Vuoden parhaat 2015 – Luonnolliset


Kuluneena vuonna olen käyttänyt valtavan määrän luonnonkosmetiikkaa, varmasti enemmän kuin koskaan. Olen löytänyt uusia brändejä, joihin ihastuin palavasti, mutta vanhat tutut ja turvallisetkin pitivät pintansa. Seuraavaksi kuusi parasta luonnollista ihonhoitotuotetta joiden koukkuun jäin kuluneena vuonna. 


SUPERMOOD EGOBOOST EYES WIDE OPEN SERUM

En enää tiedä onko minulla enää mitään sanottavaa tästä supertuotteesta, muuta kuin se, että jos ette vielä ole kokeilleet niin kokeilkaa. Egoboost Eyes Wide Open Serum vei sydämeni sillä sekunnilla, kun levitin sitä ensimmäistä kertaa silmänympärysiholleni. Se ei ole itselleni tarpeeksi kosteuttava yöaikaan, mutta aamuisin on vaikea keksiä mitään parempaa, jolla herätellä väsyneitä silmiä. Pakurikääpää ja hyaluronihappoa sisältävä seerumia kiristää rypyt mennessään ja ihosta tulee napakan ja kimmoisan tuntuinen. Hetkessä peilistä katsoo ihan erilaiset silmät.


ABSOLUTION L`EAU SOIR ET MATIN

Absolutionin Misellivesi ihastutti minut pakkauksellaan. Oikeasti, kaikissa misellivesissä pitäisi olla samanlainen pumppupakkaus, josta on helppo painaa nestettä vanulapulle. Tykkään myös tuotteen raikkaan vihreästä tuoksusta, se herättää aamulla hymy huulilla uuteen päivään. Vesiliukoinen meikki irtoaa vaivatta. Kosteuttavaa aloe veraa sisältävä misellivesi jättää ihon raikkaaksi ja pehmoiseksi. 


DR. HAUSCHKA UUDISTAVA SEERUMI

Dr. Hauschkan Uudistava seerumi oli itselleni uusi tuttavuussa tänä vuonna, vaikka se on ollut markkinoilla ties kuinka kauan. Kevyen, liukkaan geelimäisen koostumuksen omaava seerumi rauhoittaa todella tehokkaasti punoittavaa ja herkkää ihoa. Lisäksi se antaa iholle elinvoimaa ja uudistaa sitä. Käytän seerumia öisin voiteen alla, mutta kesäaikaan myös yksistään. Aamulla peilistä katsoo kirkas ja rauhoittunut iho. Supertuote johon turvaudun heti, jos iho alkaa vähänkään kenkuttelemaan. 


MAY LINDSTROM THE GOOD STUFF

May Lindstromin The Good Stuff on kuivaöljyjen kuningatar. Kullanvärinen öljy imeytyy ihoon välittömästi tehden siitä terveen näköisen. Hävittää hetkessä kuivuuden ja tekee ihosta silkin pehmeän. Karheat kyynerpäät, mennyttä. Kuivat sääret, mennyttä. Veltto decolteen iho, mennyttä. Ihohuolet, mennyttä. Kaiken kruunaa tuoksu joka on itämaisen ylellinen kaakaon tuulahdus. Olen jo päättänyt, että mitä tämä ei hoida, se on kuolemaksi. :D


L`ATELIER DES DÈLICES GENTLE SCRUB

Olen viimeiset pari vuotta vältellyt rakeellisia kuorintoja, mutta L`atelier des Dèlicesin Gentle Scrub joka toimii samalla myös naamiona, on tarpeeksi hellävarainen myös tällaiselle herkkikselle. Kuorivia ruusunmarjan siemeniä löytyy, mutta ne ovat pehmoisia ja niitä on sopivasti ja ovat pieniä, joten ne eivät raavi ihoa. Kuorinta levitetään puhdistetulle iholle ja sen entzymaattisten ainesosien (papaiini & bromealiini) annetaan vaikuttaa iholla aluksi 10-15 minuuttia. Tämän jälkeen tuotetta hierotaan kostein sormin ja huuhdellaan haalealla vedellä. Kuorinta/naamio sisältää myös ihoa rauhoittavia kuismauutetta, perillaöljyä ja ruistankiota. Iho on käytön jälkeen sileä ja kuulas. Kuorinnan tuoksu on ruusuinen. 


ABSOLUTION LE SOIN DES MAINS – KORJAAVA KÄSIVOIDE

Kyllä, tämä on jo toinen Absolution-tuote tähän postaukseen, mutta en voinut jättää pois vuoden suosikeista parasta luonnonkosmetiikan käsivoidetta mitä olen koskaan käyttänyt. Yövoiteeksi kaipaan jotain paksumpaa, mutta Absolutionin Korjaava käsivoide on ihan ässä päiväkäytössä, sillä tämä imeytyy käsiin hetkessä, eikä jätä niitä tahmeiksi. Raikas sitruksinen tuoksu virkistää jopa inhat sipulinhajut poist käsistä. Pakkaus on näppärän kokoinen käsilaukussa, jos saisin pyytää, vielä kun kierrekorkki vaihdettaisiin napsautettavaan, puhuttaisiin kaikinpuolin täydellisestä tuotteesta. Sisältää mm. kynsiä vahvistaa sinkkiä, pigmenttiläiskiltä suojelevaa merilevää sekä lakritsia joka rauhoittaa ihoa. Aloe vera ja karitevoi kosteuttavat.

Löytyikö joukosta tuttuja tai kiinnostavia tuotteita?

Osa tuotteista lehdistönäytteitä, osa omiani.







  1. Ei ollut näissäkään itselle tuttuja tuotteita, mutta edelleen kiinnostavia kaikki. Eniten innostuin tuosta May The Good Staffista. <3

    VastaaPoista
  2. Supermoodista on jo toinen menossa, on aivan huippu, sitä en voi lakata suitsuttelemasta! Nimenomaan väsyneille ja pussukka silmille ja täälläkin siitä haetaan virkistystä aamuisin. Dr.Hauschka on Dr.Hauschka ja merkiltä useampi suosikki, mm.lemongrass kroppatuotteet lemppareita ja puhdistuvoide, tuota en olekaan kokeillut. .) Upeita suosikkeja, en ihmettele, että ovat täällä.

    Mukavaa päivää Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on, mulla on kanssa jo toinen menossa. ;)

      Mukavaa päivää Tiia! <3

      Poista
  3. Tuo Hauschkan seerumi onki mulle ihan tuntematon! Alko oikeen uteluttaa joskohan se rauhottas munki kasvojen punotusta ja ärsytystä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin oli mullekin ja nyt suorastaan harmittaa, etten tajunnut sen olemassaoloa aikaisemmin. Se rauhoittaa ihon tosi nopeasti. <3

      Poista
  4. Kiinnostavin näistä on SUPERMOOD EGOBOOST EYES WIDE OPEN SERUM. Voisin kokeilla sitä jossain välissä. Supermood on jotenkin unohtunut minulta, olen käyttänyt sitä vain yhden seerumin verran. Luonnonkosmetiikan tarjonta on nykyään niin runsasta, ettei kaikkiin ehdi millään tutustua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ehdottomasti kokeilla, ikääntyvän ihon pelastaja aamuisin. Annostelun kanssa kannattaa olla tarkka, eikä laittaa kuitenkaan liikaa. :)

      Poista
  5. Arvasin, että täältä löytyy kaikkea ihanaa :). Mun ostoslistalla on jo pitkään ollut rakeeton kuorinta, voisi ihokin tykätä siitä :)

    VastaaPoista
  6. Olihan siis tuossa kuorinnassa rakeita, mutta osittain myös "rakeeton" tehoiltaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah joo, siinä on vähän kaikkea entsyymipuolta, siemeniä kuorimassa, mutta samalla myös kosteuttava naamio. Ihana tuote!

      Poista
  7. ÄÄk, nää listat aiheutaa akuuttia "tahtootahtoo!"-huutoa :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on ollut sama olo muiden listoja lueskellessa. :D

      Poista
  8. No nyt viimeistään täytyy varmaan hankkia Supermoodin sy-seerumi! :D Hauschkan seerumi alkoi kiinnostaa, samoin Abson käsivoide. Ja joo, ottaisin kyllä The Good Stuffin myös, sitten joskus, kun kukkaro antaa myöden. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Egoboost tais olla Hannamarilla myös ja Katja Kokolla oli The Good Stuff, hymyilytti kun muutkin oli päätyneet samoihin, en kyllä ihmettele! Seerumi on tosiaan Dr. Hauschkan ikääntyvän ihon sarjaa, se rauhoittaa ihoa aivan ihanasti.

      Poista
  9. Kiinnostavat suosikit, mä niin tykkään lukea tälläisiä listauksia :) Monta uutta tuotetta itselleni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään kans, siksi just loppuneet yms. postaukset on mielenkiintoisia, koska niistä bongailee itselleen tuntemattomia tuotteita ja samalla kuulee onko tuote ollut bloggaajan mieleen. :)

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives