No en ollut itsekään kuullut ja ihmettelen, että vaikka elevenin sivuilla ramppaan viikoittain, ei nämä olleet osuneet siellä silmiini.

      Poista
  4. Kuulostavat tehokkailta tuotteilta. Tuollaisessa lappupakkauksessa voisi myydä oikeastaan muitakin tehoaineita.

    Onneksi nykyään kerrotaan vähän enemmän, mitä tuote sisältää ja mihin aineisiin sen teho perustuu. Ainakin joskus kerrotaan, miten lie tässä; ainakin sinä tiedät kertoa:) Olen ihan aidosti ärtynyt mainoksiin, jossa luvataan kuu taivaalta, mutta ei kerrota miten! Yritin kysellä kerran edustajalta, mihin Estee Lauderin Advanced Night Repairin teho perustuu ja hän sanoi, että se on tarkoin varjeltu salaisuus. Pitäkää tunkkinne, ajattelin, miksi ostaisin jotakin niin kallista, jonka mahdollisen tehon näkisin vasta puolen vuoden päästä! Tottakai olen käyttänyt useita pieniä pulloja sitä, mutta en vieläkään osaisi sanoa tehosta.

    Hapot ovat iso juttu ja olen ihan hullaantunut glykolihappoon, se todella toimii kuorijana. Tähän asti olen pitänyt eniten Alpha H:n Liquid Goldista, jonka jätin joka toinen ilta kasvoille ilman voiteita suosituksen mukaan. Se todella myös kosteutti lupauksensa mukaan ja aamulla poski oli pehmeä kuin vauvan pylly. Nyt käytän vahvaa glykolhapponaamiota kerran viikossa, hyvin sekin kuorinnan tarpeen täyttää. Näitten kanssa samaan aikaan ei käsittääkseni suositella A-vitamiinia. Se tulee sitten muina iltoina. Ja c-vitamiinit ja muut tehoaineet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin voisi, noihin lappuihin kun on imeytettynä ne tehoaineet, niin tulevat todella käytettyä hyödyksi, toki se on toisten mielestä sitten ylimääräistä roskaa. ;)

      Apua, tarkoin varjeltu salaisuus, olipa ärsyttävä vastaus. Voihan siitäkin tuotteesta inci-listoista hieman ymmärtävä tavailla, mitkä siinä niitä vaikuttavia aineita saattaisi olla. Mutta eihän suurin osa kuluttajista ymmärrä niistä mitään, mutta myyjän olisi hyvä tietää, edes niistä vaikuttavista aineista.

      Hapot ja C-vitamiini on kyllä tehokkaimpia tuotteita mitä ihonhoitoon voi kaupasta ostaa. Liquid Gold on pitkäaikainen suosikkini, sitä pystyn itse laittamaan pari kertaa viikossa iltaisin, jos en käytä muita kuorivia tuotteita.

      Poista
  5. Eipä ollut mullekaan tuttu, kuin vasta jokunen tovi sitten 😊 Naamio ja suihke vaikuttavat mielenkiintoisimmilta, täytyy jossain vaiheessa tutustua sarjaan 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä on kyllä sarja, josta pitäisi puhua enemmän. Ihmiset yleensä haluaa näkyviä tuloksia, niin näillä sitä kyllä sitten saa. Suihke on tosi ihana, aluksi tuoksu vieroksutti, mutta totuin siihen nopeasti, nyt se tuoksuu enää vaan tehokkaalta. :D

      Poista
  6. Näin näitä Pro-tuotteita Elevenin sivuilla ensimmäisen kerran muistaakseni viime viikolla, mutta en tajunnut tietenkään, että ne on jotain erikoisuutuuksia, dah;) Olisi kiva, jos muitakin tehotuotteita olisi saatavissa lappusina:) Pointsit sille, joka systeemin on keksinyt;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No höh, mutta nyt tiedät, että nää tosiaan poikkeaa paljonkin normilinjan tuotteista. Pakkauksilla nämä ei koreile, mutta tehot on kohdillaan.

      Poista
  7. Kuorintalaput vaikuttavat todella kiinnostavilta ja ovat itselleni jotain täydellisen uutta. Omistan sarjasta pieniä näytteitä ja myönnän, jos tuotteet eivät tuoksu ihanalle eli hedelmäisille tai jollekin puhtaalle jne. ne helposti jää käyttämättä. Ardenin sarjassa ei suinkaan ole huono tuoksu, vaan sellainen aikuinen, mutta tuoksu ei ihan päässyt lempivoiden tuoksujen joukkoon. Mutta nuo laput, kiinnostaa ja alkoholintuoksusta huolimatta. :)

    Ihanaa sunnuntaita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo nää ei tuoksu, paitsi toi naamio, siinä on musta puhdas ja raikas tuoksu. Noilla lapuilla lähtee kyllä kaikki "karstat" ihosta ja iho on heleä, mutta kannattaa muistaa aurinkosuoja sitten. :D

      Aurinkoista sunnuntaita Tiia. <3

      Poista
  8. Mä ostin iHerbistä samantyylisiä kuorintalappuja, joiden kehuttiin vähentävän mustapäitä. En ole niitä testannut, mutta aiempien kokemuksien perusteella sanoisin, että tälläiset laput ovat laiskan ihonhoitajan unelma ja vaikutuksen huomaa yleensä heti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ovat, koska ei kyllä tarvi jäädä miettimään tehoaako vai ei, seuraavana aamuna huomattava ero ihossa. :)

      Poista
  9. Ei ole tuttu, mutta kiinnostaa kovasti! Muutenkin Elisabeth Ardenin tuotteet ovat vieraita minulle, mutta voisinkin ensi kesänä laivalta ostaa jotain testiin. Mitä suosittelisit?
    Ps. Onnistuin hävittämään tänään blogitekstini, siinä meni kaikki jo tulleet kommentitkin kuten sinun, pahoittelen. Yksi väärä näppäisy tabletilla, ja se oli siinä. Kyllä harmitti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ardenilta normisarjasta suosittelen ehdottomasti Eight Hour Creamia, koska se tehoaa kaikkeen, rauhoittaa mm. myös hyttysen puremia. Prevage -sarjan Anti-aging boosting cleanser, Grand Entrance Mascara, Ceramide Capsules ja Puhdistuöljy ovat sellaisia tuotteita, joita on aina kaapissa. :)

      No voi argh, miten ärsyttävä juttu. :/

      Poista
  10. Ooooh nuo kuorintalaput ja kosteussuihke! :o Oon ihan täpinöissäni ku tän tyylisistä kuorintatuotteista on tullu yleisempiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä, noita lappuja on vielä kolmia erilaisia, joten jokaisen tarpeisiin. ^_^

      Poista
  11. Nice inspirations

    FOLLOW my Blog!!! Maybe we can follow each other!!!
    http://rimanerenellamemoria.de

    VastaaPoista
  12. Oi, miten mielenkiintoisia:) Onkohan kuorintalaput mulle liian tujuja? Naamiot ja kaikki tällainen on vähän kuin karkkikaupan ikkunoista kurkkisi ja kuolaisi siinä sitten:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää on kaikista hellävaraisimmat noista myytävistä, en usko, että silloin tällöin ovat liian tujuja, kun ei ole mekaanista hankausta. :)

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives