Kuin kaksi marjaa osa 5


Viimeisestä Kuin kaksi marjaa -postauksesta on mennyt luvattoman kauan aikaa, yli vuosi. En kuitenkaan halua etsiä sarjaan etsimällä tuotteita vaan teen näitä sitä tahtia, kun mielenkiintoisia parivaljakkoja osuu kohdalle. 

Ideahan oli yksinkertainen, esitellä teille kaksi tuotetta, jotka ovat mielestäni ominaisuuksiltaan hyvin lähellä toisiaan. Kun käyttää kosmetiikkaa paljon, näitä tulee yllättävänkin paljon vastaan ja ajattelin, että miksi en voisi kertoa näistä sattumista täälläkin. Tuotteet eivät tule aina olemaan sellaisia, että toinen tuote on automaattisesti kalliimpi ja toinen halvempi, mutta silti luulen, että vääjäämättä aika iso osa postauksista tulee toimimaan myös hyvänä panosta tai pihistä -vinkkinä. 

Tällä kertaa vertailussa ovat V 10 Plussan Vitamin C -seerumi* (n. 85€/30ml) ja It'S SKIN Power 10 VC Effector (n. 15€/30ml). Molempien teho perustuu C-vitamiiniin eli askorbiinihappoon, joka hoitaa finnejä, auttaa aknearpiin, mutta myös kirkastaa loistavasti pintakuivaa ihoa. Tällä kertaa ehkä hämmentävintä on tuotteiden hyvinkin samantyylinen ulkonäkö numeroineen, sen sijaan sisukset ja koostumukset eroavat toisistaan, onkin makuasia kummasta pitää enemmän ja tietenkin siitä kumpaan tuotteeseen oma lompakko venyy. 

*V 10 Plus PR-näyte saatu blogin kautta, It'S SKIN oma.


It'S SKININ tuote on pakattu pipettipulloon, koostumus on paksuhkon geelimäistä ja tuoksu on sitruksinen. Jättää ihon pinnan hivenen nihkeän oloiseksi, mutta päälle on silti helppo levittää meikki. Tykkään käyttää C-vitamiini sisältäviä tuotteita aamuisen, joten meikin alle soveltuvuus on kaiken a ja o. 

INCI: Water, Butylene Glycol, Glycerin, Polyglutamic Acid, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Peg-60 Hydrogenated Castor Oil, Dipropylene Glycol, Ethyl Hexanediol, Carbomer, Ethylhexylglycerin, Triethanolamine, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Camellia Sinensis Leaf Extract, Fragrance, Disodium Edta

V 10 Plussan seerumi on pakattuna pumppupulloon. Tykkään tästä pakkausuudistuksesta sarjan tuotteisiin, ennenhän heidän seeruminsa olivat myös pipettipulloissa. Koostumus on vesimäistä ja tuote imeytyykin taputellen ihoon hetkessä. Tuoksu on hyvin mieto, paljon miedompi kuin It'S SKINISSA.

INCI: Aqua/water, sodium citrate, butylene glycol, pentylene glycol, alcohol, magnesium ascorbyl phosphate, phenoxyethanol, hydroxyethycellulose, sodium ascorbyl phosphate, sodium PCA, sodium polyaspartate, disodium EDTA, citric acid, Phellodendron amurense bark extract. 

Molemmat tuotteet kirkastavat ihoa lupauksiensa mukaan, mutta on pakko myöntää, että hinnastaan huolimatta pidän itse enemmän V 10 Plussan tuotteesta. Syy on tuoksussa ja koostumuksessa. Edullisempi vaihtoehto tuoksuu nenääni hivenen tympeältä sitruksisesta tuoksustaaan huolimatta, lisäksi ilmeisesti tuotteen sisältämät akrylaatit tekevät kosteuttavan suojan iholle, jolloin ihon pintaan jää se hivenen nihkeä fiilis. Mutta jos sinulla ei ole käyttää lähes sataa euroa seerumiin, on It´S SKIN hyvä varteenotettava vaihtoehto.


It'S SKININ tuotteita myydään mm. elevenilla, mutta ainakin VC Effector on sieltä tällä hetkellä loppu, Hehkusta tuotetta löytyy ja myyjiä löytää myös eBaysta. V 10 Plussan jälleenmyyjät löydät täältä, mutta haluan vinkata, että kaikki V 10 Plussan seerumit ovat tällä hetkellä tarjouksessa Uniikki-asiakkaille Yliopiston Apteekissa

Käytättekö C-vitamiinia sisältäviä tuotteita?

* V 10 Plus PR-näyte saatu blogin kautta, It' S SKIN oma.



  1. Ostin Hehku-myymälästä It's Skinin Propolis-seerumin, joka oli ostohetkellä jossain supershokkitarjouksessa;) Putelin söpö ulkonäkö veti puoleensa. En ole ehtinyt vielä kokeilla sitä, kun the Ordinaryn seerumiruletti pyörii vielä täydellä teholla;)
    Pysyyköhän noissa kummassakaan C-vitamiinit tallella kovinkaan hyvin? Käytän itse the Ordinaryn C-vitamiinivoidetta, ja luotan, että siinä tehoaineet säilyvät, mutta varmuutta ei tietenkään ole.
    Kivaa sunnuntaita:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muakin kiinnostaa nuot It'S SKININ muut seerumit, vaikka tähän C-vitamiiniin en kamalasti ihastunut. Läpinäkyvä pullo on kyllä C-vitamiinituotteisiin aina mielenkiintoinen valinta. Mutta ainakin V 10 Plussan seerumissa on käytetty stabiileja C-Vitamiinijohdannaisia, joten ymmärrykseni mukaan silloin tuolla pullon läpinäkyvyydellä ei ole merkitystä säilyvyyden kannalta. Esim. Medik8 C-vitamiiniseerumi on pakattu läpinäkyvään ruskeaan pulloon ja se on myös stabiilia, joten epäilen, että tällä asialla on juurikin tekemistä säilyvyyden kannalta. :)

      Mukavaa sunnuntaita Sari!

      Poista
  2. Todella mielenkiintoinen postaus, täytyy käydä lukemassa nuo aikaisemmat vertailut.

    Suloista sunnuntaita !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ihmeessä käydä, siellä on muutama tosi mielenkiintoinen kaksikko. :)

      Ihanaa sunnuntaita Sara!

      Poista
  3. It's skiniä saa tosiaan Hehkusta, missä sellainen myymälä vain on. Tykkään niistä naamioista tosi paljon. Seerumeita en ole kokeillut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, lisään tuon Hehkun vielä tuohon saatavuuteen. :)

      Poista
  4. Tämä oli oma toivepostaus, sillä on monta kertaa pitänyt kysyä, tiedätkö miten nämä kaksi eroaa toisistaan ja nyt tiedän. Sitrusfanille aivan ihanat kuvat. Tuli tässä samalla mieleen, että tänä talvena iho on ollut erityisen kuiva, vaikka olen kuinka lätkinyt seerumeita ja essencejä jne, ehkä iho kaipaisi taas tuota V10. :)

    Ihanaa päivää Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, no nää on sitrusfanin unelmapullotkin. Hyvin kuvastavat sitä mitä sisällä on. ^_^

      Olen tekemässä myöhemmin ihan oman postauksen C-vitamiinituotteista ja niiden vaikutuksesta ihoon, joten kannattaa pysyä kuulolla.

      Mukavaa sunnuntaita Tiia! <3

      Poista
  5. Olen käyttänyt nyt kuukauden ajan Novexpertin c-vitamiiniseerumia. Tuntuu, että leukaperien näppylöityminen olisi rauhoittunut, näppylöiden arvet parantuneet nopeammin ja iho vaikuttaa kokonaisuudessaan kiinteämmältä. En inceistä mitään ymmärrä, mutta jos oon ymmärtänyt oikein, niin siinä käytettävä c-vitamiini ei ole sitä parasta ja stabiileinta ja oonkin miettinyt et pitäiskö kokeilla kuitenkin jotain muuta c-vitamiinituotetta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Novexpertin C-vitamiiniseerumi on kiinnostanut jo pitkään, olin just vähän aika sitten melkein kotiuttamassa sen Emotionista kotiin kun oli tarjouksessa, mutta jänistin viime hetkellä. :D Joten kiva kuulla, että siitä on ollut apua.

      Poista
  6. Nyt tuli kyllä ajankohtainen postaus itselleni :) Aloitin viikko sitten käyttämään Klairsin Freshly Juiced Vitamin Drop C-vitamiiniseerumia. Olen ymmärtänyt, että C-vitamiiniseerumia käytettäessä olisi hyvä suojata iho aurinkosuojalla. Käytätko sinä kasvovoidetta,jossa on suojakerroin vai käytätkö erillistä aurinkosuojaa päivävoiteen päällä? Ja jos käytät, niin mitä tuotetta/tuotteita? Itse olen käyttänyt tuota tuotetta vain iltaisin, päivällä laitan meikin alle joko Lumenen Bright Now -seeumia tai Mizonin Hyaluronic Acid 100 -seerumia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itseasiassa C-vitamiini on loistava tuote aurinkovoiteen alle, näin pystyy estämään UV-säteiden aiheuttamien vapaiden radikaalien pääsyn iholle. Tämä on yksi syistä miksi käytän kevyempiä C-vitamiiniseerumeita päivisin, mutta sitten olemassa paksumpia esim. Kiehl´siltä löytää tällainen, sitä käytän öisin, lähinnä sen vuoksi, että se ei mielestäni koostumuksensa vuoksi toimi niin hyvin meikin alla kuin nämä ohuet ja ison C-vitamiinipitoisuuden takia se haiskahtaa hivenen tunkkaiselta iholla, vähän kuin itseruskettava, mutta öisin tuo haju ei haittaa.

      Talvisin laitan päälle ihan normaalin voiteen tai jonkun muun seerumin, jonka jälkeen meikkivoiteen. Melkein kaikissa omissa meikkivoiteissa on isohkot suojakertoimet, joten en talvisin koe tarvitsevani muita. Kesällä laitan sitten suojakertoimellisen voiteen päälle.

      Poista
  7. Voi V10 plus sarja on tuttu ja sitä rakastan. Erityisesti siinä on mun ehdoton suosikkini se vihreä pullo. Tuo toinen on itselleni taas vieras sarja. Ei ole c-vitamiinin voittanutta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Keramidi vai kollageeni? Tykkään itse tosi paljon noista molemmista vihreään pakatuista. :) C-vitamiini on kyllä ehdoton melkein kaikki ihotyypit saavat apua, jopa normaali iho kirkastuu. :)

      Poista
  8. V10 plus sarja on itsellenikin tutumpi, mutta lompakolle ystävällisempi on tuo toinen sarja. Kiitos tästä postauksesta, ensi kerralla testiin menee tuo It´s skin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä Outi! Osaksi tän sarjan tarkoitus onkin, että voi löytää mahdollisesti edullisemmankin vaihtoehdon. :)

      Ihanaa sunnuntaita!

      Poista
  9. Taitaapa tuo It's Skin mennä ostoslistalle, vaikka musta tuntuu että C-vitamiini saattaa saada mun ihon vähän kukkimaan :O Mulla on Novexpertin kuoriva yövoide jossa oli muistaakseni C-vitamiiniakin ja se tuntuu kyllä ihoa kirkastavalta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä! :( Onneksi tuo It'S SKIN ei maksa paljoa, joten ei tule kokeilusta liian arvokasta, jos olisi huti. Sulla on kyllä hankalahko iho, mullahan sietää melkein mitä vaan, paitsi se fyysinen hankaus on pahasta, siitä ottaa iho selvästi nokkiinsa ja niitä jälkiä saa sitten parannella kauan.

      Poista
    2. Joo nää kukkimiset on välillä mysteerejä, esim. sheavoi on yleisesti ottaen ihan ehdoton no-no PAITSI sen Bobbin ihanan pohjustusvoiteen kanssa, se ei tuki ihoani :D Mutta huomasin, että juurikin tuo Novexpertin C-vitamiinia sisältävä kuoriva yövoide tuntui aiheuttavan kukkimista ( tosin siinä on myös sheavoita, ehkä se onkin enemmän syypää :D ), mutta muistaisin jonkun toisenkin C-vitamiinituotteen saaneen ihon kukkimaan :P Mutta en aio kuitenkaan luovuttaa ja tosiaankin, ei ole kallis kokeilu tuon It's Skinin kanssa :D

      Poista
    3. Joo voi olla syy toi tupla-sheat iholle päivittäin, että jos se on sitten liikaa? :p

      Poista
  10. Mulla odottelee tämä Its skin kaapissa korkkaamista, kuten pari muutakin C-vitamiinituotetta, muistaakseni ainakin Philosophyn tuote. Mutta nyt käytän Novexpertin C-vitamiinia sisältävää puhdistuvaahtoa, joka on ihana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään käyttää C-vitamiinituotteita ympärivuoden, mutta varsinkin aina kevääksi ja kesäksi innostun niistä jotenkin erityisesti, koska niillä sai aina nuutuneen ihon talven jäljiltä heleäksi. :)

      Poista
  11. Olen ymmärtänyt, että keltaiseksi mennyt C-vitamiini on jo pilalla ja menettänyt tehonsa. Hassua siis, että sitä usein mainostetaan juuri keltaisena!
    Medic8 on sarja, johon kovasti luotan, mutta en halua enää maksaa sen hintoja. Ei siis auta kuin sekoitella itse antioksidanttiseeruminsa The Ordinarylta, tosin C-vitamiinia ei ole nyt käytössä sieltäkään, vaan kaikenlaista muuta tehokasta.😀
    Aurinkoista kevättä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo purkit on keltaisia, sillä ne nyt ihminen mielessään yhdistää usein appelsiiniin ja sitruunaan eli C-vitamiiniin heti, mutta molemmat tuotteet on muuten väriltään läpinäkyviä. :D

      Aurinkoista kevättä sinnekin Virpi! <3

      Poista
  12. Tuo It's Skin on käytössä ;) Tosin pullo vetelee jo viimeisiään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 30ml:n pullo ei lopulta kauhean kauaa kestä, mutta eikös näitä It'S Skineja oli isommissakin pulloissa jos en ihan väärin muista. :)

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives